Cauta

Miza atacurilor împotriva Flaviei Groșan: Protocolul morții!

Dr. Flavia Groșan, atacată din toate părțile

Nu faptul că medicul Flavia Groșan are propria schemă de tratament pentru tratarea cu succes a Covidului a deranjat sistemul. Schema poate fi combătută relativ simplu, iar această sarcină a revenit medicilor sugrumați de invidie. Ceea ce a cutremurat din temelii sistemul este contestarea protocolului din spitale, care fabrică morți pe bandă rulantă.

Un director dintr-un spital cu multe plângeri penale spunea, într-un cadru privat, că nu se teme, pentru sunt acoperiți din punct de vedere medical. Ce poate să însemne acest lucru? Că au urmat, cu sfințenie, protocolul Ministerului Sănătății. ”În elaborarea acestui protocol de tratament comisia a primit sprijinul direct al Comisiei științifice Covid-19 a Ministerului Sănătății”, se arată în protocolul reviziuit din Monitorul Oficial din 3 decembrie 2020. Șefii Comisiei sunt epidemiologul Adriana Pistol și microbiologul Alexandru Rafila, iar printre membri figurează și Virgil Musta, cel mai vocal medic din spațiul public.  Surprinzător este faptul că reprezentantul României la OMS, dr.Alexandru Rafila, a afirmat, atacând, astfel, opiniile medicului Flavia Groșan, că protocolul Ministerului Sănătății e sfânt. ”Dacă mă întrebați pe mine, eu aș vrea să fiu tratat de un medic din România, conform protocolului care este stabilit de Comisia de boli infecțioase din România, care în principiu respectă majoritatea recomandărilor din statele membre UE și Statele Unite. Eu am fost infectat cu Covid și m-am tratat conform protocolului aprobat”, a declarat Alexandru Rafila. Având așa legături strânse cu Organizația Mondială a Sănătății m-aș fi așteptat să citească ultimele recomandări ale OMS din decembrie 2020, în care scrie că nu trebuie folosite în tratarea Covidului Hydroxychloroqina și Lopinavir/ritonavir(adică acel medicament ucigător cunoscut sub denumirea de Kaletra). ”Strong recommendation against”, spune OMS despre aceste două tratamente și chiar mă îndoiesc că Rafila s-a tratat cu Kaletra.

Pneumologii se distanțează..

Societatea Română de Pneumologie a transmis presei un comunicat prin care a ținut să precizeze că se distanțează de medicul Flavia Groșan și recomandă pneumologilor români să respecte protocoalele de tratament Covid oficiale. ”Având în vedere ultimele declarații ale dnei. Flavia Groșan, medic pneumolog Oradea, referitor la tratamentul pacienților diagnosticați cu Covid-19, Societatea Română de Pneumologie se distanțează față de aceste declarații care sunt neconforme cu protocoalele și recomandările internaționale și românești. Pe această cale recomandăm tuturor pneumologilor români să respecte indicațiile privitoare la diagnosticul și terapia infecției cu Sars-Cov-2, precum și ale complicațiilor ulterioare pulmonare, conform protocoalelor legale existente în vigoare”, se arată într-un comunicat semnat de prof. Roxana Maria Nemeș, președintele Societății Române de Pneumologie. Din nou protocolul Covid, adevărata miză a acestui scandal. Distanțarea declarată a pneumologilor este, cumva, redundantă, pentru că nu am văzut pe nimeni să se apropie de medicul Flavia Groșan. Întrebată dacă vreun coleg care știa că schema ei de tratament reușește să vindece bolnavii de Covid a încercat să o contacteze, dr.Flavia Groșan a răspuns că nu. Nici nu voiau să audă. Iar asta spune tot.

Ziua judecății

Luni, 22 martie, medicul Flavia Groșan a fost invitată la sediul Colegiului Medicilor Bihor. ”Urmare a autosesizării Colegiului Medicilor Bihor privind declarațiile dumneavoastră din presa națională și din mediul virtual, Comisia de Etică și Deontologie Profesională a Colegiului Medicilor Bihor vă invită pentru audiere luni, 22 martie, ora 14”, se arată în adresa oficială trimisă doctorului Flavia Groșan, o adresă căreia i-a luat două zile să ajungă la destinatar. Ce acuzație i se aduce? Nimeni nu știe, pentru că exprimarea este în mod deliberat vagă. Un indiciu avem, însă, pentru că președintele Colegiului Medicilor din Bihor și-a vărsat of-ul prin presă indicând  faptul că ”afirmaţiile pe care le-a făcut în presa centrală legate de activitatea medicilor din spitale considerăm că sunt încălcări grosolane ale deontologiei şi eticii medicale”.

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version