AcasăPoliticaCiolacu s-a dezlănțuit la adresa lui Cîțu! Amenință cu plângere penală ”față...

Ciolacu s-a dezlănțuit la adresa lui Cîțu! Amenință cu plângere penală ”față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern”

Ciolacu s-a dezlănțuit la adresa lui Cîțu! Amenință cu plângere penală ”față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern”

Liderul PSD a ieșit la atac. Și a trimis săgeți atât în direcția președintelui Iohannis, cât și a premierului demis Cîțu. Totul, la doar o zi după ce a avut loc ședința de Guvern, prima după ce moțiunea de cenzură depusă de social-democrați a trecut de votul Parlamentului.

”Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea ține pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!”, acuză Ciolacu, într-un mesaj transmis joi, 7 octombrie, pe pagina sa de Facebook.

Amenință cu plângere penală ”față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern”

Ciolacu a anunțat ce au de gând să facă social-democrații, amenințând chiar că vor depune o plângere penală pentru abuz în serviciu.

”Le spun clar: în ciuda tuturor amenințărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”, susține Ciolacu.

De la Palatul Victoria s-a transmis că în cadrul ședinței de miercuri, 6 octombrie, a fost aprobată o hotărâre ”privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unele unități administrativ-teritoriale”. Conform news.ro, Guvernul a alocat, în şedinţa de miercuri, peste 1 miliard de lei, din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului, pentru proiectele locale, bani ce vor merge către primării şi consilii judeţene, iar o parte din sumă va acoperi costurile privind serviciile de asistenţă socială şi de protecţie a copiilor.

Cîțu, anunț după sedința de Guvern din 6 octombrie

Miercuri seară, Florin Cîțu a făcut câteva precizări, după reuniunea de la Palatul Victoria, prima ședință a Executivului după ce a trecut moțiunea PSD-ului. ”În ședința de guvern de astăzi au fost luate mai multe decizii, mai multe hotărâri de guvern au fost aprobate, printre care prelungirea stării de alertă -domnul Arafat o să explice detaliile – și câteva de la Ministerul Educației.

Aș vrea doar să fac un anunț. Am avut mai multe discuţii în ultima perioadă referitor la prețul la energie, am văzut și evoluția prețurilor în ultima perioadă și am luat decizia ca PNL și Guvernul să susțină plafonarea prețurilor la energie în România. Va fi o decizie luată în prima ședință de guvern după ce se va rezolva criza. Deci vom susține plafonarea prețurilor la energie la prețurile pe care le vedem în această perioadă. De aceea, avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunț în perioada următoare să nu se chinuie, pentru că vom folosi plafonarea la prețurile actuale”, a declarat Cîțu.

183 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger