AcasăȘTIRI EXTERNEDezvăluiri The Washington Post: FBI a căutat documente clasificate din domeniul nuclear...

Dezvăluiri The Washington Post: FBI a căutat documente clasificate din domeniul nuclear la reşedinţa lui Trump de la Mar-a-Lago

Donald TrumpDezvăluiri The Washington Post: FBI a căutat documente clasificate din domeniul nuclear la reşedinţa lui Trump de la Mar-a-Lago

Agenții federali americani căutau documente referitoare la armele nucleare când au percheziționat casa fostului președinte Donald Trump din Florida în această săptămână, a informat joi Washington Post.

Aceştia nu au oferit detalii suplimentare pentru The Washington Post despre „ce tip de informaţii căutau agenţii” sau dacă au fost recuperate astfel de documente.

Donald Trump ar fi furat de la Casa Albă documente secrete legate de arme nucleare

Departamentul de Justiție al SUA a cerut, joi, unui judecător să facă public mandatul care a autorizat percheziția FBI a lui Mar-a-Lago, după ce Trump, un republican, a descris-o drept o răzbunare politică.

Căutarea a făcut parte dintr-o investigație pentru a stabili dacă Trump a luat ilegal înregistrări de la Casa Albă când și-a încheiat mandatul în ianuarie 2021, unele dintre ele despre care Departamentul de Justiție le consideră clasificate.

Cele 15 cutii conţineau unele documente care făceau parte din programele speciale de acces (SAP), o clasificare care include protocoale pentru a limita semnificativ cine ar avea acces la informaţii, potrivit unei surse care cunoaşte ceea ce Arhivele au descoperit în cutii.

Donald Trump, audiat de procurori

Deşi procurorul general Merrick Garland, numit personal de președintele democrat Joe Biden, a refuzat să împărtăşească detalii specifice despre percheziţie, el a spus joi că a „aprobat personal” decizia de a solicita un mandat pentru percheziţia casei lui Trump din Florida.

„Departamentul nu ia o astfel de decizie cu uşurinţă. Acolo unde este posibil, este o practică standard să se caute mijloace mai puţin intruzive ca alternativă la o căutare şi să se limiteze la orice căutare care este întreprinsă”, a spus Garland într-o conferinţă de presă.

O sursă familiarizată cu chestiunea a spus că FBI a recuperat aproximativ 10 cutii de pe proprietatea lui Trump în timpul percheziției. Trump a cerut restituirea imediată a documentelor confiscate.

Trump a fost în mod deosebit interesat de arsenalul nuclear al SUA în timp ce a fost la Casa Albă și s-a lăudat că este la curent cu informații extrem de secrete.

author avatar
Andreea Vlad
607 afisari

15 COMENTARII

  1. PĂ BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNE ??????????????????????????????????????????????????????? BLA, BLA, BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!
    Andreea, la dezvăluiri pune, rogu-te, ghilimele de rigoare.

  2. Multe documente clasificate au fost mancate de Trump cu Burgeri, deoarece contine multe fibre, si face bine la cap

  3. Hac Dancuile!
    Oricum, Melania e mai buna ca baba cloanța lu Biden.
    N-am idee cum arată Andrea… Hmmmmm

  4. Acum dupa ce s-au ciocnit extremele e clar ca USA e scena unui conflict intre globalisti si ceilalti americani
    Cum se va rezolva?Dupa parerea mea economia globala e prabusita,si cine nu intelege se va trezi cand e prea tarziu.
    Globalistii au esuat complet,altii trebuie sa preia puterea.Probabil ca si Trump ar trebui sa stea in spate,sa lase loc la altii mai capabili.A gresit cand s-a incurcat cu falsi prieteni gen sarpele crescut la san

    • Daca Maxwell si Epstein cu pedofilia sunt „ceva rau” cum de Samuel Pisar(consilierul si avocatul lui Maxwell)este scos din grupul „sinucisului” Maxwell?Doar pentru ca este tatal lui AnthonyBlinken?

  5. Uitati-va la moaca acestui bezmetic,cel care le-a ” redat inapoi americanilor ” America,LA PACHET CU UN DEFICIT BUGETAR DE 3.660 MILIARDE DE dOLARI. Ba,daca esti cinstit si nevinovat,raspunzi civilizat la intrbarile procurorului pt. ca asa prevede Legea.Si dreptatea va triumfa la iNSTANTA DE JUDECATA.Ca vorba aia,America este un „exemplu de urmat privind statul de drept in cur,justitia,politia,drepturile omului „. Se vede insa ca mister Trump se considera mai presus sau ca poate scapa basma curata pe sub Lege.Ca asa l-a invatat tac-su,un mocofan de imigrant irlandez,” ba,mereu sa treci la atac,lovesti,dai si fugi „.Nu m=as mira sa se constate ca Trump este „reprezentantul” lui Putina in America,pt.ca nu degeaba il lauda Trump ca Putina ” este un geniu”.

    • Incultule, închide-ți PC-ul douăzeci de ani și pune mâna pe carte. A „reda înapoi”, incultule, este un pleonasm (vezi DEX) demn de tine. „A da înapoi”, a înapoia, iată, gramatical, cum e corect. Toarnă-ți petrol pe cap și transformă-te în lampa lui Ilici. Incultule !

  6. Trump este un patriot si un politician adevarat ,dar poponarii ,pedofilii ,drogatii ,emigrantii terminati si globalistii corupti sint impotriva lui

    • Trump este doar un derbedeu notoriu, a cărui obrăznicie a întrecut-o pe cea a adversarilor săi. E penibil și ridicol cu pretențiile sale de Macho, care, in esență sunt moș-tăgâță.

  7. Judecătorul care a semnat mandatul a fost clientul lui Epstein pe insulița pedofililor. Halal justiție, rahat cu mac!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger