AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat, în război cu românii: s-a lansat într-un atac la jumătate...

Raed Arafat, în război cu românii: s-a lansat într-un atac la jumătate din ţară!

raed-arafatRaed Arafat, în război cu românii: s-a lansat într-un atac la jumătate din ţară!

Raed Arafat devine tot mai dur. Face presiuni pentru ca românii să se vaccineze şi foloseşte un ton vehement. Șeful DSU a îndrăznit chiar să se amestece în politica editorială a televiziunilor, cărora le-a recomandat să taie microfoanele tuturor celor care spun că nu ar trebui să ne vaccinăm.

Secretarul de stat în MAI a anunțat că toți medicii pot fi chemați din concediu în această perioadă.

Arafat, exerciţiu de imaginaţie horror

Raed Arafat a propus un exerciţiu de imaginaţie despre cei care dau sfaturi anti-vaccinare.

Poate că nu prezentăm încredere noi, cei care le spunem să se vaccineze, dar prezintă încredere cei care le spun să nu se vaccineze?

Am cerut un exerciţiu de imaginaţie: aceste doamne, domnişoare, domni care ies şi spun nu te vaccina şi care nu au nimic cu medicina, imaginaţi-vă că aceşti oameni sunt îmbrăcaţi în halat de chirurg cu bisturiul în mână şi voi pe masa de operaţie. I-aţi lăsa să vă opereze? Nu cred.

I-aţi lăsa să opereze copilul dumneavoastră? Nu cred. Şi atunci de ce îi lăsaţi să vă propună soluţii despre vaccinare? Aceşti oameni au indus populaţia în eroare.

Aici nu e vorba de libera exprimare, aici e vorba, clar, de a veni cu informaţii false şi de a le răspândi în cunoştinţă de cauză, în final. S-ar putea să ne trezim că unii dintre ei sunt chiar şi vaccinaţi, dar vin şi îţi spun să nu te vaccinezi”, a declarat şeful DSU.

Am transferat un pacient în Ungaria

Un pacient infectat cu SARS-CoV-2, de la terapie intensivă, a fost transportat, sâmbătă, de la Oradea la Debrecen, a mai anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Un singur pacient a plecat astăzi de la Oradea, cu elicopterul, către Debrecen, de terapie intensivă. Acum mai pleacă pacienţi care sunt mai uşor, nu de terapie intensivă, de oxigen sau de altceva, adică de terapie intermediară, dar vor pleca din zona de graniţă”, a afirmat Raed Arafat.

Şeful DSU a fost prezent sâmbătă, la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani, unde a ajuns ajutorul oferit de Danemarca, prin Mecanismul European de Protecţie Civilă, constând în 15 ventilatoare şi 8 concentratoare de oxigen necesare pentru tratarea bolnavilor COVID.

author avatar
Andrei Ștefan
1.025 afisari

16 COMENTARII

  1. Tare obraznic a devenit acest personaj ! Dă ordine tuturor, ne minte fara să clipească, conduce o țară fără niciun mandat din partea poporului. Până când ? Și ne mai crede și proști, așa la grămadă.

    • Doar obraznic?! Ești gentil când spui ceea ce spui. Ce spune acest nenorocit cu suprimarea dreptului la libera exprimare nu reprezintă nici măcar vârful aisbergului în materie de cât de mizerabil este personajul ăsta. România este sat fără câini din câte se vede. Nu e nimeni care să-l pună pe împuțit la locul lui, în pușcărie!

  2. Acest alogen, (cu a sa chelie (h)alogenă, trebuia de multă vreme arestat și expulzat, apoi, pentru multele victime ce la are pe conștiință.
    Când va răspunde, totuși, pentru cele 120 milioane de doze cumpărate ? Fără a i se tăia microfonul !!!

  3. Arafat, Arafat, de căti morți ești vinovat? Este clar ca se vrea pedepsirea romanilor ca nu și-au băgat serul EXPERIMENTUL în sânge. Altfel nu se explica faptul ca deși zilnic ies din tara zeci de mii de romani, ce călătoresc în toată Europa, dar numai la noi e Moartea cât casa, în alta parte nu, deși e recunoscut faptul ca pentru tulpina delta vaccinul făcut de europeni nu este eficient. Ca o curiozitate ce alimentează teoria conspiratiei e ca acest virus ataca tarile pe rand, asa ca tot timpul presa are materie prima. Asa a fost in Italia apoi in Franța, Spania, Germania, acum România, la rand. Ori e stiut ca și holera, ciuma sau alte epidemii s-au manifestat aproape în același timp în toată Europa iar când s-au terminat, a fost la fel în toată aria de răspândire. Arabul asta crede ca el este singurul om cu creier din tara asta? Are sa dea socoteala dacă nu va fi extras la timp!

    • Bagă-le p în cavitatea bucală și rupe-le sfincterul care închide rectul sa vezi ce succes o sa ai. Hai înapoi la joacă..

    • Au niste filtre cretine, fara nici o noima si nu se obosesc sa le mai ajusteze … Fa niste teste cu bucati separate din comentariu si vezi unde se blocheaza.

  4. Raed Arafat nu poate fi in razboi cu romanii fiindca acestia au capitulat in fata carucioarelor cu cumparaturi la marketuri.Ce n-au reusit Baiazidii ,Suleimanii sau Mohamezii a reusit baiatul asta aparat cu stoicism de politica si presa romaneasca .Nu poti sa zici nimic de asta ca esti cenzurat la prima strigare.Traiasca resturile a ceea ce a fost odata Romania.

  5. O vuvuzea a ” vaccinarii” , blonda și director al unui spital important, da pe gornita surprinderea ei ca formele de Covid din valul 4 sunt extrem de severe fapt ce a impus triplarea consumului de oxigen la respectivul spital fata de valul 3.Pai nu spusei mai doamna ca romanii au fost pedepsiți cu o varianta Covid updatat. Se vede de la o posta ca n-ai înțeles nimic din „pandemie ” și „vaccinare”. Un om trecut prin multe mi-a spus odată ca unde e minte multă e și prostie multă! La doamna blonda în cauza chestia cu minte multă e discutabila dar cea cu prostia multă e certa. Treaba proasta pentru romani e ca bolunzii la cap și blondele sunt la butoane iar ei și-au dat libertatea și viata pe mana lor. Sa va fie de bine romani!

  6. „cărora le-a recomandat să taie microfoanele tuturor celor care spun că nu ar trebui să ne vaccinăm” – interesant este ca astfel de zvonuri circulau inca de anul trecut. cu totii stim de diverse videos sau postari cu pareri diferite fata de virus / pandemie, pareri ce au fost sterse din online. din ce motiv? mai stiti? pai s-a spus ca is teorii ale conspiratiei. na poftim! ca acum, la 2 ani dupa… nu mai sunt teorii conspirationale. se dau cartile pe fata, ceea ce ma face sa ma gandesc ca si alte idei legate de covid, ce au fost banate pe motiv de conspiratii defapt nu is…

  7. Alo, terorist palestinian,sa dai din clantza la mata acasa. Boratanie jegoasa,auzi la trogloditu,sa taie microfonu. Sa ne iei la toti microfoanele la mozol ,mai java MI6. O sa te balangani ca aia la Nurenberg,stai tu numai un pic

  8. Are dreptate arafat, trebuia sa preia unu curajos frâiele, stop bârfelor antivacciniste asa cum a fost ultima oara în Franța, și apoi s au prezentat milioane la vaccinare;nu mai înjurați, fiecare își exprima părerea pro sau antivaccinare…deocamdată…

  9. Daca plimbatorii astia de javre prin parcuri erau mai destepti nu ii bateau nemtii de 5 ori in 200 de ani.In ultimele doua dati i-au scos americanii din rahat si tu imi vorbesti de natia asta de papagali?Fii fericit ,nu peste multa vreme veti avea doar voi pareri,numai ca o sa vi le ascultati singuri in timp ce va luati doza a cinspea.Prostilor ce sunteti.

  10. Răilor!Comandantul coordonează lupta cu virușii de 1,5 ani!Am ajuns și noi primii in”Uie” la ceva!Imuuuunizativa că vă ia mama dracului!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger