Cauta

Cei care au cumpărat vaccinuri în plus „să-și dovedească nevinovăția în instanță!”

Îi rog pe cei care nu sunt de acord cu mine să mă combată. Dar nu cu vorbe. Cu fapte. Adică să bage încă un booster, că e sănătate curată. N-aveți doze? Ințepați-vă cu unele expirate, fiindcă salamandrele oengiste de după Colectiv au cumpărat destule. Să nu cumva să veniți cu lozinca „Teoria Conspirației”! Eu am în mine două crime împotriva umanității, fiindcă am făcut și rapelul. Așadar, recapitulare! Și înainte de recapitulare, cei care au cumpărat vaccinuri în plus „să-și dovedească nevinovăția în instanță”, așa cum clamau tefeloazele în timp ce sorbeau înțelepciune de sub bikinii Girafei de la Antipa. Vedea-i-aș în pat cu Girafa, tăvălindu-se pe un imaculat așternut bicolor! Dacă e posibil galben-albastru. Recapitulare, da?

1. S-au închis spitalele, dar s-au cumpărat peste 100 de milioane de doze.

2. Au fost vaccinați oameni care au făcut boala.

3. Vaccinații au donat sânge. E ca și cum l-ar fi încălzit înainte în cuptorul cu microunde.

4. Au fost condiționate operațiile de vaccin. Da, da, da, „nu ești vaccinat, nu te operezi!” Chiar dacă ai peritonită.

5. Au fost închiși în case oamenii peste 65 de ani, care voiau să-și cumpere medicamente sau pâine.

6. A fost blocat transplantul pulmonar, ca să fie trimiși pacienții în străinătate. Au fost trimiși undeva și medicii români. La DNA.

7. Au fost scoși din spitale, marți sau miercuri seară, pacienți operați marți sau miercuri dimineață.

8. „Procentul îmbolnăvirilor de cancer a crescut cu 80%”, a zis Dana Budeanu. Pe ea n-aș crede-o nici dacă ar recunoaște că îi stă jenibil cu brațele neanvelopate, dar îl cred pe cel care i-a dat informația. Bravo, Dănuța! Și acum pune-ți cauciucuri de iarnă! Și du-te la proceduri! La balneo. Ce preferi? Băile Felix sau Techirghiol? Ne mai gândim.

9. După sărbători, parțial eclozații care ar merita să fie anchetați pentru abuz în serviciu vor începe cu „o mutație a virusului”. Vă reamintesc ce s-a întâmplat la începutul acestui an. Am scris eu pe 9 ianuarie 2023. „Ne-am pricopsit cu Flurona, adică gripa strămoșească și covideala în același timp. În medicina avansată, chestia asta se numește <<S-au unit Bruce Lee și Jackie Chan>>. Iar în medicina din Centrul Vechi, Flurona înseamnă <<și drogat, și pe trotinetă.>>” Auzi, bă, băiatule, Flurona!

 

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Iohannis cu Geoană, rocada mică, beleaua mare
  • S-a spart buba angajărilor pe pile la ANRE
  • 300.000 de lire sterline pentru „Șervețelul Messi”!
  • Real Madrid, propulsată în finală, cu orice preț
  • Sincronizare suspectă. România intră în febra pregătirilor pentru un atac nuclear
  • Deficitul prăbușește standardele MAI. S-a dat dezlegare la tatuaje pentru polițiști
  • Imagini impresionante. Zăpadă de peste 4 metri pe Transfăgărășan/Drumarii lucrează în zona cea mai dificilă. „Acum începe greul!” – VIDEO
  • O vară crudă pentru investitori
  • Isprăvile Comisiei Europene: noua armă antisubvenții trage cu gloanțe oarbe
  • Exit mobile version