AcasăNewsCine e italianca din clanul mafiot 'Ndrangheta care a detonat bancomatele din...

Cine e italianca din clanul mafiot ‘Ndrangheta care a detonat bancomatele din Constanţa. Opera prin metoda Devil’s Pizza

O italiancă, în vârstă de 55 de ani, care ar face parte din temuta grupare mafiotă ‘Ndrangheta a fost prinsă în flagrant în timp ce arunca în aer un bancomat la Constanţa prin metoda „Devil’s Pizza”.

Katia Sanginesi ar fi învăţat modul de operare de la una dintre cele mai sângeroase mafii din lume, N’Drangheta, o grupare din Calabria, sudul Italiei care se ocupă cu trafic de cocaină, asasinate la comandă şi spălare de bani.

Italianca a fost ajutată de un român

Atacul a fost dat folosind un dispozitiv artizanal din metal, echipat cu o tijă subţire, pentru a introduce explozivi în automat.

În spatele jafului s-ar afla și un român. El se numește Apostol Gheorghe Calin și are 48 de ani. Scenariul atacului de la bancomatul de la Pavilionul Expoziţional este aproape identic cu cel de acum câteva zile petrecut la Castelu, acolo unde un alt bancomat în care erau 100 de mii de lei a fost distrus.

Organizaţia criminală N’Drangheta, din care face parte Katia Sanginesi, controlează 80% din piața de cocaină din Europa.

Gruparea mafiotă ‘Ndrangheta a învățat-o metode inedite de jaf

„Este singura mafie italiană prezentă pe cinci continente. E posibil ca mai multe persoane, afiliate la ‘Ndrangheta, pe lângă activităţile proprii: trafic de droguri, crimele, cămătăria să fi decis să-şi rotunjască conturile şi să facă astfel de fapte.

E posibil ca aceste grupuri organizate, aparţinând de ‘Ndrangheta, cele care comit astfel de fapte, să se mute dintr-o ţară în alta.

Aşa cum au lovit în România pot lovi în Ungaria, apoi se mută poate în Austria, apoi în Franţa, Germania, se întorc în Italia”, a spus Simone di Meo, expert în mafia italiană, citat de observatornews.ro.

author avatar
Andreea Vlad
1.269 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai, dar sekuricii cu ochii mult prea albastrii din Constangeles-ul amiralului de apa dulce Chitac ce pwula mea pazeau ? Ha ha ha 🙂 Bostanii lui Chitac sa nu putrezeasca ? Ha ha ha 🙂 Mai bine era daca tampita asta de italianca makaronara mafioata ii punea bommitza chiar sub kurkubeul Chitacului, ca sa fie bine, sa nu fie rau 🙂 In Bukalistanul lui ciukanezul gras si obez ca un porkusor numai bun de taiat de Craciun, scapa numai care poate, restul vor ajunge toti carne de tun, in primavara lui 2023 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri