Cauta

PERICOL pentru elevi: ea este profesoara care le-a spus elevilor „dacă te duci în spital, nu mai ieși viu de acolo!”

Doina-Amarandei-profesoara

PERICOL pentru elevi: ea este profesoara care le-a spus elevilor "dacă te duci în spital, nu mai ieși viu de acolo!"

O profesoară de muzică din judeţul Botoşani a susţinut un discurs incredibil, în faţa elevilor ei: le-a spus acestora cât de mult rău le face vaccinul anti-Covid şi cum, dacă te duci în spital, „nu mai ieşi viu de acolo!”.

Femeia se numeşte Doina Amarandei şi a fost înregistrată în ore în timp ce le ținea elevilor predici anti-vaccin,conform Libertatea.

A vorbit şi despre Auschwitz

După ce au văzut că nu poartă mască, așa cum știau că sunt regulile și percepând discursul profesoarei Amarandei drept unul care-i presează, copiii au înregistrat-o când le-a spus că vaccinul îi va omorî și că nici tratamentele nu sunt bune, pentru că „Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo”.

Cum a reacţionat Doina Amarandei? A spus, pentru Libertatea: „Nu am omorât pe nimeni”.

Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, le-a spus profesoara elevilor. (Foto: Doina Amarandei / Facebook).

Spune că parlamentarii nu s-au vaccinat

Profesoara din judeţul Botoşani şi-a continuat discursul abordând subiectul vaccinării, susţinând că niciun parlamentar nu s-a vaccinat, că sunt obligați să se vaccineze numai „oamenii de rând”.

Mai nou, obligă toată lumea, că dacă nu face vaccin dă afară. Nu frate, o să ieșim în stradă. Atâta timp cât o spus că nu este obligatoriu, să își vadă fiecare de treaba lui.

În Parlament nu și-au făcut niciunul și ne obligă pe noi. Băi da de ce nu s-o îmbolnăvit în Parlament niciunul, de ce n-o murit niciunul? Oamenii care-s de rând, noi, care suntem clasa de jos, au murit.

Apoi din ce o murit? O avut boală, s-o dus omul cu o durere de stomac, cu o durere, de plămâni, de ficat, sunt o mulțime de boli de la alimentația asta proastă plină de E-uri.

În loc să îi deie tratamentul corespunzător bolii respective, i-o dat tratament de COVID și-o făcut reacții adverse și la revedere”, este de părere Amarandei.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version