AcasăJUSTIȚIE”Spaima” bancomatelor! Ce a pățit un român intrat în vizorul americanilor, pentru...

”Spaima” bancomatelor! Ce a pățit un român intrat în vizorul americanilor, pentru clonare de carduri

Ce a pățit un român intrat în vizorul americanilor, pentru clonare de carduri

Un caz demn de un veritabil film de acțiune a ajuns în atenția oamenilor legii din Mureș.

Un bărbat de 42 de ani, din Reghin, bănuit că ar fi clonat carduri și ar fi extras bani din conturile mai multor persoane, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, a fost arestat provizoriu pentru 30 de zile, urmând să fie extrădat.

Din câte anunță Poliția Română în această primă zi a săptămânii, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au pus în executare, duminică, un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureș, pe numele suspectului, în cazul căruia autoritățile judiciare americane au formulat o cerere de asistență.

”În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2019 și până în prezent, împreună cu alte persoane, ar fi instalat dispozitive de acces la diverse bancomate și terminale de plată. Aceștia ar fi colectat numere de conturi și informații de cont, iar, ulterior, ar fi efectuat mai multe retrageri de numerar din conturile victimelor”, se menționează în comunicatul IGPR.
În acest caz s-a făcut o percheziție domiciliară la suspectul în cauză. Acțiunea a fost derulată de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș și de către procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș.

Reghineanul a fost dus în fața instanței, care a emis un mandat de arestare provizorie, în vederea extrădării.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger