AcasăȘTIRI EXTERNEMaria Grapini o atacă pe Ursula von der Leyen din cauza implicării...

Maria Grapini o atacă pe Ursula von der Leyen din cauza implicării în alegerile din Italia. Scandal la vârful UE!

Maria Grapini

Maria Grapini a vorbit despre rezultatul alegerilor din Italia şi a dat vina pe președintele Comisiei Europene. Europarlamentarul a transmis acest mesaj fâcând o nouă greșeală gramaticală.

“Rezultatul votului din Italia a fost influienţat (forma corectă fiind ‘influențat’) de preşedinta Comisiei Europene, din punctul meu de vedere!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Ursula von der Leyen ameninţase că va tăia fondurile Italiei

Europarlamentul a criticat-o pe Ursula von der Leyen pentru că a transmis că va tăia fondurile europene pentru Italia dacă alegerilor vor fi câștigate de dreapta extremă.

În perioada votului si-a permis ( presedinta CE) sa anunte public ca, daca va castiga dreapta extrema, Italiei i se vor taia fondurile europene.

Dupa ce cu doua saptamani in urma aceasta doamna care nu a inteles care si cat îi sunt atributiile,trimitea cetatenii cu facturile care nu le pot plati la Putin, de parca cetatenii cu cele mai mici venituri ar fi mentinut dependenta gazelor de Rusia, iata ca recidiveaza si face declaratii auritoare! In primul ca ea nu poate “taia” fonduri sau da fonduri din bugetul UE ci poate doar propune.

În al doilea rând nu poti sa pretinzi si sa conditionezi alocarea fondurilor europene de functionarea statului de drept si tu sa nu respecti votul cetatenilor dintr-o tara!

Si in al treilea rand nu te pronunti( ameninti) in perioada votului! Sper sa se bucure doamna Ursula Von der Leyn de prima motiune de cenzura a unui presedinte al CE din istoria UE”, scrie Grapini pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
1.240 afisari

34 COMENTARII

  1. Poate este moldoveancă. Dar cine să gândească, prăpăditul ăla cu două nume mici?

  2. O intrebare pentru Stefan Andrei, cel care vede greseli gramaticale numai la altii. Cum este corect: „…trimitea cetatenii cu facturile care nu le pot plati…” sau „…trimitea cetatenii cu facturile PE care nu le pot plati…” ?. Ia zi?

    • domnule anonim „este” muuuuulti ziaristi analfabeti dupa rivolutia di la 89. Di vina e confuterul sau comunismul,Ceausescu in speta, care nu-i lasa sa scrie corect, nu domnii de la Universitatea de doi lei, nu-i asa domn jurnalist stefan andrei cu caractere mici? Unde mai pui ca mai avem si diplome; vai de capul nostru si de scoala care se face in ziua de azi!

  3. Autorule, scoate-ți paranteza din citat dacă vrei să ai credibilitate!
    Dacă n-o faci…confirmi că ești penibil.

  4. Bai tampitilor care va luati unul de celalalt, se pare ca aveti prea mult timp liber la dispozitie 🙂 Bai, numai aici e tot cirkul Metaloglobus din Bukale de pe lume 🙂 Bravo, tu Grapini, numai banane de cea mai buna calitate sa ii dai la ordinara aia nazista de Ursulla von de Pfizer, zis si von der Spaghen 🙂 Bravo, bai italienilor, bine ca mai sunt si cativa cu tiglele pe cap la voi, lasati toti tefelii sa moara de frig si de foame, sa o urmeze aia pe nazista de la Bruxxelistan pana in panzele albe, daca sunt niste idioti inutili, lasati-i sa ajunga carne de tun 🙂 Plomo o Plata, Ursulla 🙂

    • Bre, Hagi, draghe, ai zis-o clar si raspicat! …dar predici la prostimea care va tremura in case la iarna si va face dus ca pe vremea lu’ ceasaca (o data pe luna, la lumina lumarilor si se vor minti ca asa „e romantic”, salvam si planeta si omenirea de rusii cei rai!) doar ca sa o pupe-n dos pe coana urSula si sa i-o suga lu’ jale-n-ski!

  5. Se balacaresc lichelele regimului puse sa polueze opiniile si dialogul de bunsimt.National ,vezi Borcea,Jacota ,Anreea Vlad ,cenzureaza doar pe cei care au ceva de spus dar nu convine spurcacimilor globaliste care au pus mana pe Romania.In rest poti sa injuri si sa vorbesti mizerii cat cuprinde.Rau a ajuns tara asta care varsa asemenea golani.

    • hanonime, dă-i și protestează. Dar să scrii, cât de cât, corect, nu te preocupi? Să folosești un pseudonim sau chiar numele din buletin?
      Că altfel te putem confunda cu alde nik și alex, propagandiștii tăpălăbari de pe ge4p0ulimedia.

  6. Corect, are dreptate femeia. Nu e proastă pt că a scris influențat cu i, nu cu e, cum cere dicționarul. Asta este secundar. În plus, pronunția cuvântului sugerează mai mult existența unui i, decât a unui e. Nu vreau să intru mai adânc în problemă. Ziaristul care face remarca e dor un semidoct. În traducere, pe jumate prost. 🙂

  7. A luat-o gura pe dinainte. Dar ce a spus este adevarat. Asta e politica UE. Dictatura si distrugerea valorilor nationale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger