AcasăSOCIALJos labele de pe medicul Flavia Groșan!

Jos labele de pe medicul Flavia Groșan!

Medicul Flavia Groșan merge mai departe

Și iată că au început! Medicul Flavia Groșan este acum ținta urii colegilor de breaslă, după ce aceasta a dezvăluit că protocoalele nu sunt chiar în regulă și că doctorii nu trebuie să fie niște roboți. Este o dovadă în plus că solidaritatea de breaslă funcționează doar când le mor pacienții, nu și atunci când oamenii sunt salvați.

Societatea românească s-a divizat din nou: cei care sunt de partea medicului Flavia Groșan și cei care sunt împotrivă. Reporterii de la aproape toate televiziunile s-au năpustit ieri ca vulturii la cabinetul din Oradea al medicului, în speranța că vor putea smulge o ciosvârtă de audiență, decredibilizând-o pe Flavia Groșan. Aceeași reporteri, probabil, în particular, cu o fărâmă de umanitate, și-au manifestat surprinderea văzând cât de mult o iubesc oamenii care veniseră la consult. Dar nu aceasta era știrea pe care o doreau redacțiile. Acest doctor trebuia pus la zid pentru că a îndrăznit să cutremure din temelii sistemul medical și toată psihoza țesută, pe bani grei, în jurul Covidului. În orice altă țară, medicul Flavia Groșan ar fi devenit erou, iar autoritățile i-ar fi cerut sprijinul în lupta grea dusă împotriva pandemiei. În România, se duc lupte pe toate fronturile pentru a distruge un astfel de medic. Ăștia suntem! Și ne mai întrebăm de ce nu reușim să progresăm și de ce valorile ne tot pleacă din țară. Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor din Bihor a chemat-o la ”judecată” pe dr. Flavia Groșan, pe motiv că un medic pneumolog din București ar fi contestat afirmațiile domniei sale. Culmea este că adresa prin care medicul era convocat la comisie a apărut pe la televiziuni, însă Colegiul nu a catadicsit să-i trimită și doctorului pe care vor să-l judece.

Nicio reclamație de la pacienți

Flavia Groșan nu a primit niciodată vreo reclamație sau vreo plângere de la pacienții pe care i-a tratat de-a lungul carierei, în schimb a fost reclamată de un medic oarecare de prin București, care s-a simțit lezat de afirmațiile acesteia. ”Doamna doctor a făcut afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor, dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale”, a declarat preşedintele Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș. Mai mult, dr.Pantiș plusează și aruncă în spațiul public afirmații complet neadevărate, susținând că mulți bolnavi de Covid tratați de Flavia Groșan ar fi ajuns în stare gravă la spital. În realitate, este vorba despre doi pacienți care au acuzat dureri digestive și au renunțat la tratamentul prescris de medicul Flavia Groșan, internându-se în spital. Pacienții sunt și acum tot în spital, nevindecați după trei săptămâni.

Medicul Groșan, asaltat de pacienți

Cu toate încercările de discreditare pe diferite canale, dr.Flavia Groșan continuă să fie asaltată de pacienți, numărul acestora fiind copleșitor. ”Nu știu dacă o să mai fac față valului de pacienți, la cum sună telefoanele, cum scriu pe mail. M-a sunat o doctoriță din Franța, care avea soțul bolnav, și mi-a spus că mă felicită și că mă susține. Impresionant. La interviul de la Antena 3 nu am avut timp să mă aranjez, eu consult de dimineața până seara. Azi erau toate televiziunile de aici la cabinetul meu și sunt convinsă că luni vor fi toți la Colegiul Medicilor, unde am fost chemată. Mi-au atras atenția colegii medici că nu trebuia să spun ce am spus, dar le-am replicat că eu spun chestiile acestea de un an de zile, la mine pe Facebook, că nu îmi place Kaletra și Codeina și că nu înțeleg Heparina. Eu nu cred că pot vota cei de la Colegiul Medicilor ca să îmi retragă dreptul de liberă practică, pentru că nu văd de ce. Ce am făcut eu ieșit din comun? Că nu am fost de acord cu un medicament și că sunt de acord cu altul? Unde am greșit? De 25 de ani nu am avut nicio reclamație la Colegiul Medicilor și asta e interesant, că primesc acum o reclamație de la un medic, nu de la un pacient”, ne-a declarat dr.Flavia Groșan.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
8.756 afisari

21 COMENTARII

  1. Art.9 din Codul deontologic medical spune ca: medicul are independenta absoluta in actul medical.
    Dupa ce Cod deontologic analizeaza actele medicale Colegiul medicilor ?
    Aflam ca existau „protocoale” obligatorii pentru medici ?
    S a incalcat Codul deontologic sau nu ?

  2. Nu fac parte din sistemul medical dar sint foarte nedumirita de ce nu se face autopsie la cei care au murit de covid,de ce rudele unor decedati spun ca i s-a facut bolnavului testul covid ,ca acesta a iesit negativ dar in certificatul privind cauza mortii este tecuta infectia cu covid 19.De ce atunci colegiul medicilor,procuratura,politia nu face anchete?De ce de ce de ce?Mari interese.Nu neg existenta virusului si ravagiile pe care le face,dar de ce nu sint corecti medicii,au depus un juramint.

  3. Va multumim d-na Claudia Marcu pentru o atitudine deontologica exemplara pe care o credeam complet disparuta din peisajul presei centrale !

  4. Multumim autoarei ptr ca a adus-o in opinia publica pe Dna Dr. Grosan.

    In ceea ce priveste afirmatia ca in alta tara ar fi devenit eroina, sa nu uitam cum au fost ostracizati mult mai renumitii medici din Franta care tratau cu Hidroxiclorochina si care se opuneau protocoalelor oficiale. Sa nu ne imbatam cu apa rece crezand ca daca va aparea pe undeva prin lume sau chiar la noi in tara vreun tratament „miraculos” cei care ne conduc il vor aplica de a2a zi (vezi cazul Ivermectinei). Din ce am inteles dna doctor trateaza cu un antibiotic inrudit cu Azitromicina care a dat rezultate bune si care a fost interzis binenteles si in Franta dupa cum a fost prezentat in documentarele frantuzesti Maltraite si HoldUP.

  5. Doamna doctor își cunoaște foarte bine profesia , hienele care o acuză se simt eclipsate , probabil au diplomele cumpărate …
    Doamna doctor nu sunteți singură.

  6. Un medic pneumolog e mai istet in a trata pacientii decat un intreg Institut de Pneumologie-Marius Nasta !!! Felicitati doamnei doctor.Pacientii vindecati sunt cel mai bun raspuns contra valului de critici si defaimari !

  7. Acum înțeleg că și mama mea ,care avea și astm a murit cu zile din cauza unei viroze după ce la ATI a fost intubată ,legata de miini și cu tratament ineficient căci Claritromicina nu i s-a administrat.Medicii spun că au protocoale ,dar putini dintre ei fac totul posibil pentru salvarea unui om.Prea multe crime în spitalele din România!De ce nu răspund medicii români pentru actul medical ineficient și sint lăsați să cerșească ciubuc chiar și atunci cînd rezultatul final este decesul?

  8. In orice tara civilizta,a doamna doctor ar fi fost chemata sa ajute la imbunatatirea schemei de tratament. In Romania, doamna doctor este judecata. Eu nu stiu ce se intampla in spitalele din Romania, vad doar ce apare pe net, sau la tv. Si pentru faptul ca a avut curajul sa spuna, ar trebui sustinuta de mass media, de romani. Personal, sunt alaturi de doamna doctor si-i multumesc pentru vietile salvate. „Nu mor caii, cand vor cainii„

  9. Doamna Doctor aveti tot respectul meu pentru demersul dumneavoastra. Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca! Pe langa rezultatele de necomtestat de o minte normala, dumneavoastra ati mai deranjat cu ceva…Ati aratat ca sunteti um medic empatic, care se apleaca cu sufletul asupra pacientului, il asculta, iar pe urma gaseste solutia de tratament cea mai buna pentru el. In plus, un alt lucru pentru care incearca sa va improaste cu noroi este acela ca nu va este frica…Asta in ochii sistemului este ceva de ne iertat. Din pacate mare parte din colegii dumneavostra au ajuns sa aplice obligatoriu protocoale informative in mod mecanic si unde acestea se potrivesc si unde nu. Ii vad doar ca niste calai, care nu fac alceva decat sa dea drumul ghilotinei. Sunt convins ca unndeva isi vor gasii si adevarata plata pentru ce fac acum…Oricum acesta este primul razboi pe fata intre state si companiile multinationale. Din pacate terenul de lupta este sanatatea oamenilor. Singura noastra sansa este ca deja incep sa se manance intre ei… In rest traim intr-o lume distropica pe care nu o intelegem inca deplin, dar careia trebuie sa ne opunem pentru a mai ramane ceva din libertatea noastra…Doamne Ajuta!

  10. Antena 3 a devenit ” LATRINA 3 ” si a cazut in propia „HAZNA „, a mizeriilor proferate ,
    de GADEA si RADU TUDOR ,iar acestia reprezinta , prin prestatia avuta, in cauza,
    RUSINEA JURNALISMULUI , in ROMANIA !
    Nu-i CONCEDIATI, domnule profesor Dan Voiculescu ???????

  11. Moromete , vezi ca o zbugheste Nila , „Domnul profesor Dan Voiculescu ” a returnat aia 60 de milioane de euro ciorditi de la statul roman ?

  12. Intr-o haita de lupi care-si strunjesc coardele vocale la luna intr-un anumit fel, se gaseste unul mai cu „mot” sa scape un…ham,…ham… Ce credeti ca sentampla ??? Sau sa ne „uitam” in istorie ca aceasta intr-un fel sau altul se repeta… cand unul mai intelept a spus „EPPUR SI MUOVE”, ce sa intamplat…??? In Romanica sa nu uiti …orice fapta buna nu ramane nepedepsita…

  13. FELICITARI d.na doctor.Nu va lăsați doborâta de hienele astea lacome de sânge și bani.Dzeu sa va ajute,sa va dea putere sa rezistati

  14. O campanie de defaimare a unui MEDIC care se opune politicii de crima impotriva umanitatii!
    RESPECT dna.DOCTOR!

  15. Mă deranjează caCTP știe tot( ivermectina – doar pt .căței !) Că varsă venin pe vorbele altuia, că doar el are dreptul să se exprime” nu-ți spaima puti „

  16. Zero decese, zero plângeri! Dar, aparent, medicii pot face doar ceea ce este scris pe protocol, dintr-un motiv obscur. Nu contează dacă ești bun la treaba ta. Nu contează dacă ți-ai tratat toți pacienții! Aceasta este societatea medicală. O groapă de șerpi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger