Cauta

Nevasta lui Pahontu, bagata in hora!

Iata ca incapatanarea demna de o cauza mai buna a generalului Lucian Pahontu de a se crampona de conducerea Serviciului de Protectie si Paza, in fruntea caruia se afla inca din anul 2005, chiar cu riscul destructurarii intregii structuri si a ramanerii pe drumuri a unei bune parti a celor 2.000 de cadre face noi victime colaterale. Iar dupa ce avocata Ingrid Mocanu a prezentat probe indubitabile privind filarea sa ilegala de catre masinile si oamenii sefului SPP, o noua dezvaluire de pe retelele de socializare o ”baga in hora” si pe Elena Mihaela Pahontu, nimeni alta decat sotia generalului Lucian Pahontu.

Astfel ca dezvaluirea privind ”suspiciunile rezonabile” cu privire la problemele pe care aceasta le-ar avea cu doctoratul fac deja deliciul presei, dupa ce Anamaria Enea a dezvaluit ca sotia generalul Pahontu s-ar fi prezentat drept asistent universitar doctor inca din anul 2008 cand, de fapt, doctoratul l-ar fi dat de-abia in data de 16.04.2010. Adica exact cu doi ani mai tarziu!

De-alba-neagra cu doctoratul!

Insotita de CV-ul Elenei Mihaela Pahontu, postarea devastatoare de pe facebook dezvaluita de flux24.ro arunca in aer familia generalului Pahontu, nemaifiind practic nevoie de niciun comentariu : ” Prin ce minune s-a putut aproba un doctorat de 8 ani? Conform legii, durata studiilor de doctorat la medicina-farmacie este de 4 ani + inca 2 ani cu aprobare in anumite conditii, adica in total maxim 6 ani! Si cum poti afirma sub semnatura ca esti asistent universitar DOCTOR din 2008, cand doctoratul l-ai dat in 16.04.2010? Si dupa ce ai dat-o in bara cu CV-ul o data, in prezent nici nu il mai etalezi(…) Si daca nu ne-am jucat destul cu masteratul, hai si cu functiile un pic: in conducerea facultatii de farmacie arata mai bine functia de PROF. Univ. Dr., fata de CONF univ. Dr. ca si cadru universitar pe disciplina de chimie generala si anorganica”. Si daca tot a venit vorba de farmacii, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, ”next level” al urmatoarelor dezvaluiri va cuprinde tocmai posibilele legaturi ale famniliei Pahontu cu un astfel de ”lant” farmaceutic. Dupa care ar putea urma cele despre situatia mobiliara de exceptie de la Londra…

Ultimele stiri

  • 20.500 de euro în China și 42.000 de euro în UE. Bruxelles pierde războiul mașinilor electrice cu Beijingul?
  • Momentul adevărului. Prosumatorii creează dezechilibre uriașe în sistem
  • Nicușor Dan, Paulică Lambrino și frizeria
  • Europa nu-și poate permite să se decupleze de China!
  • Cea mai puternică armată din lume nu are încredere în inteligența artificială?
  • Habemus… campioana!
  • Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT
  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Exit mobile version