Cauta

Victor Becali: „Chivu ramane la Inter Milano pana la finalul sezonului!”

Procuratorul Victor Becali a declarat, duminica, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, ca fundasul Cristian Chivu va ramane la echipa Internazionale Milano pana la sfarsitul sezonului, atunci cand ii expira contractul.

„Chivu mai are sase luni de contract si va ramane la Inter Milano pana la finalul sezonului. In vara vom vedea ce va fi. Nu am primit nicio oferta de prelungire a intelegerii pana acum. O echipa care doreste sa prelungeasca un contract vine cu o oferta cu un an inainte de expirarea intelegerii. Inter nu a facut-o. Nu pot sa spun nimic despre un eventual transfer la Napoli, deoarece nu m-a contactat nimeni de acolo”, a spus Becali.

Victor Becali a vorbit despre atacantul Adrian Mutu si despre relatiile incordate pe care le are cu oficialii clubului AC Fiorentina: „Mutu este un jucator important pentru Cesena. Va marca multe goluri si isi va ajuta echipa sa se salveze de la retrogradare. Relatiile cu Fiorentina nu sunt cele mai bune, dar in fotbal niciodata sa nu spui niciodata. Daca un jucator este interesant pentru Fiorentina, Pantaleo Corvino ce va face? Nu ma va suna? In fotbal totul se poate schimba repede”.

Procuratorul a afirmat ca fundasul Stefan Radu va ramane la formatia Lazio Roma. „El va ramane cu siguranta la Lazio. Dar daca va veni o oferta interesanta pentru club putem analiza. Radu se simte foarte bine la Roma”.

Intrebat despre mijlocasul echipei Dinamo Bucuresti, Marius Alexe, Becali a raspuns: „El a fost accidentat, dar sper ca din acest an sa redevina un fotbalist interesant si sa fie o optiune pentru perioada de transferuri din vara”.

 

Ultimele stiri

  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Pandemia a trecut, „sechelele” rămân! AstraZeneca recunoaște că vaccinul său are un efect secundar grav
  • Exit mobile version