AcasăȘTIRI EXTERNEUn român a băgat spaima-n Joe Biden, la Roma: a intrat cu...

Un român a băgat spaima-n Joe Biden, la Roma: a intrat cu maşina în coloana oficială!

joe biden masinaUn român a băgat spaima-n Joe Biden, la Roma: a intrat cu maşina în coloana oficială!

Presa italiană notează că un șofer român, în vârstă de 40 de ani, a intrat cu mașina în coloana oficială a președintelui american Joe Biden. Românul a tamponat una dintre mașinile blindate are corupului diplomatic american.

Corriere della Sera scrie că bărbatul a fost rănit la o mână, însă nu grav.

Coloana oficială avea 35 de maşini

Coloana oficială a preşedintelui SUA e compusă din cel puţin 35 de maşini, majoritatea blindate. Accidentul s-a produs în centrul Romei, după ce preşedintele american s-a întâlnit la Vatican cu papa Francisc şi înaintea primirii lui Biden, la sediul palatului din Quirinale, de către preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

Impactul a fost unul destul de violent”, susţine publicaţia Corriere della Sera. Şoferul limuzinei americane nu a fost rănit, iar coloana oficială a preşedintelui SUA şi-a continuat drumul pe traseu.

Joe Biden s-a întâlnit cu Sergio Mattarella

Președintele SUA a ajuns în Italia joi noapte și se află în Europa pentru a participa la două summituri importante.

Liderul SUA este așteptat la reuniunile G20. Este al doilea turneu european al lui Joe Biden, de când a preluat mandatul.

Prima sa oprire oficială a fost la Vatican unde a fost primit de Papa Francisc. După această vizită, Joe Biden e aşteptat să participe la reuniunile G20.

author avatar
Andrei Ștefan
549 afisari

6 COMENTARII

  1. Molaul ales de americani e de tot plansul,ca de ras nu ne mai arde demult!! O paiata cu probleme psihice ajunge sa faca praf reputatia statului cu cea mai democratica constitutie!Pacat…

  2. E diliu la cap nu a vazut ca trece unchiuletu care lupta cu încălzirea globala timp ce eu mor de frig? Da Doamne incalzire dubla sa merg si eu de Sfânta Boboteaza in cămașă scurta la biserica ca Plavanis in marele Egipt.

  3. Iar gazu sa coste in Januar 30 lei ca vara de sa-si puie Gazprom si Putin streangu de gat .

  4. Bai destetilor, la felul cum prezinta astia orice rahat din lume, incare adevarul e minciuna, sclavia e libertatea, e clar ca asta a fost un fel de Rambo inhiriat de unii, poate chiar de chinezoii aia mic, sfrijiti si galbeni, ca sa il tamponeze bine de tot pe Unchiul Sam in persoana lui Senile Joe China Biden !! Ha hah ha 🙂 Iar faptul ca minimizeaza un astfel de atentat spune totul despre ce fel de haos total e in toata Europa aia Occidentala decadenta, fara nici un Dumnezeu, plina de atei, e clar ca omul a fost un fel de kamikaze, tipul e un real deal, acum o sa zica in public ca e cam deraiat, dar imediat o sa il zboare pana in America, unde o sa il interogheze pana le spune si de cate ori s-a kakat acum 2 luni jumate !! Bi, pacat ca nu l-a scos din joc de tot pe senilul ala de komunist american, cade-iar avionul perzidential in ocean 🙂 Ha ha ha 🙂 Lasati, bai, ca a 2-a oara puneti ceva bombitze mici in drum, de fapt sub drum, atunci totul va merge ceas !! Salutari de la cei care nu au participat la Summitul globalistilor, deja si astia se urasc mai ceva ca drakul intre ei, deci e clar ca ne indreptam spre directia cea buna, direckt spre Iadul pe Pamant !! Scapa cine si care poate, si aia e !! Ha ha ha 🙂 Senile Joe, fa-te ca te misti ca broasca testoasa 🙂 Ha ha ha 🙂 Data viitoare te rezolva astia sigur, daca o fac asa in public, a 2-a oara nu scapi, bai batranel senil de rahat 🙂

  5. Cu papa ce cauta sa se vada ca e lider religios si capul catolicilor ca biden e cu nom , cu lgbt ce au in co.un????!!!! Papa e raul suprem!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger