Cauta

„Secunzii” lui Galca au semnat cu Steaua pana in 2016!

Chiar daca nu a fost chemat inca la negocieri, Costel Galca poate sta linistit: Gigi Becali nu va renunta la serviciile sale in vara, cand se termina campionatul.

Galca si secunzii sai vor continua la Steaua si din vara incolo

Esuat in fotbalul din Golf, Laurentiu Reghecampf face cioc-cioc la poarta (nu Alba!) campioanei Steaua. Prin vocea sotiei Anamaria Prodan, proaspatul somer a incercat in ultimele zile sa vada daca ii deschide cineva intrarea in Ghencea. Nicio sansa, apropiatii latifundiarului Gigi Becali dand asigurari ca staff-ul tehnic nu se va schimba la vara!
Si ce dovada mai buna poate fi decat aceea ca „secunzii” lui Costel Galca au contracte semnate pana in 2016?! Sase asistenti si-a adus fostul international la Steaua si cu totii au angajamente valabile pe doua sezoane; este vorba despre Laurentiu Rosu, Dumitru Uzunea, Julian Serrano, Ciprian Pruna, Stefan Preda si Gabi Dumitrescu. In plus, intr-un interviu pentru DolceSport, presedintele Valeriu Argaseala a lamurit situatia antrenorului principal: „Am avut deja o discutie cu Galca si cu siguranta urmeaza sa-i facem o propunere de prelungire a contractului. Cand m-am intalnit recent cu el, ne-am amuzat de ce vorbeam asta-vara. Atunci, i-am zis «hai, Costele, sa-ti facem si tie contract pe 2 ani!». Mi-a zis «lasa, dom’le, ca asta e ultimul lucru la care ma gandesc acum». Nici nu se pune problema sa ramanem fara el la vara, cand se termina campionatul; vom regla conturile pana atunci”. Steaua incepe returul Ligii 1 cu un meci impotriva Rapidului, derby programat duminica seara, pe arena din Ghencea.

Ultimele stiri

  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Pandemia a trecut, „sechelele” rămân! AstraZeneca recunoaște că vaccinul său are un efect secundar grav
  • Exit mobile version