Cauta

In cantonamentele de la munte, dinamovistii beau apa plata de izvor

Bugetul de austeritate impus formatiei a doua a clubului Dinamo s-a vazut in cantonamentul montan din perioada ianuarie-februarie a acestui an.

Tinerii lui Dinamo cauta speranta unui trai mai bun la Dinamo

La Rasnov, viitoarele staruri din „Groapa” au fost inghesuite intr-o pensiune „sic”, numai buna pentru doua-trei cupluri de indragostiti, nicidecum pentru lotul unei echipe de fotbal. Repartizarea camerelor s-a facut pe principiul „la gramada, cat mai multi, sa incapa toti!”. Saracia lucie a gruparii manageriate de miliardarii Badea, Borcea si Savulescu a dus la situatia in care tinerii jucatori n-au beneficiat nici macar de banalele sticle de apa plata, nelipsite de la antrenamentele oricarui sportiv profesionist.

Pentru a rezolva situatia, Liviu Ciobotariu (pe atunci, antrenor la Dinamo 2, acum „principal” la echipa mare) a dat ordin sa fie umplute cateva „bidoane” de 10 litri cu apa din izvorul care curgea prin apropierea statiunii. „Beti, ca e mai sanatoasa apa de izvor!”, si-a amintit un fotbalist indemnul primit de la conducatorii delegatiei.

Li s-au furat si banii

Ciobotariu nu s-a sinchisit de problemele tinerilor jucatori dinamovisti

Nu doar jucatorii Stelei au fost vizitati de hoti in cantonament, ci si dinamovistii. Pustii din Stefan cel Mare au patit-o la Rasnov, cand si-au dat seama ca cineva le cotrobaie prin camere, luandu-le diurna. Nici vorba de sume mari, paguba totala abia ajungand la cateva sute de lei. Culmea, la un moment dat, fotbalistii s-au banuit intre ei, insa povestea n-a ajuns la un alt nivel. Asta si pentru ca antrenorul Liviu Ciobotariu n-a vrut sa se implice, atunci cand a fost anuntat.

„Nu ma bag eu in copilariile voastre, rezolvati-va treburile intre voi!”, a fost raspunsul tehnicianului. Unul dintre pagubiti s-a plans ca, in lipsa banilor, hotul l-a lasat fara o pereche de manusi, „nu dadusem decat 20 de lei pe ea”.

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Exit mobile version