AcasăȘTIRI EXTERNECovid-19 anulează din nou Crăciunul europenilor! Guvernele se întorc la restricții

Covid-19 anulează din nou Crăciunul europenilor! Guvernele se întorc la restricții

covid-19Covid-19 anulează din nou Crăciunul europenilor! Guvernele se întorc la restricții

Varianta Omicron sperie Europa! Din cauza posibilei răspândirii a noii tulpini a coronavirusului, descoperită recent în Africa de Sud, guvernele naționale au impus noi restricții anti-pandemice.

Germania, de exemplu, permite accesul în magazinele non-alimentare doar persoanelor vaccinate. În unele situații, va fi necesar test atât pentru vindecați, cât și pentru vaccinați. Persoanele nevaccinate vor avea dreptul să se întâlnească doar cu grupuri de două persoane. La evenimentele publice organizate în interior, numărul maxim de persoane va fi de 200. Stadioanele vor putea funcționa doar cu o capacitate de 30-50% sau cel mult 15.000 de spectatori.

Munchen a anulat faimosul târg de Crăciun Christkindlmarkt, din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19. Orașul München a anulat anul acest și celebrul Oktoberfest.

Belgia devansează vacanța de Crăciun din cauza restricțiilor

Și Belgia introduce restricții înainte de sărbători. De luni, 6 decembrie, școlile gimnaziale trec în sistem hibrid, cu prezență fizică de maximum 50%. În şcoli, portul măştii sanitare va fi de acum obligatoriu începând cu vârsta de 6 ani.

În plus, școlile primare și grădinițele intră în vacanță cu o săptămână mai devreme, în 18 decembrie. Evenimentele în interior cu mai mult de 200 de persoane sunt interzise, la fel și activitățile extrașcolare. Publicul va trebui să stea aşezat şi să poarte mască. Regula se va aplica inclusiv în sălile de cinema şi în timpul congreselor. Activităţile sportive în sală vor fi în continuare autorizate, însă fără public. Evenimentele în exterior, cum sunt meciurile de fotbal, ar putea avea loc fără limitarea numărului de persoane.

Noi restricții și în Iralnda, Italia și Portugalia

Și Guvernul irlandez a anunţat vineri introducerea de noi restricţii, printre care închiderea cluburilor şi distanţarea socială în baruri, restaurante și hoteluri, relatează Agerpres. Capacitatea de primire este redusă la jumătate în instituţiile culturale şi pentru evenimentele sportive, unde purtarea măştii este obligatorie.

Dublinul anunţase însă de la mijlocul lui noiembrie o serie de măsuri pentru a stopa răspândirea coronavirusului şi pentru a proteja sistemul medical, la doar câteva săptămâni după ridicarea aproape integrală a restricţiilor în vigoare.

Și în Italia, de luni, doar persoanele vaccinate mai au aces acces în baruri, restaurante, săli de agrement şi clădiri publice. Între timp, Portugalia, cea mai vaccinată țară a Uniunii Europene, a anulat marile evenimente programate pentru noaptea de Anul Nou.

Lockdown în Austria

Amsterdam anulează festivităţile de Revelion organizate de primărie, din cauza creșterii numărului de infecții cu coronavirus și a numărului de internări în spitale.

Austria a intrat pe 22 noiembrie în lockdown pentru trei săptămâni, măsură luată în vederea limitării răspândirii coronavirusului. Decizia guvernului de la Viena a provocat deja proteste ample în capitala austriacă.

author avatar
Andreea Vlad
274 afisari

3 COMENTARII

  1. covid , pretext sa scoata sarbatorile crestine din capul oamenilor . au si aparut aberatii cu brazi din lemne uscate cum s-a si repezit toanta de gorghiu sa faca pe plac noilor stapani, si alte idei scelerate .

  2. Satanisti care s au dat in vileag cu carcalacul, am trait sa vedem cum democratiile consolidate sunt dictaturi medicale unde isi bat cetatenii ca pe fasole ca protesteaza si deschid gura sa si ceara dreptul sa munceasca si sa merga liberi!!

  3. Bai, asa da, bai maimutzoilor din Occidentul decadent si ateu, ia mancati voi diktatura pe marmelada, sa va invatati voi minte de acum incolo sa pretuiti libertatea voastra, pe care niciodata nu o veti mai primi inapoi, bai ghertzoilor tampti si idioti utili, acum puteti sa o luati in mana !! ha ha ha 🙂 E deja anul 3 al WW3, iar astia inca tot nu s-au invatat mainte, e clar ca din aprilie incolo cam totii o sa fie muritori de foame, iar elitele globaliste o sa sara atunci rapid si cu solutia, cu gulagul digital, care e sclv bun ia ceva maruntis, ceilalti vor face gherila urbana !! Ha ha ha 🙂 Craciun Fericit, bai nazistilor din Germania, Italia si Austria, sa o luati sus in fiecare zi, bai nazistilor ordinari, ca o meritati !! Voi sunteti tampitii Europei, bai neamuri de satanisti scelerati, sinucidere colactiva placuta va dorim !! Ha ha ha 🙂 Aia deja sunt innebunniti acolo cu totii, dar e clar ca asa ceva nu se va da si spune niciodata la tembelizor !! Nazi Triple Vaxx Maacht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger