AcasăPoliticaCongresul PNL. Victoria lui Cîțu, sărbătorită cu dansuri lascive pe mese într-un...

Congresul PNL. Victoria lui Cîțu, sărbătorită cu dansuri lascive pe mese într-un club din Capitală – VIDEO

chefCongresul PNL. Victoria lui Cîțu, sărbătorită cu dansuri lascive pe mese într-un club din Capitală - VIDEO

Mai mulți liberali au încins o petrecere într-un club din capitală, după Congresul PNL din 25 septembrie, în urma căruia s-a decis noul președinte al formațiunii.

Tinerii au făcut un dezmăț după victoria lui Florin Cîțu. O angajată a Primăriei Cluj-Napoca, membră PNL, s-a urcat pe o masă din club și a început să danseze lasciv. Toată atmosfera a fost întreținută și de alcool.

Filmarea cu liberalii, care au petrecut într-un club din Capitală, a apărut în presa locală. În imagini apar funcționari ai Primăriei Cluj-Napoca, dar și consilieri locali. Tânăra care își arată talentele la dans pe masă este Delia Mesaros. Aceasta este membru PNL și inspector de specialitate la Serviciul de evenimente din Primărie, potrivit Realitatea Plus.

Consilierii lui Emil Boc au chefuit în club

Alături de ea mai dansează provocator și consiliera locală Flavia Ibranyi, dar și consilierul local, liberalul Bogdan Covaliu. Aceștia au venit din Cluj la București pentru a participa la Congresul PNL, unde a fost ales președintele partidului, Florin Cîțu.

Evenimentul a fost organizat la Romexpo, într-un spațiu închis, unde au participat aproximativ 5.000 de oameni. PNL a primit marți o amendă de 10.000 de lei pentru organizarea Congresului, deoarece au fost încălcate restricțiile anti-Covid.

author avatar
Andreea Vlad
1.454 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger