AcasăNewsMai ceva ca-n filme! Bancomat aruncat în aer, într-o localitate din județul...

Mai ceva ca-n filme! Bancomat aruncat în aer, într-o localitate din județul Constanța

(sursa foto: focuspress.ro)

Polițiștii fac cercetări pentru a da de urma celui sau celor care au „pus ochii” pe un bancomat dintr-o localitate constănțeană. Acesta a fost distrus în urma unei explozii, iar acum se derulează o anchetă pentru a se lămuri cine se face vinovat de acest lucru.

Din primele informații oficiale, alerta care a declanșat mobilizarea în rândul polițiștilor a venit prin numărul unic de urgență 112, în cursul dimineții de vineri, cu puțin după ora 3. S-a anunțat că un bancomat din comuna constănțeană Castelu fusese spart. După primirea sesizării, oamenii legii au mers la fața locului și au constatat că, într-adevăr, bancomatul fusese distrus în urma unei explozii.

Se fac cercetări

„Astăzi, în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii”, a comunicat Poliția, citată de realitatea.net.

Încă nu se știe exact cine ar fi provocat distrugerea bancomatului și nici ce sumă de bani s-ar fi furat din respectivul automat bancar destinat eliberării de numerar pe baza unui card. Cel mai probabil, toate aceste aspecte vor fi lămurite în perioada următoare, pe măsură ce se derulează ancheta începută deja. „Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, a mai precizat Poliția constănțeană.

372 afisari

5 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger