AcasăNewsIncendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a...

Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT

sursa foto: ziare.com

Un incendiu puternic a izbucnit luni, 29 aprilie, în zona de nord a Capitalei. Pompierii s-au mobilizat și au intervenit la fața locului cu mai multe autospeciale.

Incendiul a generat o degajare semnificativă de fum, norul negru fiind vizibil de la o distanță considerabilă față de locul incidentului.

S-a emis un mesaj de avertizare tip RO-ALERT. Pompierii intervin, în încercarea de a stinge cât mai rapid incendiul.

20 de persoane, evacuate din blocul învecinat

Un incendiu a izbucnit luni în nordul Capitalei, la o clădire aflată în construcţie, 20 de persoane fiind evacuate din blocul învecinat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, citat de Agerpres.

În tot acest context, autorităţile au emis şi un mesaj de avertizare RO-ALERT.

 

Intervin pompierii, cu opt autospeciale

Din câte s-a anunțat de la nivelul ISUBIF, este vorba despre un incendiu produs la izolaţia unei clădiri în construcţie pe strada Daniel Danielopolu.

Din primele informații, afectate de incendiu ar fi mai multe materiale aflate pe acoperișul clădirii. „Ard materiale depozitate pe acoperişul clădirii în construcţie”, a precizat sursa citată.

Suprafaţa afectată ar fi de 250 de metri pătraţi.

La fața locului au fost trimise nu mai puțin de opt autospeciale ale pompierilor. Au fost alertate opt autospeciale de stingere, două autoscări, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, a anunţat ISUBIF.

Din primele informații anunțate, nu sunt persoane surprinse de incendiu. Ca măsură de precauție, au fost evacuate 20 de persoane din blocul învecinat.

Nu se cunoaște momentan cauza care a dus la izbucnirea incendiului. Cel mai probabil, toate aspectele ce țin de condițiile care au generat izbucnirea incendiului vor fi stabilite de către pompieri, la finalul intervenției de stingere a incendiului.

author avatar
Andrei Coman
252 afisari

2 COMENTARII

  1. RO Alert asta este menit sa se dea in cazuri grave, gen cutremur, razboi, tornade, etc., nu la un jegos de bloc caruia i-a luat foc izolatia.

  2. Cam dese incendiile in localitati.2 pe zi in Bucuresti ?Iarna …sunt sisteme de incalzire…vara…aer conditionat….dar primavara??
    Vom vedea in viitor daca se vor indesi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger