AcasăPoliticaRadu Oprea, reacție nemiloasă: Cîțu se transformă pe zi ce trece într-un...

Radu Oprea, reacție nemiloasă: Cîțu se transformă pe zi ce trece într-un cadavru politic

Radu Oprea, reacție nemiloasă: Cîțu se transformă pe zi ce trece într-un cadavru politic (sursa foto: Radu Ștefan Oprea/Facebook)

Continuă să apară critici dure la adresa lui Florin Cîțu, după cele exprimate, joi, de liderul PSD, Marcel Ciolacu, dar și de Dan Barna, fostul vicepremier USR PLUS în Cabinetul Cîțu.

În rândul reacțiilor apărute la nivel politic, după recenta ședință de Guvern, de miercuri, în care s-a aprobat o hotărârea de guvern privind alocarea de bani din Fondul de rezervă pentru unele primării se adaugă și cea a purtătorului de cuvânt al PSD-ului, senatorul Radu Ștefan Oprea.

Parlamentarul social-democrat a reacționat dur față de recenta decizie, criticându-l fățiș pe premierul interimar.

Cîțule, penal ai fost, penal ai rămas❗ Cîțu și Vlășceanu au plătit aseară prețul pentru votul primarilor PNL la Congresul care i-a ales în funcții înalte.

Fapta penală este acum consumată. Cercul însă se va închide cu plângerile penale pe care PSD le va face celor care au condamnat mai mult de jumătate din comunitățile locale ale României la frig și întuneric”, susține Radu Ștefan Oprea, într-o postare pe Facebook. La un astfel de demers făcuse trimitere, anterior în cursul zilei de joi, și liderul PSD, Marcel Ciolacu, care anunțase ce au de gând să facă social-democrații, în privința acestei hotărâri – VEZI AICI.

Oprea: Cîțu se transformă pe zi ce trece într-un cadavru politic

Senatorul PSD a continuat criticile la adresa liberalului Cîțu, săgetându-l, totodată, și pe primul om în stat. ”HG-ul infam alocă de 8 – 10 ori mai puțin bani comunităților conduse de primari PSD, decât localităților PNL. Nevoile cetățenilor sunt aceleași, de aceea nedreptatea este imensă. O vom ataca în contencios administrativ.

Cîțu se transformă pe zi ce trece într-un cadavru politic, indiferent de eforturile de neînțeles ale președintelui Iohannis de a-l resuscita”, acuză Oprea.

De la Palatul Victoria s-a transmis că în cadrul ședinței de miercuri, 6 octombrie, a fost aprobată o hotărâre ”privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unele unități administrativ-teritoriale”.

În acest context, vă amintim că, întrebat, miercuri, dacă Florin Cîțu mai poate fi premier în vreo formulă de guvern și dacă ia în calcul să faceți o nouă desemnare a acestuia, dat fiind faptul că lideri din actuala conducere a PNL au spus că el rămâne propunerea partidului, președintele Iohannis a răspuns: ”Orice persoană susținută de o majoritate parlamentară poate să devină premier, evident, așa scrie în Constituție, nu există nicio piedică”.

136 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca lu Tatuca ii place limba lu Citu, il tine, indiferent de ce vor romanii, ei nu conteaza

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger