AcasăNewsMihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei...

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”

sursa foto: Mihai Albu/Facebook

Designerul Mihai Albu, cunoscut drept „Arhitectul Pantofilor”, a decis să facă public faptul că a fost diagnosticat cu o boală grea, din sfera oncologică. A fost deja operat. Fosta sa soție, Iulia Albu, i-a transmis deja un mesaj de susținere.

Designerul a primit o veste grea de la medici – aceea că suferă de cancer la prostată. Deja Mihai Albu a fost operat, la un spital privat.

Albu (61 de ani) a ales să dezvăluie diagnosticul primit și câte amănunte despre lupta pe care o duce, atrăgând atenția asupra importanței ca oamenii să nu ignore evaluările medicale periodice.

Mihai Albu a povestit, prin intermediul unei postări făcute joi, 9 mai, pe o rețea de socializare, și cum anume a aflat că are cancer.

Mihai Albu: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali”, a mărturisit Mihai Albu, în postarea în care mulțumește echipei medicale care îl are în grijă, „pentru profesionalism și implicare”.

Mihai Albu a dezvăluit că e încă în perioada de convalescență. Nu se știe deocamdată cât va mai rămâne internat. Designerul s-a arătat, însă, optimist cu privire la felul în care vor evolua lucrurile în ceea ce privește starea sa de sănătate.

„Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”, a mai transmis Mihai Albu.

Iulia Albu: Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI

La câteva ore după ce fostul său soț a făcut public faptul că înfruntă cumplita boală, cancerul, Iulia Albu a transmis public un mesaj de susținere pentru cunoscutul designer. Cei doi au o fată, Mikaela.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. ❤️ Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată.

Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI. ”, a scris Iulia Albu, joi seară, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
635 afisari

3 COMENTARII

  1. Dar se ce o fi asa important designeru’ asta de se dau tot felu’ de intamplari din viata lui; intereseaza pe cineva in afara de cercul lui de rude si ”prietini”?

  2. mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care
    Colonelu a fost partial infrant;
    acum nu mai scuipa”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger