AcasăȘTIRI EXTERNECursa pentru Casa Albă: Trump va face marele anunț. Fostul președinte a...

Cursa pentru Casa Albă: Trump va face marele anunț. Fostul președinte a chemat presa la reședința sa

donald trumpDonald Trump scapă de justiție?! Guvernatorul Floridei, declarații surprinzătoare: „Statul nu va răspunde unei cereri de extrădare”

Beneficiind în continuare de susținere din partea partidului republican, Donald Trump a chemat presa pentru a-și anunța candidatura la președinția americană.

În pofida rezultatelor slabe ale republicanilor la alegerile de la jumătatea mandatului, hotărârea lui Donald Trump de a candida din nou (pentru a treia oară) la președinția SUA nu s-a clintit.

Presa, chemată la reședința de la Mar-a-Lago

Dimpotrivă. Marea sa revenire pe scena politică este aproape. Fostul șef de stat este așteptat să-și anunțe marți candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. Miliardarul republican a convocat presa la reședința sa luxoasă de la Mar-a-Lago, în Florida, la ora 21.00 (2.00 miercuri GMT) pentru un „foarte mare anunț” – al cărui conținut nu mai prezintă cu adevărat suspans.

„Președintele Trump își va anunța marți candidatura la alegerile prezidențiale”, a declarat Jason Miller, unul dintre consilierii săi, promițând un discurs „foarte profesionist, foarte bine pus la punct”.

Cunoscut pentru imprevizibilitatea sa, Donald Trump, care cochetează de luni de zile cu ideea de a candida la realegerea sa la Casa Albă, și-ar putea schimba din nou calendarul în ultimul moment.

Cu toate acestea, ar fi dificil să se retragă, deoarece a pus pe jar așteptările electoratului său. Acest discurs „va fi probabil cel mai important din istoria Statelor Unite”, a declarat magnatul imobiliar, mereu pasionat de superlative, într-un mesaj adresat susținătorilor săi, scrie Le Point.

Venit la putere în 2016, Donald Trump a sfidat toate cutumele în timpul președinției sale înainte de a lăsa Washingtonul într-un haos inimaginabil după înfrângerea sa în fața lui Joe Biden – pe care nu a recunoscut-o niciodată. Această nouă candidatură ar fi, așadar, a treia pentru Casa Albă.

În ultimele săptămâni au existat zvonuri despre un anunț iminent, septuagenarul fiind hotărât să profite de succesul pe care mizau republicanii la „midterms”, scrutin care a avut loc la 8 noiembrie pentru a recâștiga puterea. Dar „valul uriaș” prezis cu mare aplomb de conservatori nu s-a materializat, nici pe departe.

 

author avatar
Tudor Borcea
304 afisari

2 COMENTARII

  1. Haosul l-au creat Pelosi & Co. Iar halesc ziaricii caka cu cisterna. Lasā, cā e bine cu Senile Joe. Go, Trump!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger