Cauta

„Cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”. Un eurodeputat denunță achiziția de vaccinuri anti-Covid-19 în UE / Relația Ursulei von der Leyen cu Big Pharma – VIDEO

„Cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”. Un eurodeputat denunță achiziția de vaccinuri anti-Covid-19 în UE / Relația Ursulei von der Leyen cu Big Pharma - VIDEO

Europarlamentarul croat Mislav Kolakusic a acuzat-o direct pe președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, afirmând că achiziția a 4,5 miliarde de doze de vaccin anti-covid-19 pentru 450 de milioane de locuitori ai Uniunii Europene este „cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”

 

„Doamna celor 4,5 miliarde de doze”

„Doamna Ursula Von Der Leyen, președinta Comisiei Europene, cunoscută ca doamna celor 4,5 miliarde de doze. Astăzi, zece deputați europeni v-au adresat următoarea întrebare: când aveți de gând să ne prezentați nouă, deputaților europeni, precum și cetățenilor Uniunii Europene, pe care ar trebui să îi reprezentați, comunicarea pe care ați avut-o cu compania Pfizer în timpul procedurii de achiziție pentru 4,5 miliarde de doze de vaccinuri?”, a interpelat-o Kolakusic pe șefa executivului european, într-un mesaj postat pe Twitter.

„În condițiile în care nu existau dovezi privind eficacitatea vaccinului (anti Covid-19) și, mai ales, siguranța împotriva efectelor nocive ale acestui produs. Imaginați-vă, patru miliarde și jumătate de doze pentru 450 de milioane de oameni”, a adăugat europarlamentarul croat.

„Nimeni nu știe de conțin vaccinurile”

„Marea Britanie nu mai este în UE, dar, chiar și așa, suntem un număr mare. Pe baza acestui calcul, fiecare copil, fiecare nou-născut, ar trebui să primească zece doze din ceva ce nimeni din lume, cu excepția a două sau trei persoane, nu știe ce conține. Acestea sunt informații secrete, protejate prin brevet. Să nu credeți că niciun guvern, nicio agenție europeană știu exact ce conțin aceste produse. Nimeni nu știe. Și nimeni nu v-a spus”.

„Ei au aprobat acest vaccin, un produs farmaceutic, bazându-se doar pe afirmațiile companiilor farmaceutice. Ei nu au văzut nicio cercetare medicală. Până în prezent, nu s-a făcut nicio cercetare medicală care să fie prezentată membrilor comisiei parlamentare din Parlamentul European, nici pentru Agenția Europeană, nici pentru altcineva. Cum este posibil acest lucru? Vorbim despre corupție. Achiziționarea a 4,5 miliarde de produse cu intenția de a le injecta în oameni, fără ca nimeni să știe ce conțin, este, fără îndoială, cea mai mare afacere de corupție din istoria omenirii. Nu numai în istoria Uniunii Europene”, a spus Kolakusic.

Secretomania Comisiei Europene

Mislav Kolakusic (născut în 1969) este un avocat și politician croat, care este membru al Parlamentului European din 2019, ca independent. Anterior, a fost judecător la Tribunalul Comercial din Zagreb.

Ursula von der Leyen a fost acuzată că a refuzat să facă publice discuțiile pe care le-a avut cu Albert Bourla, CEO-ul gigantului Pfizer, în negocierea contractului pentru vaccinurile destinate UE. În egală măsură, Comisia Europeană este acuzată de lipsă de transparență în acest caz pentru că nu a dezvăluit toate comunicările între Bourla și Von der Leyen

Ultimele stiri

  • Premiul Nobel pentru Literatură a fost câștigat de Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT
  • Alege ce citești
  • Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!
  • S-a rupt lanțul de iubire. Moldovenii, respinși pe bandă rulantă la intrarea în România
  • Rapid Premier League
  • Dovezi zdrobitoare. Camioanele supraîncărcate ale ucrainenilor ne-au făcut praf infrastructura
  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Exit mobile version