AcasăȘTIRI EXTERNEMituri despre Vladimir Putin - nemuritor, încarnarea lui Dracula și a Giocondei!...

Mituri despre Vladimir Putin – nemuritor, încarnarea lui Dracula și a Giocondei! Ce teorii ale conspirației studiază spionii NATO

Putin, nemuritor, încarnarea lui Dracula și a Giocondei. Noile teorii despre liderul de la Kremlin / Ce studiază spionii occidentali / Foto: Facebook, printscreen

Opacitatea din jurul vieții private a președintelui Vladimir Putin a dat naștere la numeroase zvonuri despre acesta. Teoria complotului a fost în vervă de la începutul invaziei rusești în Ucraina.

Aceste povești, uneori neverosimile, continuă să fascineze publicul. Iată câteva teorii care circulă pe internet despre omul puternic de la Kremlin.

Putin vampirul

Unii adepți ai teoriei conspirației cred că Vladimir Putin este o creatură supranaturală. Potrivit acestora, forța președintelui rus nu vine din faptul că duce o viață fără vicii, practică diverse sporturi, ci din nemurirea sa și din capacitatea de a călători în timp.

Dailymail susține că această teorie s-a răspândit după ce două fotografii din 1920 și 1941 au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Fotografiile arată soldați ruși care seamănă izbitor de mult cu liderul de la Kremlin. Potrivit Disclose.tv, unii internauți au folosit aceste imagini pentru a demonstra că președintele în vârstă de 70 de ani este de fapt o ființă supranaturală care locuiește pe Pământ de mii de ani.

Adepții acestei teorii cred că Vlad Țepeș, mai bine cunoscut sub numele de Dracula, este, de fapt, liderul rus.

De asemenea, se spune că Vladimir Putin ar fi trăit sub trăsăturile Liasei Gherardini, modelul pentru celebrul tablou Mona Lisa, potrivit unor teoreticieni ai conspirației citați de Buzzfeed.

Atins de o boală incurabilă

Revista Newsweek susține că sănătatea lui Vladimir Putin este în centrul multor discuții în cadrul administrației americane.

Unele documente confidențiale ar indica faptul că președintele rus ar fi fost tratat în aprilie pentru un cancer avansat. Omul forte de la Kremlin a fost, de asemenea, victima unei tentative de asasinat în luna martie. Aceste evenimente l-ar face paranoic și imprevizibil.

Cu toate acestea, ar fi dificil de confirmat această informație, deoarece Vladimir Putin este foarte izolat.

O sosie la parada de Ziua Victoriei

Unii internauți cred că Vladimir Putin este atât de bolnav încât ar recurge la dubluri care să-l înlocuiască la evenimentele publice. Potrivit RTL, această teorie este analizată chiar de serviciile secrete britanice.

Într-adevăr, o sursă citată de ziarul britanic The Daily Star a declarat că o sosie l-a înlocuit pe președinte la parada de Ziua Victoriei de la Moscova din 9 mai, scrie Le Journal de Montreal.

Aceeași sursă a declarat că, în cazul în care Vladimir Putin ar muri, Kremlinul ar încerca să țină secret acest lucru timp de săptămâni sau chiar luni.

Unul din cei mai bogați oameni din lume

Averea personală a lui Vladimir Putin este ținta a numeroase speculații. Revista Forbes a analizat această problemă și a formulat trei teorii cu privire la sursa acestei averi. Prima teorie este că Vladimir Putin s-a îmbogățit prin șantaj.

Forbes susține că președintele rus are obiceiul de a face „înțelegeri” cu cei mai importanți oligarhi ai țării. Se spune că aceștia din urmă trebuie să facă o alegere: să dea 50% din avere lui Putin sau să o piardă pe toată, ajungând la închisoare.

Vladimir Putin ar fi putut acumula 200 de miliarde de dolari în acest fel. O altă teorie îl plasează pe președintele Federației Ruse în fruntea unei rețele de tip mafiot. În acest fel, liderul rus și-ar fi putut ajuta rudele să se îmbogățească, oferindu-le acțiuni în companii. În schimb, el ar fi primit acțiuni sau mită.

Se estimează că fiecare dintre rudele lui Putin are între 500 de milioane și 2 miliarde de dolari. Potrivit acestei ipoteze, averea omului forte de la Kremlin este estimată la 130 de miliarde de dolari.

Potrivit celei mai recente teorii elaborate de Forbes, președintele rus nu ar fi atât de bogat pe cât s-ar crede. Totul ar fi o farsă. Potrivit declarațiilor Kremlinului, Vladimir Putin ar fi câștigat 140.000 de dolari în 2020.

Or, Putin ar deține trei mașini, o rulotă, un apartament de 74 de metri pătrați și un garaj. De asemenea, se spune că are o colecție impresionantă de ceasuri de lux, precum și o reședință luxoasă la Marea Neagră. De asemenea, se spune că are mai multe avioane private, pe care le folosește în calitate de președinte.

author avatar
Tudor Borcea
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger