Cauta

Tragedie in Italia: Doi romani, mama si fiu, impuscati pentru ca nu si-au platit chiria

Drama inainte de Craciun. O romanca si fiul ei au fost impuscati, sambata dimineata, in Italia, pentru ca nu si-au platit la timp chiria. Tragedia s-a petrecut in orasul italian Latina, capitala provinciei din regiunea Lazio.

Agresorul, un tanar in varsta de 35 de ani, fost agent de paza care-si pierduse serviciul, nu dormise in ultimele trei nopti si suferea de o depresie care i-a marcat actele de nebunie. Barbatul detinea, ilegal, un pistol calibrul 38. Dupa ce s-a certat cu mama lui, pe motiv ca nu face destule presiuni pentru a recupera banii de la chiriasii romani, italianul a luat arma si impuscat-o pe mama lui. Batrana, in varsta de 68 de ani, n-a avut nicio scapare, fiind executata in somn, cu un glonte tintit in frunte.

Apoi, in jurul orei 6.30, barbatul s-a dus la apartamentul unchiului sau, in care locuiau mai multi chiriasi romani. Dupa ce a spart usa de la intrare a inceput sa strige ca vrea banii pentru chirie. Ghinionul a facut ca Elena Tudosa, o femeie in varsta de 44 de ani sa iasa sa vada cine face scandal, moment in care criminalul a impuscat-o in cap.

Insa criminalul nu s-a oprit aici, urmatoarea victima fiind fiul romancei, Gabriel Andrei Bogdan, in varsta de 21 de ani, pe care l-a impuscat tot in cap. Tanarul a fost transportat la spitalul Santa Maria Goretti di Latina, si operat de urgenta, dar sansele de supravietuire sunt minime.

Mai mult noroc a avut Florin Dumitrache, un barbat de loc din Focsani, care locuia in aceeasi casa cu celelalte doua victime. Acesta a scapat doar cu o rana superficiala, iar o alta femeie care a iesit alarmata pe scari sa vada ce se petrece putea sa fie la randul ei ucisa, daca pistolul asasinului nu s-ar fi blocat. De altfel, femeia a fost cea care a si anuntat politistii.

Oamenii legii l-au gasit pe criminal dupa patru ore de urmarire, fiind depistat prin localizarea semnalului de la telefonul mobil.

Ultimele stiri

  • 20.500 de euro în China și 42.000 de euro în UE. Bruxelles pierde războiul mașinilor electrice cu Beijingul?
  • Momentul adevărului. Prosumatorii creează dezechilibre uriașe în sistem
  • Nicușor Dan, Paulică Lambrino și frizeria
  • Europa nu-și poate permite să se decupleze de China!
  • Cea mai puternică armată din lume nu are încredere în inteligența artificială?
  • Habemus… campioana!
  • Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT
  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Exit mobile version