AcasăȘTIRI EXTERNEMarea Resetare: Pfizer oferă burse exclusiv studenților de culoare! / America, în...

Marea Resetare: Pfizer oferă burse exclusiv studenților de culoare! / America, în pragul secesiunii!

pfizerMarea Resetare: Pfizer oferă burse exclusiv studenților de culoare! / America, în pragul secesiunii! / foto: bloomberg.com

Pfizer oferă o bursă exclusiv studenților de culoare latino-americani și nativi americani. Gigantul farmaceutic este acuzat acum de discriminare.

„Breakthrough Fellowship” este descris de Pfizer ca fiind „primul program de acest gen” care va lucra pentru „a promova studenții și colegii de culoare, latini/hispanici și nativi americani aflați la început de carieră”.

Pfizer va pregăti 100 de bursieri

Bursa companiei își propune să „dezvolte” 100 de bursieri până în 2025, ca parte a misiunii sale de a „crește diversitatea prin promovarea unui loc de muncă mai incluziv”, în timp ce „cultivă o serie de talente diverse”, potrivit The New York Post.

Cei care nu fac parte din grupurile minoritare specificate de cerințele bursei pot aplica la „programe și oportunități multiple de-a lungul anului”, inclusiv un „program de asistență” pentru studenții MBA sau MPH.

Dar avocații citați de Washington Free Beacon spun că Pfizer se angajează într-o discriminare flagrantă.

Acțiunea Pfizer, ilegală

„Acest program Pfizer este atât de ilegal încât mă întreb serios cum a trecut de revizuirea internă de către consilierul său general”, a spus avocatul Adam Mortara, potrivit sursei citate mai sus.

Gail Heriot, profesor de drept la Universitatea din San Diego, care este și membru al Comisiei SUA pentru Drepturile Civile, a declarat pentru Free Beacon că Pfizer încalcă legea federală care interzice discriminarea rasială.

Heriot a spus că programul de burse reprezintă un „caz clar de răspundere”. David Bernstein, profesor de drept al drepturilor civile la George Mason University School of Law, a spus că bursa lui Pfizer este „evident ilegală”.

author avatar
Andreea Vlad
782 afisari

25 COMENTARII

  1. Dupa ce au belit lumea de tone de bani, ii doare fix in „pfizer” de reactia lumii. Prostii inca ii akimenteaza…

    • Cu shaniqa si jose or sa se epuizeze repede banii . de fapt asta-i si ideea – shlomo cere falimentul dupa ce si-a tras banii pe motiv de niggers & spics

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger