Cauta

Florin Cîţu, supărat pe români! Ce a spus despre protestul masiv de sâmbătă

vaccin-citu

Florin Cîţu, supărat pe români! Ce a spus despre protestul masiv de sâmbătă

Florin Cîţu s-a supărat după protestul anti-vacciniştilor de sâmbătă, când aproximativ 15.000 de oameni au ieşit pe străzile Bucureştiului pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de restricţiile impuse de autorităţi.

Premierul a afirmat că se aşteaptă să existe sancţiuni după protest.

Florin Cîţu, apel către politicieni

Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm.

Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare.

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă”, a spus Florin Cîţu după ce a primit a treia doză de vaccin anti-COVID.

Şeful Guvernului se aşteaptă ca protestatarii care au exagerat să fie sancţionaţi.

De ce nu s-au vaccinat 10 milioane de români?

Întrebat fiind de faptul că nu și-a atins targetul promis, de 10 milioane de persoane vaccinate, premierul Florin Cîțu a spus că obiectivul era asumat ”prin prisma dozelor de vaccin de care putea să dispună România”.

Florin Cîţu a invocat și televiziunile care promovează mai mult ”mesajul antivaccinist decât cel pro-vaccin”. Premierul a transmis ca persoanele de peste 65 de ani să ”se vaccineze urgent”. Declarațiile au fost făcute duminică dimineață, când premierul a primit a treia doză de vaccin anti-COVID (doza booster).

Persoanele peste 65 de ani să se vaccineze urgent. Îi încurajez pe toți românii să se vaccineze, majoritatea covârșitoare a persoanelor care se îmbolnăvesc sunt nevaccinate, crește presiunea pe spitale. Singura soluție pe care o avem acum este să ne vaccinăm”, a afirmat Cîţu.

Ultimele stiri

  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Alege ce citești
  • Iohannis cu Geoană, rocada mică, beleaua mare
  • S-a spart buba angajărilor pe pile la ANRE
  • Exit mobile version