AcasăPoliticaFirea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală

Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală

Recent intrată oficial în lupta pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea – candidatul PSD la alegerile din iunie – și-a anunțat strategia de comunicare, dar și planurile pentru cursa electorală în urma căreia speră să ajungă din nou în fotoliul de primar general al Bucureștilor.

Social democrata a spus că nu va ataca pe nimeni în campanie.

Firea: Odată cu depunerea candidaturii, nu mai pot fi considerat candidat de sacrificiu

„Sunt candidat de sacrificiu, poate doar această săptămână, pentru că mi-a fost mai greu ca într-un timp scurt să mă mobilizez, după ce mă demobilizasem, să strângem semnături într-un timp foarte scurt.

Timpul era și este comprimat. De aici înainte, odată cu depunerea candidaturii, nu mai pot fi considerat candidat de sacrificiu, pentru că beneficiez de toată susținerea colegilor”, a declarat Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

Firea: „Am un atu, acela de a fi fost primar general”

Social-democrata care candidează pentru un nou mandat la șefia Primăriei Capitalei se arată convinsă că va putea recupera întârzierea în care se află. Și spune că are un atu – acela că a fost primar general. Totodată, a vorbit despre proiectele pentru Capitală.

„Sunt în întârziere, dar cred că voi recupera, pentru că am un atu, acela de a fi fost primar general… Cunosc atât instituția Primăriei cât și instituțiile din subordinea Consiliul General, dar în special problemele Bucureștiului, dar și soluțiile. Pentru că una este să știi la nivel teoretic ce îi doare pe bucureșteni, Capitala având nevoie de proiecte mari, nu doar de panseluțe, tuns iarba și câteva băncuțe.

Cred că avem, în sfârșit, acest mix de instituții care să aducă dezvoltarea dorită de noi toți Capitalei, în sensul proiectelor de transport, preluarea în administrare a centurii ocolitoare a Capitalei, pentru că este parte a transportului local, mai multe stații de metrou, pentru că sunt unele foarte lungi și altele care nu ajung în toate cartierele”, a mai spus Gabriela Firea la postul TV.

 

Firea anunță prioritățile: Curățenie, siguranță pe străzi, intersecții semaforizate

Social-democrata Firea și-a depus, duminică, candidatura la Primăria Capitalei, la Biroul Electoral Municipal. La eveniment au participat președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și mai mulți lideri ai partidului și primari de sector.

După depunerea candidaturii, Firea a anunțat, pe Facebook, prioritățile sale la Primăria Capitalei. „Curățenie, siguranță pe străzi, parcuri frumos amenajate, mai multe creșe, grădinițe, after school, intersecții semaforizate, rapiditate la înlocuirea conductelor de termoficare, investiții masive în: spitale, cabinete școlare, clădiri cu risc seismic, locuințe sociale – acestea vor fi prioritățile mele și ale echipei noastre, la Primăria Capitalei.

Mi-am depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei. Am depus cele aproape 42.000 de semnături strânse într-un timp record.

Tot la fel vom recupera după 9 iunie toți acești ultimi patru ani pierduți pentru București. Luni întregi în care orașul a fost abandonat, în care proiectele pentru oameni s-au oprit și a contat doar manipularea!”, a scris Gabriela Firea, pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger