AcasăNewsVIDEO cu momentul exploziei de la bancomatul din Constanța. Ce surprind imaginile

VIDEO cu momentul exploziei de la bancomatul din Constanța. Ce surprind imaginile

(sursa foto: captură video)

Au apărut primele imagini ce surprind momentul în care bancomatul din Constanța a fost aruncat în aer, în urmă cu doar câteva zile.

O italianca în vârstă de 55 de ani, membră a grupării mafiote ‘Ndrangheta, ar fi adus în România metoda „Devil’s Pizza” de a jefui bancomate, potrivit realitatea.net. Femeia ar învăţat modul de operare de la gruparea N’Drangheta.

Ce presupune modul de operare denumit „Devil’s Pizza”? Folosirea un dispozitiv artizanal din metal, echipat cu o tijă subţire, pentru a introduce explozivi în automat, potrivit aceleiași surse.

Citiți și:

Cine e italianca din clanul mafiot ‘Ndrangheta care a detonat bancomatele din Constanţa. Opera prin metoda Devil’s Pizza

Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer de hoți. Suspecții au legături cu clanul mafiot italian ‘Ndrangheta – VIDEO

Primele detalii de la Poliție

Marți, 29 noiembrie, Poliția a anunțat că două persoane au fost prinse după ce ar fi aruncat în aer un bancomat aflat în Pavilionul Expozițional Constanța din municipiul de la malul mării. S-a aflat că suspecții sunt o femeie de 55 de ani și un bărbat de 48 de ani. „În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia”, a transmis IGPR în 29 noiembrie, într-un comunicat.

Suspecții au fost duși, la acea dată, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru a fi audiați.

author avatar
Andrei Coman
197 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca nu a fost in incinta atunci, la momentul zero, chiar marele amiral de apa dulce de Chitac, sa ramana si ala fara piciorusul mijlociu 🙂 Bai, fac cetele de inter-lopuleti ce vreau ei prin Cosntangeles-ul pwulii 🙂 Scapa numai care poate, bai trantorilor de paraziti ordinari, in curand vin si niste rachetutze sa va dea trezirea de dimineata, ca sunteti mult prea prosti si dobitoci 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger