AcasăNewsÎncă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer de hoți....

Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer de hoți. Suspecții au legături cu clanul mafiot italian ‘Ndrangheta – VIDEO

bancomatÎncă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer de hoți. Suspecții au fost prinși în flagrant delict / Polițiștii erau pe urmele lor - VIDEO

Două persoane au fost prinse în flagrant delict după ce au aruncat în aer bancomatul de la Pavilionul Expozițional Constanța și au sustras banii din interiorul ATM-ului.

UPDATE 10.38. Cei doi făptași sunt bănuiți de fapte similare în Italia. Femeia de 55 de ani, Katia Sanginesi, face parte din gruparea ‘Ndrangheta, cel mai puternic clan mafiot din Peninsulă, au spus surse judiciare pentru GÂNDUL.

Principalii suspecţi sunt aceeaşi care în urma cu 10 zile au aruncat în aer un bancomat din localitatea Castelu, judeţul Constanţa.

Suspecții erau filați de polițiști

Poliţiştii nu au reuşit să-i reţină la acel moment, dar i-au pus sub urmărire şi i-au reţinut după această nouă lovitură.

Suspecții au fost prinși în fragrant delict de polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Este al doilea bancomat care explodează în ultimele 10 zile

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

Pe 18 noiembrie, poliţia a fost alertată după ce un bancomat instalat chiar lângă sediul Primăriei şi al Poliţiei Locale din localitatea Castelu, a fost aruncat în aer. Atunci, au fost alertate şi trupele SRI pentru că nu se ştia cu exactitate ce tip de explozibil s-a folosit.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au comis fapta şi i-au pus sub filaj. Acum, după ce au comis aceeaşi faptă în decurs de mai puţin de două săptămăni, oamenii legii i-au reţinut pe cei doi. Cei doi hoţi sunt acum audiaţi şi, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi va fi emisă şi cererea de arest preventiv.

author avatar
Andreea Vlad
425 afisari

3 COMENTARII

  1. Victor Ponta a povestit, la Tirana, ca familia bunicului sau a venit in Romania din satul albanez Moscopole

  2. Pai bine ,mai tovarasi,cu ce se ocupa pulitia locala pentru care Big Brother a instalat camere video care se uita si in kurul nostru?Am aflat intre timp , fostul paznicul de noapte de la magazia de alimente de la Santierul Naval si-o tragea cu fosta femeie de serviciu de la Hotel Parc.Pentru astia platesc prostii ca noi taxe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger