AcasăNewsPrima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au...

Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe

Cele mai multe camere se afla in hotelurile din judetul Constanta

S-a deschis sezonul estival 2024 şi la Mamaia. Tinerii au venit să petreacă, din toată țara. Și-au ales cu grijă ținutele și au profitat din plin de vacanța de 1 Mai.

Petrecerile au început încă de la amiază, în aer liber. Pe seară, s-au mutat în spațiile închise. Un foc de artificii a luminat cerul, pentru a marca noul sezon de distracții la malul mării.

O cheltuială „modestă”: 5.000 lei

La cluburile de fiţe, şi ţinutele au fost pe măsură. Iar banii pe care i-au scos din buzunare pentru această noapte incendinară nu au contat nicio secundă.

Distracția a început pe lumină, în Mamaia, în cluburile care organizează petreceri în aer liber. Un local i-a primit pe clienți încă de la amiază. Fetele și-au pregătit ținutele.

În timp ce în Mamaia distracţia a fost una bazată pe extravaganţă, petrecăreţii din Vama Veche şi-au continuat vacanţa de 1 Mai în stilul caracteristic – în jurul focului de tabără, cu muzica la maximum în boxe.

„Anul acesta nu prea a fost lume de calitate, dar în alt club au venit vedete, chiar a fost foarte frumos, dar în comparație cu alți ani se putea și mai bine”, a spus o tânără, dezamăgită că nu a văzut şi vedete prin cluburi.

A fost mare distracţie le Vama Veche

Fie că au ales să danseze în cluburi ori au cântat în jurul unui foc de tabără, toți s-au bucurat de atmosfera care a consacrat acest loc de pe litoral.

Odată cu lăsarea întunericului, Vama Veche s-a transformat într-un adevărat furnicar. Mii de tineri au împânzit străzile din stațiune având destinații clare – plaja și cluburile.

La doi pași de cluburi, alta a fost atmosfera. Chiar dacă mercurul din termometre a urcat doar până la 14 grade Celsius, unii tineri s-au adunat în jurul unui foc de tabără și s-au bucurat de prima petrecere la malul mării din acest an.

author avatar
Andrei Ștefan
195 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger