AcasăNewsIncident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină...

Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată

sursa foto: romaniatv.net

Un incident de proporții, ce a avut loc în Capitală, a pus în alertă pompierii bucureșteni, care au intervenit la fața locului.

Incidentul grav a avut loc pe Șoseaua Giurgiului din Capitală.

Brațul unei macarale s-a rupt în timpul unei manevre, potrivit Știrile ProTV. A căzut și a strivit o mașină parcată într-o benzinărie de lângă șantier.

În mașina parcată nu se aflau persoane

E important de menționat că, la momentul producerii nefericitei situații, în autoturismul parcat nu se aflau persoane.

Mașina fusese lăsată acolo de către o șoferiță. Femeia le-a spus autorităților că a lipsit câteva ore. Când s-a întors, șoferița a găsit mașina distrusă.

Macaragiul, dus la spital după ce a suferit un atac de panică

După ce cabina s-a răsturnat, macaragiul a ajuns la spital. Omul a suferit un atac de panică.

Pompierii au asigurat zona în care a avut loc incidentul, iar activitatea benzinăriei a fost întreruptă timp de 7 ore, conform sursei citate.

Ar mai fi de precizat faptul că muncitorii au acționat la fața locului și au reușit să aducă din nou în poziția inițială cabina macaralei, fiind ridicat totodată și containerul care căzuse odată cu brațul acesteia.

Circumstanțele exacte în care s-a produs întregul incident vor fi stabilite, cel mai probabil în perioada următoare, în urma unor cercetări.

author avatar
Andrei Coman
289 afisari

2 COMENTARII

  1. Dat fiind faptul că cei în măsură fac verificări de mântuială, te miri că se produc atât de puține accidente. Tot de mântuială se fac și verificările celor folosesc utilajele care solicită autorizații ISCIR.
    Unde există macarale, stivuitoare, poduri rulante… ar trebui să vină des inspectori care să verifice, la sînge, personalul și utilajele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger