AcasăCORONAVIRUSUn medic român face minuni. 100% vindecați de Covid

Un medic român face minuni. 100% vindecați de Covid

Dr.Flavia Groșan, împotriva curentului. A ales să salveze pacienții

Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică. Medicul român avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii.

Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog și are până acum aproape o mie de pacienți Covid vindecați fără o zi de spitalizare, doar cu medicație. Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, și trebuie tratată ca atare, spune dr.Groșan.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, ne spune dr. Flavia Groșan.

Oxigenul în exces provoacă edem cerebral

Medicul pneumolog atrage atenția să supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

”În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor. Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare. Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, ne-a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groșan.

Medicamente mortale

Administrarea Kaletrei și a Codeinei în Covid este considerată o mare greșeală de către medicul Flavia Groșan, pentru că acestea agravează boala. ”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, a mai afirmat medicul Flavia Groșan.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
717.937 afisari

472 COMENTARII

  1. FELECITARI DNEI DOCTOR ! Uite ca mai avem și medici adevarati in România ! Chiar daca îi numeri pe degetele de la o mînă! Să-i dea Dumnezeu multă sănătate dnei doctor și fericire!

    • Cu tot respectul,doamna doctor, chiar toți ceilalți sunt așa prosti numai dvs v-ați dat seama?Nu cred în totalitate ce spuneți. Refuz sa cred că avem atâția medici prosti!Menționez că sunt as .medical.

        • Asa este, s au dat dupa banii investitii de corporatii farmaceutice in farmacistii si medicii lacomi. Si acum nu au ce face si trebuie sa zica ce le dicteaza. Rusine.

        • Așa este, s-au dat cu mafioții, au ordin de la Guvern sa omoare lumea.Felicitari Dna Doctor. Sunteți un om cu suflet și cu temere de Dumnezeu.
          EL sa va ajute in continuare să ajutați pe cei în nevoie

          • FELICITĂRI DOAMNEI DOCTOR! MULT RESPECT PENTRU MUNCA DEPUSĂ SĂ AVEȚI SĂNĂTATE! AR FI BINE SĂ AVEȚI APRECIERILE CUVENITE DE LA SUPERIORII DUMNEAVOASTRĂ ! SUCCES!

        • Dumnezeu s.o aibe in paza si sa.i dea har si dragoste de oameni ca să îi ajute, cu puțin de la dumneaei, cu mai mult de la Dumnezeu, sa reusim sa învingem blestemul care s.a abătut asupra omenirii. Jos pălăria !

        • Serios, pe bune si fara misto ca doctorii chiar nu sunt si prosti, in Romania cel putin?
          Evident nu ma refer la toti, ci doar laaa … majoritatea lor!…

          Intrebati toti copiii de 19 ani care se duc ca inecatii spre medicina ce anume exact ii mana pe ei in ‘lupta’, empatia si dorinta de a face bine sau … banii si pozitia sociala deosebita oferite de practicarea medicinei intr-un stat care nu s-a mai inovat nimic de mai bine de 30 de ani in domeniu si ai carui medici n-au mai citit nimic cu adevarat important inca din perioada rezidentiatului!
          Iar boala asta sociala cumplita determinata de dorinta unica de a face cat mai multi bani in mod legal tine de prin anii ’70, adica de atunci cand parintii au realizat ca societatea da toate ‘onorurile’ sociale mai ales medicilor.
          Ia vedeti cam cat de competenti sunt in realitate cei ce dau la medicina – ca acolo e pb. esentiala, la trierea celor care vor face medicina -, si o sa aveti surpriza uluitoare sa constatati ca s-a ajuns ca practic nivelul natural de inteligenta al viitorilor studenti sa fie asimptotic … spre zero!…

          Mai tineti minte ca ani de zile la rand s-a intrat pana si cu nota 5 la medicina?
          Iar de nivelul intelectual al viitorilor nostri vindecatori poti f. simplu sa-ti dai seama dupa nr. de elevi ai caror parinti baga saci de bani in … meditatiile odraslelor, tocmai ca acesti sa intre ORICUM la medicina!
          Pt. mine care am ales sa fiu inginer de 2 ori, exclusiv datorita dificultatii si exigentelor unui asemenea demers, exact din motivele de mai sus n-am considerat medicina ca fiind vreo … provocare intelectuala!
          Pt. mine, si f. multi asemenea, medicina nu fost la vremea alegerilor de viata o meserie care sa ofere cu prioritate satisfactie intelectuala, chiar in dauna satisfactiei financiare.
          Dar optiunile astea tin exclusiv de caracter si de educatia primita acasa…

          Iar lucrurile s-au agravat teribil de atunci incoace, lucru sesisabil chiar in ‘rezultatele’ medicinei romanesti oglindite nu numai in starea de sanatate din ce in ce mai precara a cetatenilor, da’ si aparent paradoxal in chiar numarul spre zero al cazurilor de malpraxis din fiecare an!
          Cum Dumnezeu in USA – tara cea mai dezvoltata dpdv medical, tara care da cei mai multi laureati de Premiu Nobel in medicina si care aduce lumii cele mai revolutionare medicamente, proceduri sau echipamente medicale -, exista in fiecare an zeci de mii de cazuri de malpraxis ajunse in instanta (pe langa inca cateva sute de mii rezolvate amiabil in afara salilor de judecata!), in timp ce la noi, ultimii in materie de sanatate din Europa, nu exista decat cateva cazuri absolut minore de malpraxis?
          Nu v-ati intrebat cum e posibil asa ceva?
          Si asta e realitatea noastra morbida in timp ce un studiu OMS de acum cativa ani atragea atentia asupra gravului dezastru medical de la noi, vadit chiar prin faptul ca mor in fiecare an cam 65.000 de oamenii din cauza relelor tratamente, greselilor si erorilor medicale medicale, subdiagnosticarii, automedicatiei, neprofesionalismului sau ‘retardului’ profesional, mizeriei generalizate din spitale cat si coruptiei atotcuprinzatoare din sistem!
          Adica aia din America sunt tampiti si nu stiu despre ce vorbesc in timp ce noi suntem cei mai performati in domeniu, nu?
          Serios, pe bune si fara misto?!?…

          La sfarsitul secolului XIX, in anul 1896, Romania a fost a doua tara din lume care a adus la Bucuresti un aparat de diagnostic cu raze X!
          Aparat ce fusese pus in functiune pt. prima data in urma cu mai putin de un an la Berlin chiar de catre inventatorul sau, eminentul inginer mecanic si fizician Wilhelm Röntgen care avea sa fie onorat pt. epocala descoperire in anul 1901 chiar cu primul Premiu Nobel pt. Fizica.
          Iar asta se intampla chiar inaintea unor tari ca Franta, Anglia si USA intr-o Romanie eminamente agrara cum se spunea!
          Stiti insa ca astazi, in secolul XXI si cu toate cuceririle tehnologice si de inteligenta din domeniu disponibile doar la un click distanta, exista proceduri medicale functionale in UE sau Occident si cu exceptionale rezultate de 10-15-20 de ani pt. diverse maladii da’ care nu sunt deloc cunoscute sau aplicate in tara la noi nici macar de cei mai reputati medici?
          Adica fix aia care-i educa pe viitorii medici, care fac ‘cartile’ sistemului medical national si pe care-i vedem cu totii mai mult pe la televiziuni decat la capul pacientilor!
          Cum e posibil asa ceva?
          Chiar nu realizati in ce hau medical si umanitar suntem si cat de departe in urma au ramas ‘marii’ nostrii medici dimpreuna cu medicina pe care tot ei au preformat-o/deformat-o?!?
          Si oare de ce?
          Nu pt. ca la noi medicina s-a transformat printr-un proces retrograd, inceput cu zeci de ani in urma, intr-o … casta superioara, intangibila si autocrata?
          Sau nu va puneti intrebarile astea pt. ca in spatele salariilor, exorbitante deja pt. o tara atat de saraca si atat de bolnava, nu empatia si facerea de bine sunt adevaratele motive pt. care avem astazi o imensa majoritate de incompetenti in domeniu?
          Si inca incompetenti criminali nu in putine cazuri!…

          In ziua de azi abia daca mai vezi cate unu’ la o mie de candidati care intra la medicina doar prin eforturile sale proprii intelectuale si de studiu, si-atunci chiar ca e deja o mare minune!
          Stiu exact ce spun pt. ca eram in liceu pe vremea anilor ’70 si tot fenomenul asta s-a ‘dezvoltat’ sub ochii mei.
          Si tocmai pt. ca era de-atunci evident cam cine o sa ajunga medic (ganditi-va ca am avut colegi care nu stiau sa scrie o cerere in limba romana si totusi au ajuns medici dupa ce parintii au platit chiar si cate o masina Dacia pt. reusita odraslelor!), eu personal am optat pt. calitate educationala si competitie valorica, nu pt. bani.
          Si, desi sunt inginer de 2 ori, absolvent de facultati tehnice cumplite (facute la zi si fara nici un fel de meditatii), am ales calea cea ma grea tocmai pt. ca nu banii au constituit preocuparea esentiala personala.
          Si a multora din generatia noastra…

          • daca in loc de n inginerii te rugai de ai tai sa te dea la medicina, ai fi putut si tu sa-ti versi naduful mai concis…cat timp liber pe inginerii patriei…

          • Multi medici, mai ales tineri, s-au vândut pe trei argintii. Am fost internat cu pneumonie severa , cu trei teste negative, o doctorate conștiincios mi-a prescris o reteta adecvată. După 8 zilei un doctor scrie in fișa mea ” internat infectat covid” cu intenția sa ma transfere într-o secție covid cu toate ca in ziua precedentă testul meu era negativ. O asistentă binevoitoare m- a anunțat si am facut scandal ca medicul respectiv sa afirme ca a facut o gravă eroare. Oare cati bolnavi ai patit-o ca mine si nu au știut fiind tratati de covid si, Doamne fereste, cine stie ce s-a întâmplat cu ei. Oare cati din bolnavii declarați cu covid au fost cu adevărat infectati? Asa creste artificial numărul infectatilor. Cunosc un caz de deces de accident cerebral si declarat decedat covid. Cred ca peste 30-40% din numărul comunicat prin tv si media sunt artificiale. Sunt interese foarte mari sa se mentina această stare apocaliptică. Nu neg existența virusului numai ca prea exagerat si asta pt ca face parte dibtr-o conspirație mondială….

          • Sunteți un frustrat și o rușine.Va credeți deștept?Dacă Sunteți asa deștept și empatic de ce nu veniți sa ajutați oamenii?Puteți?Ați salvat vreodată viata unui om?Citiți și carti sau doar Sunteți inginer?

          • De aceea sunteti asa frustrat in comparație cu doctorii ca va simțiți împlinit de 2 ori inginer fiind? Hm…nu s-ar spune din kilometri de mesaj în care încercați sa explicati logic, ca o minte matematica ce sunteți, ca doctorii sunt niște prosti! Atata fiere si amar rar vezi intr-un comunicat!

          • Am aceeași părere, in Romania sunt f putini doctori interesați si pricepuți.
            Dumnezeu să ne păzească de spitalizare !

      • Asa si ce daca sunteti asistent medical???? Doamna doctor a tratat cu succes de 100% , in spitale care este procentul???? Nici nu vreau sa ma gandesc sa nu vb de ATI unde se moare pe banda, asa ca incetati cu lipsa asta de respect!!

        • Eu am tratat 100.000 de pacienti, tot 100% cazuri cu succes. Cu zahar pudra, in doua zile au fost pe picioare, ba chiar pot trage plugul acum daca nu au animale de povara.
          Totul se bazeaza pe studii in medicina, nu pe povesti. Credeti ca nu e nimeni interesat sa reduca numarul de bolnavi internati??? Aveti idee de costuri pentru stat? Pacienti morti, etc?

          • Nu!!!!
            Statul este aliniat ue iar ue, marilor bogatani ai lumii care dau bani statelor pentru a castiga si mai multi prin aceste vaccinuri care vor omori in masa printr-o eugenie mai grosolana decat au facut-o nazistii in al doilea razboi mondial.
            „…pandemia” asta se „coace” de mult timp si planurile erau bine cunoscute de mult inclusiv de presa aservita care a fost mai mult decat bine platita…
            Vorbiti de morti si de cat ii pasa statului de ei?
            Uitați ca au fost aruncați fără autopsie si fara sa-i vada familiile in gropi comune…etc…etc…

          • Buna ziua doamna doctor.
            Sunt din Pitesti..
            Care este tratamentul cu Claritomicina .
            Va multumesc frumos…
            O zi buna…

          • Cand un profesor este practic ucis de studentii lui, nu ma mai mira nimic.
            Protocol- intubat si legat = crima.. Ce va mai mirati. Prea multe de scris.

          • ce bine ar fi daca unii dintre doctori n-ar fi asa de aroganti si ar sti sa asculte de surorile si asistentele care sint in permanenta in contact cu bolnavii.Studiile alea se fac pe culturi in laborator,nu pe bolnavi doctorii si are rezutrateaza bolnavi nu culturi de virusi.Lumea a luat-o razna.Aveam un profesor de fizicz la liceu profesorul Butuceanu dumnezeu sa-l ierte,care zicea ca o teorie poate fi brilianta dar daca experienta nu o dovedeste este falsa.Medicina este OBSERVATIE iar rezultatele se obtin in urma acestor observatii studiile de laboraror sunt ca sa ajute ,ele nu pot determina modul in care actioneaza dr la patul pacientului.Felicitari doamnei dr care stie sa invete de la oricine atunci cind observatia este corecta si poate avea rezultate in profilaxie.

          • Protocolul de tratament al Covid este preluat de la organismele internationale. Au fost cateva incercari de adaptare a lui dar au fost repede anonimizate si sugrumate. Se adauga lipsa de interes a unor cadre medicale de toate gradele… Este suspecta si vinovata atitudinea forurilor medicale ramanesti care nu introduc tratamente inovatoare (Ivermectina)! Asa incat, atitudinea dnei doctor este de felicitat de noi, caci colegii nu o vor face din cauza sponsorizarilor de la BigPharma.

          • Ba, tu esti tampit? Ce costuri pentru stat? Da vre-un gunoi de acolo de sus bani din buzunarul lui?
            „Credeti ca nu e nimeni interesat sa reduca numarul de bolnavi internati?” Ba da, sigur ca sunt toti interesati de asta…Eram ironic in caz ca nu te-ai prins.
            Ori esti la fel de inteligent cat e un bolovan, ori esti platit sa te prostituezi pe aici

        • Felicitãri Doamna Doctor Dumnezeu să îţi de-a sãnãtate, rãbdare și tot bine din lume dumneavoastrã și familiei

          • Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra dvs. sa va dea putere sa salvati inca bolnavii care asteapta ajutorul dvs.
            Sanatate si putere sa va luptati cu sistemul corupt si satanist.
            Doamne ajuta! 🙏🙏🙏

        • FELICITĂRI!
          Dumnezeu să vă dea sănătate și putere pentru a ajuta cât mai multă lume!
          Ce rari sunt oamenii ca dvs.!
          Doamne ajută și Amin, pe mai departe!

        • Nu va spune nimic faptul că la ATI trăieșc 1 sau 2 din 10? Mi-aduc aminte ,cu 30 de ani in urmă,cel mai uzual antibiotic era eritromicina și nu se murea. Acum nu se mai aude să mai fie prescris. Daca claritromicina da rezultate,de ce sa nu fi încercat și alți medici schema aceasta într-un an de zile? Nici o perfecționare a tratamentului,suntem că acum un an,aoleu ,nu avem paturi la ATI. Dar nici o vorbă despre tratamentul care te-ar putea salva să nu ajungi la ATI(acolo este sfârșitul,nu se știe dacă mai scapi).

      • Bravo Serban Florina! Te-ai bagat si dumneata in seama. Nu este nevoie sa fie medicii prosti, este suficient sa fie ancorati in sistem, sa urmeze strict protocoalele. Daca iese cineva din tipare si are rezultate remarcabile vor fi mereu unii care sa caute nod in papura. La urma urmei si Einstein a fost desconsiderat la vremea lui.
        Felicitari doamnei doctor.

        • Esti o proasta! Vaccineaza-te mai repede! Ma refer aici la asistenta asta tampita care mai are si tupeul nesimtit sa critice poate singurul medic pneumolog cu capul pe umeri care nu urmeaza protocoalele OMS ucigand romani ci chiar ii salveaza!Asta daca chiar o fi vreo asistenta sau vreun dobitoc platit sa bage zanzanie.
          Felicitari dna doctor!

          • Mai iubitule,femeia nu-i proasta,este doar curioasa !!Si aici nu este vorba de prostiile pe care le debitati cu „aservirea” ci este vorba despre faptul ca majoritatea covidatilor sunt tratati in spitale de boli infectioase sau generaliste unde presonalul nu-i de psecialitatea pneumologie si este normal ca in cazul unei afectiuni pneumologicre sa urmeze un protocol pt ca nefiind specialist nu-si permite sa faca ce-l taie capul !D.na doctor fiind medic specialist pneumolog cu EXPERIENTA poate sa faca ce stie dansa ca-i mai indicat in bolile pulmonare !Felicitari D.nei Doctor si …nu mai injurati ca nu va pricepeti !!

        • Cine știe ce te-a supărat de iai vorbit așa, ai făcut-o proastă așa fără motiv că și-a spus punctul de vedere.Peste ceva timp se va vedea ce greșeli mari sa făcut, greșeli de abordare a bolii și s-ar putea să fii avut dreptate dmna doctor.

        • Tu, taurizează-te! Ca un răspuns echilibrat la „vacinarea“ recomandată de matale. Poartă bască! Poate-ți oprești hemoragia cu puțini neuron7.

      • Nu sunt prosti dar au fost plătiți bine și hai sa nu mai ascundem adevărul și sa i facem eroi pe toți medicii, știm prea bine cca exact asa sa u desfășurat lucrurile și au murit oamenii cu zile!

        • Am pierdut prieten în Spitalul Marius Nasta .A intrat în spital pe 8 martie pe picioarelele lui chiar făcând glume si pe 12 martie am fost anunțați că a decedat. Nimeni nu stie de ce si cum a fost posibil. Nu ii îngrijește nimeni le pun3 masca de oxigen si nu mai intra nimeni ore în șir în salon. Multumim doamnei doctor. Dacă am fi stiut mai devreme de existenta dumneavoastra acest om minunat ar fi fost cu noi acum.

      • E dreptul dv să refuzați dar asta este realitatea.Da, ne-a tratat și ne-a tratat bine !Dăm mărturie acest lucru.Iar încurajările, încrederea și omenia fac parte din schema dumneaei de tratament.Este medic și om!Un om bun și cald, un om și un medic cu suflet.Astfel de medici și oameni trebuie cunoscuți.
        Mulțumim lui Dumnezeu și doamnei doctor!

          • Asta este de fapt intrebarea? Este adevarat articolul? Exista aceasta doamna doctor? Pt ca din pacate, in zilele noastre, mass mesia are o gramada de fake news…

          • Este din Oradea. Medic cunoscut, pneumolog, specialist al secției Pneumo-Ftizioligie la Spitalul Municipal Gavril Curteanul din Oradea. Și, fapt îmbucurător, nu-i singura care face ce știe și face bine. Este un colectiv dedicat și aplecat către pacienți, care, în zona roșie, acum, de când cu pandemia, duce o luptă exemplară ca să salveze viețile pacienților infectați cu COVID. Și chiar o fac !!! Cu o abnegație dusă mult dincolo de puterile omenești, cu gărzi peste gărzi, cu multe sute și mii de ore petrecute în spital, cu grija continuă să nu scape vreun pacient în ATI, salvează vieți !!! Nu vorbesc din auzite, am fost atât eu, 2 săptămâni, cât și soția, 3 săptămâni, internați cu COVID, am putut să vedem pe viu lupta care se ducea sitse duce, pentru salvarea fiecărui pacient. Acolo sunt colegele De.nei Dr. Groșan, provenind de la aceeași unitate. Pneumologi adevărați, cu toții, care își iau rolul în serios și fac ceea ce știu cel mai bine, să vindece pacienții !!!

      • Nu sunt prosti, cei bine intentionati, sunt prost invatati de un sistem corupt impus autoritar(vezi protocoalele incompetente obligatorii) orientat spre distrugera vietii nu incurajatea ei.

      • Sunt slabi pregătiți, nu au nici un interes,mai ales când vezi că și la medicină se intră cu taxa !Banul primează nu suferinta și neputința oamenilor atât de bolnavi !De aia preferă să moară acasă decât să ajungă pe mâinele lor !

      • Ceilalti medici respwcta protocolul dat de OMS.
        Eu sunt din Sibiu si cunosc oameni care au intrat in spital pe picioarele lor,apoi au murit in ATI. Printre ei, am si un văr de 53 de ani,care nu avea comorbiditati.

      • Și tu faci parte din „ceilalți”. E normal să refuzi că ceilalți sunt toți proști.
        Nu sunt toți proști, dar în sistemul medical, nu numai din România, se fac multe greșeli care duc la pierderi de vieți omenești.Tocmai de aceea se merge pe protocoale, pentru a se evita greșelile, protocoalele având la bază experiența îndelungată a medicilor.
        Numai că în ce privește covid 19 experiența nu este prea îndelungată, așa că se pot face greșeli și în protocoale.
        Din păcate panica stârnită prin toate metodele a dus la rigidizarea gândirii medicale. Medicii greu mai pot gândi și aplica soluții în afara protocoalelor, de teamă să nu greșească și să fie acuzați. E mai comod așa să aplici protocolul și să te speli pe mâni( la figurat, că această expresie se folosește foarte mult la propriu acum).
        Nu mai există deschidere nici din partea sistemului medical și nici din partea statului pentru idei noi în special dacă sunt românești.
        O palmă uriașă nu numai pentru guvernanți și pentru sistemul medical românesc, ci și pentru noi ca nație, este că vaccinul echipei de la Onco Gen se testează și se va produce în Germania.
        În România, unde un singur politruc fură sute de milioane, pentru vaccinul românesc nu s-au găsit câteva milioane finanțare și nu i s-a acordat încredere(de ce… ?). Mai ales că profesorul Păunescu colabora cu Institutul Cantacuzino pentru a-l produce.
        Vaccinul a fostt translatat spre covid 19, el având la bază mulți ani de cercetare în imuniterapia cancerului.
        Un vaccin care are la bază răspunsul imunitar al limficitelor T și care asigură imunitare până la 17 ani…!!!?

      • Buna ziua , nu toți medicii au curaj sa se opună “protocolului” . Și in România , ca peste tot a fost impus un protocol de către OMS . Eu locuiesc in Italia , am chemat salvarea , (probleme de ortopedie )la serviciul de urgente mi-au reproșat ca nu am respectat protocolul .Adica trebuia sa sun la medicul de familie și decidea el dacă am nevoie de salvare .

      • Intotdeauna cei inteligenti au fost mult mai putini decat cei prosti! Asa ca Alexandru Lapusneanu avea dreptate cu „prosti dar multi”!Doamna doctor NU a spus ca ceilalti sunt prosti (este afimatia dvs, care NU va face cinste). Ca asisteta medicala ar trebui sa aveti mai mult respect fata de cei cu care lucrati in bransa! In plus, Doamna doctor explica (foarte convingator penru mine) de ce este mai bun ratamentul cum il practica dansa si aduce si dovezi. Ar fi bine sa va dea de gandit ce am scris aici si sa nu mai aruncati spontan cu rahat pe tot ceeace nu intelegeti. Exista multi oameni care muncesc si se pricep la ce fac si care ar merita respectul nostru si nu barfele cate unui mancator de rahat. Ca sa ma luati mai in serios, da ti mi voie sa ma prezint: ma numesc Bacean Aurtel, sunt medic (neurochirurg) cu vre o 40 de ani vechime experienta. O zi buna si nu uitati vorba ardeleneasca: „Gura bate curul”!

      • Niște remarci cretine. Și-au dat seama foarte multi, de pe întreg Globul, de atrocitățile care se petrec și măsurile aberante la care sînt supuși ” bolnavii de Covid ” (destui dintre ei fiind fictivi, de aici și ghilimelele) , in condițiile in care există medicație – vezi și Ivermectina. Și au semnalat, aceia. Dumneata ești proastă sau faci pe proasta? E limpede fin care categorie de ” medicali ” faci parte.

      • Nu mai draga,nu sunt prosti dar nu sunt toti specializati pe pneumologie si nu au experienta Dnei doctor.Si daca nu esti specialist in pneumologie nu-ti permiti sa faci experimente pe oameni ff bolnavi cu afectiuni pulmonare,mai bine urmezi un protocol stabilit,se presupune,de specialisti !!Si ma este si partea cu shoshocismele care vin si spun ca mortul este mort nu de corona ci de …apa de ploaie !Si daca ajungi sa fii controlat si sa se constate ca ai facut ceva aiurea de capul tau(chiar daca ala n-a murit din cauza ta) infunzi puscaria nevinovat !Si atunci…ce faci ??

      • Ești un ciachi de nu crezi, eu am un copil care a făcut astm bronșic și într-un an de zile de 15 ori a făcut insuficienta respiratorie dar nu a avut nevoie niciodata de oxigen ci l-am tratat cu antibiotice și aerosol nicidecum oxigen și ce mint nemernicii de covidisti nebuni. Acum in spitale sunt criminalii in serie și nimeni nu ii ia la rost. Îmi pare rau de voi așa zisi medici .

      • Ok. Dacă ești asistent medical ,cum îți explici ca niciun bolnav de covid nu a murit acasă.

        Toți decedați de covid au murit în spital.

      • Fratilor, sa va fereasca Dumnezeu sa ajungeti to pe mana calailor astora. Si cine poate sa inteleaga ca spitalele sunt niste „abatoare” pentru oameni, bravo lor. Iar cine nu poate, sa ii ajute bunul Dumnezeu.

      • Cum sa nu crezi ?! Pai Dr asta ți-a explicat ca la neavizati ce se întâmpla și tu nu crezi . E treaba ta ! Nu poți sau nu vrei și atunci se schimba datele problemei. Mai pune și tu mâna pe carte din când in când !!

      • Infatuarea de care dati dovada va califica drept un medic prost. Unui medic, pe langa inteligenta, ii mai trebuie si intelepciune. Dna dr. Flavia Grosan se evidentiaza prin intelepciunea actului medical. De asemenea doctori avem mare nevoie acum. Ceilalti nu mai contreaza…

      • Normal că nu îți convine…..banii pe cap de mort sau infectat îți plac mai mult decît bolnavii vindecați. Rușine

      • As crede cu drag, daca doamna doctor ar face putin mai mult, sa convingă OMS ca acest plan de tratament este cel bun, astfel, doamna doctor, o romanca, ar fi cunoscuta, apreciata și tespectata prin toata lumea.

        • D – le , in tot ac. timp de mascaradă , toti medicii buni , nu au voie să vorbească sau să fie laudati. Au nevoie de ucigași. Totul pt. bani. Medicii adevărati , cu credintă , nu intră în ac. joc mizerabil.

        • Nimeni nu ar pune în practică planul de tratament , al d – nei doctor Groșan. Interesul ac. idioți , este să moară cât mai multi oameni.

      • La cei mai multi nu le pasa doamna asistent si refuza sa-si foloseasca creierul. urmeaza numai ordine ca sa scape ieftin. Simplu.

      • Am vecini de 74 ani cu diabet pe insulina a avut covid nu a mers la spital e bine mersi sunt total de acord cu doamna doctor daca mergeau in spital nu mai erau

      • Ďoamne ajuta i pe oamenii minunați so cu har si curaj precum este Dna DOCTOR FLAVIA GROSAN DAR CUM O GĂSIM OAMENI BUNI LA IN CAZ -DOAMNE FERESTE??

      • Da, majoritatea sunt foarte prosti si corupti. Ii doare in cot de viata umana. De ce nu veniti cu contra argumente la cele spuse de doamna doctor. E usor sa arunci asa niste vorbe. De ce nu intrati intr-o dezbatere cu dansa. Eu zic ca multi medici stiu lucrurile astea, doar ca nu mai au coloana vertebrala.

      • Nu stiu daca tratamentul de covid explicat de d-na doctot este ok sau nu , dar stiu ca acu’ 3-4 ani pe socrul meu l-a scapat de moarte, a fost intr- o stare crtica si cu toate ca avea varsta inaintata- 86-87 de ani , a facut totul sa il salveze… anul acesta trece batranul pe 91…. deci , profesional acest medic sigur stie „meserie” …si merita respect..

      • Este foarte adevarat ce spune doamna doctor. Eu am fost tratat ce COVID cu un asemenea tratament si nu o cunosc pe doamna doctor, dar o felicit pentru expunerea făcută.

      • Stimate domn,
        Profesionisti sunt putini.
        Profesionisti curajosi si mai putini.
        Profesionisti curajosi si cu coloana vertebrala- ” rara avis”.
        Vi se pare ca s- au mai nascut multi diagnosticieni de talia d-lui doctor Hatieganu?
        Haideti sa apreciem acest om exceptional si sa invatam de la el. Pentru ca d- na doctor are generozitatea sa ne impartaseasca secretul succesului in tratamentul unui virus mortal.
        In viata este esential sa avem capacitatea de a identifica oamenii de valoare.
        Marele poet Nichita Stanescu a fost lasat corijent la limba romana.
        Niels Bohr era sa nu treaca examenul la fizica datorita unei ” minti luminate”.
        M- as bucura sa avem mai multi astfel de doctori. De oameni.

        Cu sinceritate,

        Ruxandra Petrof

      • @Serban Florina
        Ceea ce scrii doveste doar ca nu stii nimic din ceea ce se intampla desi ti se descrie clar situatia.
        Kaletra face parte din protocolul national. Au mai fost cativa doctori in aceeasi situatie si s-au salvat comunicand pe telefon intre ei si refuzand tratamentul.

      • Alți medici nu sunt proști numai că ei dau tratamentul făcut dupa o schemă făcută de cei cu interese de genocid……ce să spui mai pe înțelesul multora.
        MEDICII nu știu, ei cred ca așa se manifestă bolnavul infectat cu COVID.Sunt multe de dezbătut în legatura cu cea ce se întâmpla,,,,ia ganditi- vă oameni buni ????

      • Eu am văzut că nu face pe nimeni prost,doar a găsit o schemă pentru a nu ajunge în spital. Am avut covid cu o formă destul de severă și m-am îngrijit singură cam cu aceleași idei: medicație ca pentru o pneumonie și multă mișcare, am refuzat să stau în pat când simțeam că nu pot respira. În spital nu știu dacă scăpăm.

        • Si eu am acceiasi parere…ori toti sunt mai prosti, putin probabil, ori toti sunt cu oculta mondială!!!

      • Dacă ești as medical, stiai de acest tratament și de efectele medicamentelor date la asa zisul covid? Cine este „desteptul”, mai, gigi contra?

      • Nu ,medicii si asistentele nu sunt prosti, ci sunt platiti sa tina statisticile guvernantilor la cote cat mai inalte si asta nu se poate decat prin crima cu premeditare.

      • daca esti intr-adevar asistenta, ar trebui sa stii ca sunt foarte multi dr incompetenti, sunt atat de putini dr buni, incat ii numeri pe degete si cum sa nu fie asa, din moment de toti dr buni pleaca in alte tari………….eu cred absolut tot ce spune d-na dr si m-as da pe mana ei cu toata increderea

      • Doctorii nu sunt prosti , dar prefera bani, în loc să salveze viața oamenilor.
        Sunt putin doctori care sa-si cea interesul în salvarea oamenilor.
        Noi toti am fost cobai pentru majoritatea doctorilor.
        Cum este doamna doctor, mai rar.

      • Doamna doctor nu i-a făcut proști pe ceilalți medici ci neinformați corect.Din contră ,Domnia sa le expune o nouă schemă de tratament Și pentru asta ar trebui Felicitată și în loc să vă arătați neîncrederea,mai bine urmați-i exemplul

      • Destula ata alba in toata povestea!
        – nu are nevoie de test ca sa puna diagnostic de COVID-19; convenabil ca sa sustii apoi ca ai vindecat 1000 de bolnavi de boala asta!
        – trateaza doar … on line; dar a administrat pacientului ala de 55 de ani cu saturatie 65% doar un pic de oxigen! 🤔
        – are o schema proprie pe care n-o spune dar care „circula”
        Si-i, pe deasupra, asa modesta cand vorbeste despre sine!!! Mai mai ca-ti dau lacrimile!

        • Sa te prinda virusul si sa te trateze in spital,legat de pat si indopat cu medicamentele nepotrivite,asa scapam de nesimtiti ca tine!

      • Sa-ti dea Dumnezeu sa te infectezi cu Covid si sa ajungi pe mana calilor din spital,atunci vei regreta afirmatiile tale,dar s-ar putea sa fie tarziu!

      • Nu sunt prosti dar banii multi i-au prostit ! Spune-mi te rog cum au murit la Sibiu 521 de pacienti din 542 ?Doar 21 au fost salvati de la moarte.Si atunci intreb -pentru ce si-a ridicat salariile personalul medical de acolo ?

      • Sunt fricoși, nu prosti. Frica te face sa faci greșeli, frica de a incalca un protocol făcut din birou de cele mai multe ori. Individul este…individual, deci nu funcționează la mine ce funcționează la tine. Media e…68% si nici acest procent nu e bătut in cuie. Gândiți, atat!

      • As medical? Ati auzit vreodată, stimată doamnă, sunetul horror al plămânilor pacientului sedat, pe ATI, când plesnesc de la presiune? Ați auzit vreodată: ori cu noi, ori cu ei? La ce spital sunteți.. as medical? Nu credeți ptr. că nu ați avut ocazia să vedeți cu ochii dvs. Nu iese fum fără foc, tot mai multe cadre medicale, deși au mii de euro pe lună, nu pot dormi noaptea.

    • Bunul Dumnezeu sa va dea putere să puteți vindeca ff mulți pacienti.Multa sanatate si tot respectul.
      Maya Chirodea

      • Dacă nu o crezi, atunci probabil îl crezi pe Streinu Cercel care zicea ca alcoolul sanitar nu distruge virusul. Sunt sigur că doamna doctor își poate proba spusele cu cazuistica

      • doamne ce doctora adevarata doctora care servește țara care a jurat cu adevarat in jurământul ei de doctora ca ajuta pacienți sa fie sănătoasă sai dea dumnezeu tot bn din lume ei si familiei ei ferice de parinti ei care au educato

    • Bravo d na doctor! Multa admiratie si respect! Multa sanatate va doresc ca sa puteti vindeca bolnavi de aceasta groaznica boala!

    • Felicitări d.na doctor,Dumnezeu să vă apere de tot cei rai, sănătate,putere ,să vindecați pe toți cei care din păcate sunt bolnavi!

    • Doamna dr stie cu adevărat medicină si a dotat o Dumnezeu cu inteligență si empatie fata de bolnavi. Eu sunt medic la pensie si ma bucur enorm ca mai sunt in țară medici profesionisti excelenti care isi iubesc si isi respectă meseria.

    • De acord cu doamna doctor. Dar in afară de claritromicina, putin oxigen, fara heparina, nu ne spune clar schema de tratament. Daca ma îmbolnăvesc mi-ar placea sa aplic acasa ce zice dumneaei.

    • Felicitări doamna doctor! Așa trebuie să trateze un medic bun bolnavii, pentru a le salva viața! Ar trebui ca și colegii dvs să practice același tratament!

    • Felicitari doamnei Doctor FG, dar eu ma indoiesc ce ceilalti Medici nu stiu ce fac ?!?!?! Dvs. chiar credeti ca majoritatea Medicilor din spitale nu realizeaza ca protocoalele medicale aplicate pt COvid nu functioneaza ????

      • Ba da nene, dar pun botul la bani. E ordin global in toata lumea sa-i omoare si astia din frica, lasitate si lacomie dupa bani se vand lui dracu. Isi spun ca mai bine bogat decat fara munca sau hartuit. Am avut covid si saturatia de oxigen de sub 90 cea mai mica de 78, dar nu m-am dus la spital sa nu ma omoare aia.

  2. AVEM MEDICI DEDICAȚI, CU HAR, CU EDUCAȚIE, PT VIAȚA PACIENTILOR. EU CUNOSC O MINUNE DE DOCTOR. DAR VĂ SPUN CU MINA PE INIMĂ. ÎMI ESTE TEAMĂ SĂI DAU NUMELE SĂ NU ATRAG SPRE DUMNEALUI OAMENI MIZERABILI. APRECIINDUL SĂ NU ÎI FAC RĂU. DUMNEZEU SĂ-L AIBĂ ÎN PAZĂ PE DUMNEALUI ȘI PE PĂRINȚII CARE LAU CRESCUT AȘA DE BINE.

    • Avem in tara multi medici buni, mult mai informati si destepti, insa avari,lacomi fara Dumnezeu si atunci totul se duce de rapa, nu lipsa de profesionalism ne omoara, ci lacomia, unii chiar sau imbogatit peste noapte si credeti-ma calca pe cadavre, insa Dumnezeu nu doarme si le v-a plati cu aceeasi moneda!

  3. Țara de cretini , cum sa nu ei in seama asemenea valoari , sai dea Dumnezeu multa sănătate și sa facă oamenii bine in continuare .

  4. intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții???
    Cine sunt criminalii astia?

    • Doctorii din spitale.
      Doamna Flavia are cabinetul ei și nu maimlucreaza la Spitalul Municipal din Oradea, cum spunea cineva mai sus. Tocmai pentru că nu e de acord cu ce se întâmplă în spitale.

  5. Vă apreciez munca, avem nevoie de specialiști care să ne ajute să scăpăm de acest virus nenorocit. Vă rugăm să ne spuneți cum vă putem contacta .

  6. Unde are locația doamna doctoriță Flavia Groșan, care vindecă pacienții de covid-19? La ce spital/ cabinet este dânsa? Mulțumesc mult!

  7. Toată stima, Doamnă Doctor! Respectați jurământul lui Hipocrate! Practicați profesia nobilă pentru care v-ați pregătit, cu multă pasiune și dăruire. Și dragoste de oameni, ca principiu călăuzitor. Vă felicit din toată inima!

  8. Felicitari doamnei doctor ! pot sa va spune experienta presonala cu domnia sa: datorita faptului ca pentru o programare online trebuie asteptat iar in cazul unui test pozitv este necesara inceperea tratamentului imediat, mi-am permis(in disperarea mea) sa sun la numarul afisat aferent cabinetului intr-o zi de duminica pentru o cunostiinta cu comorbiditati. surpriza ! doamna doctor foarte amabila, desi poate se afla la masa de pranz, mi-a acordat timp si rabdare sa imi explice schema in detaliu si fara sa vrea sa imi mentioneze contul pentru a putea face plata serviciului care, din punctul meu de vedere merita un tarif de urgenta avand in vedere ca era duminica. pacienta a mers extraordinar pe schema doamnei doctor. nu avem cuvinte sa ii multumim acestui OM minunat dedicat pacientului ! stima si respect OM MINUNAT si DOCTOR in adevaratul sens al cuvantului ! va pretuim !

    • Eee da cum asa o sa se duca si o sa o ea din casa , avem nevoie de asa doctori stiu ca ei asta urmaresc sa nu apara medicamente sau doctori care fac minune cu oameni … a murit sora mea si mia spus asistenta la tel ca nu asculta , adica nu tine masca de oxigen pe gura ea saraca parca stiea ca nu are nevoie de atata in exces si a facut accident vascular 🤦‍♀️😭 dupa accident vascular a luat bacteria KREPSILA din spital deci are dreptate dn. Doctor ce spune si cred cu tatrie ca ai vindeca pe oameni ptr. ca trebueau tratati cu niste tratamente banale nu cu KALETRA si din asta ea dat surori mele am cam deranjat o pe asistenta ca eam spus in fata … ce le facetiii ca aiiii omoratiiii ….😭 a spus ca ea facut cel mai bun tratament … offf ce bun a fost …😭😭😭 asa ca nu va faceti grijii ca va disparea dn. Dr. nu este rupta din copac are Garda ei …sai dea bunul Dumnezeu multa sanatate ca suflet bun are sa ajute oameni …🤗🌹🙏🙏🙏🙏

  9. Dumnezeu sa va ocroteasca, dna doctor! Dv. sunteti adevarata absolventa a scolii de medicina! Va urez din toata inima, sanatate, sanatate!

  10. felicitari Dnei doctor;as fi vrut sa ne spuna ce alte medicamente primesc bolnavii pe langa acel antibiotic;pentru tuse,febra,dureri musculare.

      • Sa aveti grija de dvs,ăștia sant in stare de orice,atentie mare,sunteti o minune pt.noi,nu avem nimic (eu si sotul),dar santem in varsta,pt.a putea trăi linistiti cat va vrea d zeu,dorim să cumparampt.a avea în casă tratamentul de la distra pt.2 pers.,am avea liniște,daca se poate,asteptam ,dumnezeu sa va aiba in paza ! Doina

  11. Tot respectul pentru D-na doctor. Dansa tratează exact invers decât sunt protocoalele de unde concluzia ca nu se dorește salvarea bolnavilor de covid, dimpotrivă. E de neconceput sa nu știe si alti doctori sa trateze asa ca d-na doctor Grosan.

  12. Ce fel de antibiotic se poate lua ca și fratele meu a fost bolnav cu plămîni și acum are probleme și în gît mă puteți ajutor ce tratament poate lua ca este frica sa se ducă la spital.

  13. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Să fiți atenți la articol, dacă dispare cumva din online, vi se confirmă cine ne vrea binele și cine nu. Respect doamnei doctor!

  14. Cu tot respectul,doamna doctor, chiar toți ceilalți sunt așa prosti numai dvs v-ați dat seama?Nu cred în totalitate ce spuneți. Refuz sa cred că avem atâția medici prosti!Menționez că sunt as .medical.

    • Si eu sunt as med si pot sa confirm,lucrez in urgente si intradevar o saturatie de 85 -90 o ridice fara probleme cu oxigen doar pe sonda nu pe masca sinu este nevoie sa intubezi pe banda,intubarea este f agresiva si face mai mult rau decat bine.

    • Chiar nu contează că refuzați să credeți. Dar măcar mergeți și vedeți pe pagina personală de Facebook sa cea profesională, și vedeți ce de oameni sunt de prin toată țara, pe care i-a tratat și au trecut peste covid ca peste orice pneumonie și apoi vedeți cum ies oamenii din spitale, și comparați cele două tabere. Poate vă dați seama că totuși e printre puținele, care nu se ” închină la sfântul protocol” ci gândește cu propriul cap. 😊

  15. Indferent cine ce comenteaza,eu am avut covid, sunt din Oradea si datorita profesionalismului si caracterului excepțional al doamnei doctor cu care am avut mai multe discuții telefonice am trecut cu bine peste boală. Mulțumesc si va doresc multă sănătate.

  16. Dumnezeu sa va dea sanatate si putere de munca , sa va rasplateasca pt. tot ce faceti in aceste vremuri atat de grele .

  17. Ma minunez,acest fabulos medic ,este mina lui D-zeu.Are un suflet curat ,respecta juramintul ,este plin de iubire fata de oameni (pacienti ) si ma bucur mult ca nu a respectat acel protocol gresit care este o recomandare ,nu o obligatie . Isi face meseria de dr ,ce a invatat in facultate si aplica tot ce stie. Bravo ,felicitari. Sinteti exceptionala. Ma voi ruga ptr dv ,sa aplicati ce stiti si sa salvati cit mai multi pacienti. Eu am o legatura speciala cu D-zeu ,si m-a ajutat cu tot ce m-am rugat. D-zeu sa va binecuvinteze cu tot ce este mai bun .Ma voi ruga neincetat ,cum o fac ,tot timpul Poate aveti timp sa cititi si mesajul meu. Multumesc! As aprecia daca ati putea sa-mi dati nr de telef ! Daca nu se poate nu este o problema.Il am pe D-zeu si ma apara . Cu multa afectiune si respect !

  18. da si nu, ce facu cand omul simte ca se sufoca si se agita, face atac dr oanica din cauza asta …. il pui sa se plimbe de la pat la usa si … atat? dvs vorbiti de cazurile cu gravitate medie, nu de cele extreme …

    • Băi proasto, cazurile grave apar din cauza mizeriilor date din protocol, nu de covid. Așa v-au mințit pe toți cu cazurile grele, care, culmea, de mizeriile de medicamente otrăvite din protocol erau provocate. Retardați fără de cap ce sunteți. De asta a prins și prinde propaganda atât de bine. Căci sunteți proști grămadă.

  19. Minunat sunteti un om extraordinar
    Va multumim ca existati 🙏
    Va rog la ce numar de telefon putem
    Lua legatura cu D na Dr ?
    Va multumim

    • Avem in tara multi medici buni, mult mai informati si destepti, insa avari,lacomi fara Dumnezeu si atunci totul se duce de rapa, nu lipsa de profesionalism ne omoara, ci lacomia, unii chiar sau imbogatit
      peste noapte si credeti-ma calca pe cadavre, insa Dumnezeu nu doarme si le v-a plati cu aceeasi moneda!

  20. Felicitări pentru modul uman în care tratați pacienții! Empatia joaca un rol fantastic. Am trecut și eu prin nenorocirea asta ….după o săptămână de la testare nu scădea temperatura….38,5. ,39. Eram monitorizat la domiciliu de medicul de familie …cu azitromicins nu am făcut față…am trecut la claritromicina…degeaba …Pe 27.01 am sunat la salvare și am cerut să merg la spital..respiram greu …saturația scădea de la 93% la 85% …știam că decompensarea e…fatală…Am ajuns la Montza…și după 8 zile am plecat fresh.Noroc cu medicii și asistentele de acolo.Sa le de-a Dumnezeu sănătate !

    • Sa inteleg ca in cazul d-vs nu a avut efect claritromicina recomandata de d-na dr. Grosan? La Montza ce v-au adminsitrat?

  21. Am fost impresionata. Am văzut atâtea lucruri despre medici care m-au dezamăgit, încât aceasta doamna doctor a fost ca o raza de lumina. Mai exista speranța. Mai sunt oameni.

  22. Doamna doctor , de ce nu spuneți și schema dumneavoastră de tratament completa , ca sa se vindece lumea și sa nu mai fuga după vaccin

  23. Talentul unui doctor este sa adapteze tratamentul la fiecare bolnav. Eu nu cred in protocoale de tratament p ca fiecare organism reactioneaza diferit si se vindeca diferit. Felicitari Doamnei Doctor pentru curajul de a gandi si adapta stiinta medicala la bolnavi si nu a impus bolnavilor protocoalele. Protocoalele scapa doctorii de responsabilitate dar nu toti le iubesc. Daca mergi numai dupa protocol unde mai este talentul si gandirea doctorului?

  24. Felicitări D na,Doctor!Să vă dea D zeu multă sănătate pentru modul ales de a trata bolnavii cu omenie,ținând cont de reactiile individuale ale fiecarui organism și nu de protocoale.Respect și considerație!

  25. Cred ca informatia e putin eronata, e vb de peste 2000 de pacienti. Hai ca se poate, ne mandrim cu medici ca dansa!!!

  26. Cu siguranță a vindecat prin telefon mii….Rădăcini din Moldova ,fosta mare politician, încearcă sa atragă atenția. Lipsă de profesionalism și goana după banii.

    • Sufletul îți este la fel de mic precum mintea! În care nu au încăput noțiuni elementare de gramatică a limbii române. Compensezi doar cu metehnele de securist…

  27. Felicitări, doamna doctor! Ar trebui să ieșiți mai mult pe media să faceți publice rezultatele dvs. Trebuie să fie acolo „sus” și oameni cu frică de Dumnezeu care să vă asculte, nu doar cu frică de protocoale. Mult succes!

  28. Vrem și noi schema dumneavoastră de tratament doamna doctor, Să ne salvăm părinții și copiii acasă.. Să nu mai ajungem în spital pentru că deja nu sunt locuri..

  29. Asa din gura doamna doctor poate spune orice, si ca a avut succes 500%.
    Poate ca in documente lucrurile stau putin altfel.
    Am vazut si in alte tari medici care au descoperit tratamente revolutionare gen clorochina si invermectina si cand colo s-au devedit false tratamente.
    Apoi trebuie tinut cont ca la doamna doctor ajung pacientii cu forme usoare(dansa facand tratamente la domiciliu sau cabinet privat). Asa ca nimic nou sub soare, e un lucru cunoscut ca formele usoare trec fara a necesita mare efort terapeutic.
    Am impresia ca doamna doctor e usor grandomana.

    Asta nu inseamna ca in spital lucrurile sunt perfecte, cu siguranta sunt multe probleme si acolo, dar poporul roman trebuie sa scape odata de obsesia omului providential, care descopera el apa calda si doar el le stie pe toate. Probabil au fost doar 2-3 situatii in istoria omenirii cand pe o tema universala un singur om a avut dreptate si toti ceilalti s-au inselat.

    • Eu vorbesc din experienta mea: eu am luat sumetrolim, sotului iáam dat chiar claritromicina. Nici unul din noi nu a facut pneumonie! Nu o cunosc pe doamna doctor, eu m-am tratat intuitiv doar, in Angia nu se dau antibiotice, dar bineinteles noi avem stocuri de acasa. Dar pot sa afirm cu tarie ca are dreptate!

    • Eu vorbesc din experienta mea: eu am luat sumetrolim, sotului iáam dat chiar claritromicina. Nici unul din noi nu a facut pneumonie! Nu o cunosc pe doamna doctor, eu m-am tratat intuitiv doar, in Angia nu se dau antibiotice, dar bineinteles noi avem stocuri de acasa. Dar pot sa afirm cu tarie ca are dreptate!

  30. ”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele”.
    Cred ca nu realizati ce consecinte pot avea declaratiile dumneavoastra, Sunteti un medic ,,periculos”

    • Da.aveti dreptate
      Este un medic periculos pentru ca vindeca oameni.pentru ca e plina de compasiune fata de cei aflați în suferință!
      Dumnezeu sa o protejeze si sa o binecuvanteze !

  31. Felicitari d-nei doctor, multă sănătate și fericire alături de cei dragi și fie ca acest anotimp să vă lumineze sufletul pe deplin și să îl ocrotească de ironia sănătății viclene!

  32. Eu sunt in Anglia. In decembrie am avut Covid. Intuitiv, m-am tratat cu ce antibiotic am avut: sumetrolim. Si nu am facut pneumonie!! Sotului i-am dat ..claritromicina, cand s-a mosipsit, nu mai aveam sumetrolim. Nici el nu a facut pneumonie! Doamna doctor are mare dreptate!!

  33. Dumnezeu sa va binecuvanteze cu viata vesnica, Doamna Doctor, prin cunoasterea Celui care a murit si pentru pacatele Dvs. Prin Domnul Isus Hristos avem Rascumpararea prin Sangele Lui, iertarea pacatelor! Domnul va iubeste!

  34. Respecte doamnei doctor. Desigur ca dorinta de a ajuta si salva este mai mare ca aceea de a se prezenta ca medic. Important este ca rezultatele sint bune. Fiecare are libertatea de a aprecia in maniera personala.

  35. Mai exista multi doctori ca acesta, dar nu sunt cunoscuti, ci isi fac treaba tacuti si bine.
    Ei sunt eroii, nu cei promovati la TV

  36. FELICITĂRI DOAMNA DOCTOR.ȘI EU SUNT ASISTENT MEDICAL PENSIONAT ȘI VĂ CRED DIN TOATĂ INIMA.ASISTENTA CARE A CRITICAT A FĂCUT STUDIILE PE BANDĂ RULANTĂ ȘI HABAR NU ARE DE MEDICINĂ.SĂ FIȚI SĂNĂTOASĂ D-NA DOCTOR ȘI DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE ÎN ORICE MOMENT.

  37. Toată stima, felicitări doamna doctor, ne puteți da o adresa de meil sau un număr de telefon

  38. tot respectul, pt asemenea medici! nu mi se pare corect, ca dupa mai bine de un an de la aparitia covid, sa se foloseasca tot Kaletra sau in general vechiul tratament, care intre timp in baza statisticilor si a consultarii medicilor, putea fi imbunatatit destul de mult, in favoarea pacientului…

  39. Felicitări, doamnă doctor!
    Toată stima!
    Cum puteți fi contactată?
    Este mare nevoie de persoane (medici ) ca dumneavoastră!
    Succes in continuare și putere pentru a vă impune punctul de vedere!

  40. Mulțumesc doamnei doctor pentru binele ce îl face oamenilor care sunt bolnavi. Dumnezeu sa va dea sănătate, cred ca el v-a dat înțelepciunea și priceperea pentru vindecarea acești boli . Sunteți un trimis al lui pe pământ. Dumnezeu sa va binecuvânteze pe dumneavoastră și toată familia dumneavoastră. Cu multă prețuire!

  41. Dacă au interes sa vaccinare p e oameni să nu se inbolnaveeasca pt că au așa mare grija de ei de ce întîi au îmbolnăvit o lume întreagă intenționat

  42. Felicitări, Doamnei doctor. Este OM integru și își face meseria cu devotament și cu frică de Dumnezeu. Să ne rugăm să o ferească Dumnezeu, de răutatea și invidia celorlalți doctori.

  43. Dna.Doctor, unde au fost aceste rezultate de care dvs vorbiți? Suna prea frumos. Cum, pana acum nu s-a publicat nimic despre dvs? Nu, ca nu aveți dreptate,( nu sunt medic), dar, repet suna frumos. De ce nimeni, nu a comentat tratamentul dvs, si nici nu l-a făcut public ? ( teoria cu corupția și servitutea medicilor, nu funcționează…:) ) Bafta, si mi-ar place sa vad tratamentul complet.!

    • Ce înseamnă: teoria nu funcționează? Vrei sa vezi adevarul? Urmărește banii. Cate milioane de euro se fac pe zi din analize, doar? Cate mii de euro ia fiecare doctor din spitalele „consacrate” covid? Cat costa administrarea medicatiei din protocolul covid?(4-5mii euro per pacient internat) Cate sute de miliarde fac companiile farmaceutice? Nu ti-a murit nimeni in spital in 3 zile. La mine au murit 2 cunostinte. Nici la leucemie galopanta nu se moare asa repede în spital!

  44. Felicitări Doamnei Doctor , de așa oameni avem nevoie în aceste momente de cumpănă pentru tot pămîntul Respect !!

  45. Acum am citit discursul dvs mulțumesc frumos doamna doctor sunt din Suceava și vreau să vă întreb la o tuse seacă care parcă pleacă din stomac și nu din gît ce aș putea lua am luat tusocalm dar nu mam liniștit,mulțumesc frumos!!!!!

  46. Iata adevarata cauza a deceselor din spitale, medicatia complet gresita, nicidecum covidul. O urmaresc pe dr. Grosan (are 2 pagini de fb, personala si de cabinet) de la inceputul pandemiei, un medic exceptional, luminat, onest, constiincios!

  47. Felicitari,pt tot ceea ce faceți.Atunci când ești un profesionist adevărat ai cunoștințe solide ,poti pătrunde mai ușor în universul cunoașterii,poti gandi constructiv,poti găsi răspunsul corect la întrebarea,,de ce”?.Dumneavoastră sunteți unul dintre ei,o demonstrează rezultatele.Am cunoscut medic ca d-voastra care în oraselul meu de provincie a salvat o ruda apropiata cu un preparat dat de dansul,făcut la farmacia din oraș.Aceasta fusese externata dintr-un spital mare ,cu renume.Sunteti demna de toată lauda.

  48. @ 11:34: Pastreaza suma de bani pentru mancare si hainute la copii , asta e reclama jalnica , la cati fraieri pun botu , atat creste si procentul celui ce aduce clienti . Mare minune sa scape necontactat si medicul pneumolog Sorin Bivolaru de la Spitalul ” Dr. Aristide Serfioti ” din Galati , se evita aglomeratia la Pneumomed si mai pica ceva pentru publicitate , ca de gratuitati ne-am saturat : Adevarul .ro , azi , 17 Martie 2021, ora 10:16, articol de Cornelia Mazilu : ” UN MEDIC PNEUMOLOG SE OFERA SA-I DEA LUI RAED ARAFAT SOLUTII PENTRU LIMITAREA RASPANDIRII VIRUSULUI : ” VA PROSTITI CU RESTRICTII APROAPE INUTILE ”. Acu sariti si p-asta ? Nu mai va duceti dupa fenta , ATENTIE la postarea de la 10:27 ” Medicul real ” , v-ati incolonat pe randuri ca aia de mergeau la Baba Vanga sa le ghiceasca destinul !

  49. Reclama platita pentru o pliclinica particulara, un articol plin de inexactitati si minciuni sfruntatate…rusine National.ro

    • Da? Reclama ptr tratament de 100lei? Ce te supara? Te temi ca nu o sa mai ai pacienti la spital si nu iti mai iei bonusurile? Sa va vad cand se termina pandemia, o sa plangeti, nenorociților!

  50. Multumim Doamna Doctor Adevarat, care nu v-ati abatut de la juramant, care nu l-ati pierdut pe Dumnezeu. Confirm cu durere tot ce ne explica acest mare OM ca, exact in conditiile descrise mi-am pierdut un frate, Dumnezeu sa odihneasca pe toti cei plecati in vecie, care au murit cu zile!

  51. Buna ziua! Nu contrazic realizările nimanui,dar sunt de părere ca acest procent de 100% poate fi ferificat prin documentare fiselor acelor pacienti! După ce,cineva abilitat sa faca aceasta verificare și sa publice datele reale cred ca pot avea loc comentarii la subiect! Multumesc!

  52. Are dreptate.Dece direcția de sănătate publica sau colegiul medicilor nu confima afirmațiile doamnei doctor? Sau chiar o publicație concurenta acestei.

  53. Dacă doar ne spunem părerile pro sau contra, va rămâne și aceasta o frumoasă și reală (sau fabricată) poveste care va fi trecută în uitare destul de repede. Sistemul medical lucrează în continuare la fel. Schimbarea sistemului nu se va face DOAR cu încurajări, gânduri BUNE și rugăciuni. DUMNEZEU îți dă dar nu îți pune în traistă.!!! Gânduri bune!

  54. Felicitări doamna doctor ață pentru realizarea tratamentului cât mai ales prin curajul de a face publice rezultatele.
    Dumnezeu sa va binecuvânteze și sa va ajute în continuare.

  55. Si eu in Noiembrie am fost un pacient cu 70 oxigenare al doamnei doctor. Am trecut de 75 de ani acum si sunt sănătos. Mulțumesc doamna doctor. Dumnezeu să vă dea multă sănătate!!!

  56. In orice structura institutionala responsabila si flexibila,o solutie inteleapta-venita din practica,din experienta,din colaborarea interdisciplinara-este impartasita ierarhic si transpusa apoi in practica( ex.schimbarea/adaptarea protocoalelor-in medicina).Astfel de practici uzuale si benefice nu fac pot fi aplicate si in situatiile Covid ? Chiar nu pot sa inteleg !
    !?

    • Toate comenzile vin de la Fauci. Urmaresc presa americana. Ce spune Fauci, dupa o zi doua, spun si papitoii noștri de la centru de informare. Stat sclavagist si vandut!

  57. Felicitari doamnei Doctor !

    Ne bucuram ca inca mai sunt doctori experti pe domeniul lor si in acelasi timp cu mintea deschisa!
    Timpurile de astazi au un iz de comunism/totalitarism ..

    Sa vedem acum furtuna ce va urma.. cat credeti ca va dura pana cand o Comisie de Control o va convoca ! Stati aproape !

  58. E foarte bine ca nu toti medicii se aliniaza fara sa gandeasca la niste proceduri standardizate. Exista insa o fractura logica, in privinta chestiunii cu administarea oxigenului. Aceasta se face in spitale pentru a compensa, macar partial, disfunctionalitatea pulmonara, respectiv scaderea capacitatii de transfer bidirectional a gazelor. Valorile normale ale saturatiei de oxigen in sange sunt cuprinse intre minim 93% si 100%. Ce valori ale saturatiei ar duce atunci la producerea unor leziuni de tipul celor descrise? Poate 150% sau 223% (evident, imposibil, afirmatia e pur retorica).
    Schema de tratament insa ar trebui analizata cu mare atentie la nivelul forurilor medicale si, daca se impune, sa se faca de urgenta schimbarile necesare.

  59. Hihihi! Ce de postaci a lansat sistemul în luptă şi pe aici!
    Felicitări doamna Doctor!
    Faceți lumină! Şi ne ajutați să fixăm bine diferențele dintre un robot social şi omul viu.

  60. FELICITARI DOAMNA DOCTOR, DE LA INCEPUT AM CREZUT CĂ FIECARE SE VA STRĂDUI SA GASEASCA UN LEAC, CEVA CARE SĂ ATENUEZE BOALA, SA O ÎNCETINEASCĂ ,,DAR SUNTEM IN IMPERIUL UE SI TREBUIE APROBARI, COMISII,ETC.,CRED CA MAI MULTI DOCTORI AU DESCOPERIT CATE CEVA DAR NU ESTE O SOCIETATE DESCHISĂ, SPRE COLABORARE, SPRE BINE, MAI MULȚI CONTROLEAZA DECAT CEI CARE LUCREAZĂ, SCHEMELE DE TRATAMENT TREBUIE APROBATE DE BIROCRATI! ORICE MICĂ DESCOPERIRE AR FI TREBUIT PREZENTATA LA TELEVIZOR CA CEILALTI DOCTORI SĂ O POATĂ PERFECTIONA DAR LA NOI NU AI VOIE NICI SA SPUI UN NUME DE MEDICAMENT CĂ ESTE RECLAMĂ ! NU ȚINEȚI CONT DE MAGARIILE CARE SE SPUN, FIȚI TARE PE POZITIE.

  61. Bravo,D-na Doctor.Felicitări pentru curajul de a spune adevărului pe nume.Tot înainte,D-nă Doctor, continuați să-i salvați pe cei care au nevoie ,vă vor fi recunoscători pe viață.

  62. Bravo D-nă Doctor .Felicitări pentru curajul de a spune adevărului pe nume.Tot înainte, continuați să-i sa lvați pe toți cei care au nevoie de dumneavoastră,care au toată încrederea în puterea vindecătoare a dumneavoastră. Nu-i luați în seamă pe cârtitori . Iertati-i,că nu știu ce fac.

  63. De ce nu ați ridicat glasul până acum. De ce nu v-ati legat cu lanțuri de ușile Ministerului Sănătății. Unde profesați, la ce spital, vreau să vă contactez. Dacă nu vă identificați sunteți dubioasă.

  64. Unii , care se recomanda a fi chiar medici dar evita sa se identifice,sustin ca este o reclama mascata a unui cabinet….Ce pot crede edu care sunt de buna credinta ?! Altii care se recomanda cu nume si prenume ca si doamna doctor sustin ca lucrurile sunt cat se poate dee reale….pana acum m-a ferit Dumnezeu dar daca as avea nevoie ,nu as sta pe ganduri si si as apela…

  65. Doamna Doctor, e uimitor ce afirmati. Daca si 90% bolnavi care ajung in treapie intensiva s-ar vindeca cu tratamentul dvs. inseamna ca sunteti un specualist de necontestat.
    Face-ti faceti public autoritatilor experienta dvs. Salvati oameni si faceti fericiti pe ei si pe cei de care nu vor sa se desparta.
    O tara si o lume intreaga v-ar fi recunoscatoare.
    Cred ca exista un tratament de vindecare al covidului pe care China il foloseste si il tine secret de tin sub control boala le care au dato omeniri.
    Cred in afirmatiile dvs. si cred ca e posibil ca tratamentul dvs sa fie unul din tratamentele salvatoare
    Salvati romanii si omenirea.

  66. Mă scuzi, dar deși pare mai profi articolul are totuși elemente clare de Fake News.
    În primul rând în afară de nume nu se dau alte detalii despre doctoriță, ce specializare are, unde profesează … practic nu o poți identifica.
    Pe urmă te bagă într-o dezbatere despre care antibiotic e mai bun, ca să pară o discuție serioasă și profesională. Asta ca să te facă să crezi că vorbește un profesionist. Până și copiii știu că la viruși se folosesc antivirale, iar antibioticele doar la bacterii. Dar deh toți doctorii din lume sunt aserviți oculte …
    În ultimul rând nu spune nimic despre restul schemei de tratament… aici cei care au gândit fake-ul nu au mai fost „profi”
    Concluzia – FAKE

    • Mi-a fost profesoara la facultatea de medicina , Oradea 🙂 . Îți spun sincer și cu mâna pe inima , mai rar așa medic și om .

    • Draga domnule Costin. Dar de tratamentul celebru cu azitromicina, care a fost și este cvasi-utilizat in spitalele din România ați auzit? Știați că azitromicina este tot antibiotic?

  67. Superrrrrrrrr! Felicitari! Și apa sfințită vindeca otita iar gargara cu apa sarata amigdalita! Ferice de cei săraci cu duhul căci ei vor mosteni împărăția cerului!!!

    • Gargara cu apă sărată chiar vindecă inflamatia gâtului, iar apa sfințită dacă e luată cu credință chiar poate vindeca…otita sau ce o fi de vindecat! Pe deasupra cei săraci cu duhul (adică cei smeriti), nu cei aroganți ca dvs., chiar vor moșteni Împărăția cerurilor… De care adevăr vă îndoiți sau pe unde v ați pierdut în argumentare???

      • Stimata Donna expresia “sărac cu duhul” înseamnă “cu intelect redus” ca sa nu fiu vulgar spunând “prost” In ce privește credință fiecare are dreptul sa creadă in ce vrea! Sper sa nu va îmbolnăviți de sarscov 2,dar dacă totuși veți avea ghinionul sa o faceți sper sa aveti suficienta credință incat in loc de protocoale acelor “excroci de profesori” care își dedica viata studiului sa beți foarte multă apa sfințită! Multă sănătate

  68. Dansa mi-a fost profesoara la facultatea de medicina. Nu am cuvinte sa o descriu , medic și om minunat . E printre puținii medici care mi-au rămas in minte și inima . Am încredere 100% in competenta ei profesională . Nu-mi vine sa cred ca spun asta , sceptica de mine.

  69. Serban Florina chir daca esti ,,AS IN MEDICINA ??!!” , cosider ca trwbuie sa accepti ca in ori ce domeniu exista unii mai talentati si unii mai putin talentati. Unii au un fler mai bun ,iar altii ,ifatuati si mandrii de ei nu accepta ca mai fac si greseli. Deci anoliza obiectiva pe care d-na dr. Flavia Grosan a facut-o nu implica ca i-a facut marginiti din diverse motive pe alti confrati de studiu si practica.
    Dar ca sa intelegeti putin din intreaga manifestarea fascista a ,,pandemiei”, ptr.ca ea in realitate nu exista si nu a existat decat in publicitatea madiilor obediente, bine platite , Dr. Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara in primele trei saptamani ale pandemiei trata cu anticoagulante si scotea zilnic pacienti vindecati. Dupa care s-a asternut cava zile tacere aspra numarului de vindecati ,aparand dr. Musta cu scancete si vaiete de numarul mare de infectati ,intrand in corul celor ca latrau la televiziuni asupra grozaviei covd 19. Nu negam existenta virusului si nu o fac nici virusologi de talie internationala care accepta racitatea virusului , dar nu vad necesitatea politicii de pandemie.Modul politienesc de manifestare pe itrg teritoriul Europei este evident ptr. anihilarea invaziei de afro-asiatici, a muncii la negru si a resetarii economiilor. Tot odata se produce o incalcare abuziva drepturilor si libertatilor omului.

  70. Interesant,cum,cu o concentratie de 65% oxigen,l-a vindecat pe omul ala fara ventilatie artificiala !!?? In cazuri din astea parca,plamanii sunt afectati (pompa de oxigen,nu mai functioneaza bine,e „calata”) si d-na doctor „minune ” l-a vindecat pe ala asa..brusc !?Pai,parca,antibioticele se dau pentru bacterii infectii in corp si subiectul e un…virus..Cam ” tras de par” totul…cam pre…fake
    ….!!!???

    • Probabil l-a restabilit ambulanta. Or fi pompat oxigen in el pana a ajuns la un nivel acceptabil. Apoi dna si-a asumat creditul. Asta daca e adevarata povestea. Chiar acum citeam ca de la 65% deja esti cam verde albastrui la propriu. Nu vreau sa-mi imaginez cum iti poate afecta creierul lipsa de oxigen. Cred ca se poate verifica in registrul ambulentei daca a existat un astfel de pacient.

  71. Exact acelasi tratament cu Kaletra l am avut si eu in spital si asistentele imi spuneau sa nu l iau dar mam prins de figura si am plecat la cerere dupa 48 ore asta sa intamplat in august 2020 si sunt ok multumesc lui Dumnezeu , sanatate va doresc la toti

  72. Bunul Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere, sunteti un om si un medic adevarat.
    Tot binele din lume pentru dvs si familia dvs

  73. Sunteti un om deosebit .Va multumim ca existați.Nu stiu daca mai exista oameni cu atâta experienta si cu suflet mare.De asemenea oameni avem nevoie in aceasta tara .

  74. Bună Doamna doctor am auzit că sînteți tare bună și pricepută vam văzut și la emisiunea lui Gîdea la antena 3 miar plăcea să vorbesc cu Dumneavoastră despre băiatul meu are de cîțiva ani o tuse urîtă în fiecare dimineața este și fumător aș dori să vorbim sămi spuneți ce trebe făcut

  75. Bună seara.Si mama mea de 71 ani a îndurat o spitalizare de 12 zile in august 2020,tratata cu Kaletra,(si ca urmare infectie cu clostridium dificile ,decompensare neurologica,alterarea starii si analizelor).Ca peste tot în tară,a fost incuiată in salon,alaturi de 2 paciente….dintre care una a murit si au tinut-o în salon incă o noapte.Multumim asistentelor care i-au șoptit să arunce pastilele.Nu ii multumim dnei dr (nu merită să-i dăm numele)care a impus protocolul ăla stupid,care nu trecea decât o dată la 2-3 zile pt 3 minute prin salon,nervoasă mereu …..și care doamnă doctor mi-a zis telefonic că „îi e frică să stea de vorbă cu mine”….probabil pt că sunt și eu medic primar(stomatolog) și se temea să nu-i cer socoteală.

  76. Vă felicit ,dna doctor !și mă simt mândră că am fost școlită în Ardeal!Sănătate multă și Dummezeu să vă binecuvânteze!

  77. Gebreus ,fostul terorist ce conduce OMS -ul ,este călăul psihopatilor nevăzuți ai Ocultei.
    Încă din 2011 se plănuia aceasta decimare în masa ,iar cei ce se vor opune acestei decimari vor fi inlaturati. Nu m-ar mira dacă acest medic de valoare al României, va fi înlăturat. Oculta Mondiala o va pedepsi.

  78. Atât eu cât și soția ne-am tratat de covid acum 4 luni acasă fără doctor cu azitromicină,vitamina c,paracetamol, bronho suport, septocalm, sanador .Ne-a fost foarte greu nu mai aveam miros,poftă de mâncare,temperatură mare. La un moment dat îmi doream să mor așa de rău mă simțeam dar ajutându-ne unul pe celălalt, timp de 3 săptămâni, fără să ieșim din casă, rudele nu le-am lăsat să ne viziteze, am reușit să ne punem pe picioare. Azitromicină am luat câte una pe zi timp de 7 zile. atât eu cât și soția, zilnic ne luam de mai multe ori – temperatura și oxigenarea sângelui. Sunt sigur că dacă ne duceam la spital cel puțin unul din noi doi dădea „ortu popi” NU CREDEAM ÎN ACEST VIRUS DAR VĂ SPUN CĂ NU-I DE JOACĂ .

    • Si totusi, niste capete patrate cu patru clase (de facto) continua sa sustina ca totul nu este decat o inventie. Plus „teoriile constipatiei” aferente. Au mai existat personaje de acest gen, care bateau campii in acelasi mod si acum se descompun in pamant.

  79. Nu stiu de kaletra ,nu am avut covid ,dar pot sa va spun sigur de codeina,pe care mai de mult ,nu in pandemie, am luat-o sa scap de tuse la indicatia medicului de familie de la vremea respectiva si din contra am tusit mai des si mi-a agravat starea .Dupa doua pastile am renuntat la acest medicament si in cateva ore m0am simtit mult mai bine.Am jurat ca no sa mai iau niciodata acest medicament.Doamna doctor are perfecta dreptate,cand spune de codeina.

  80. Felicitări,d-na Doctor!Adevarat medic,care este dedicat,iubește meseria și oamenii!
    Sa fiți sanatoasa și cu siguranța ,o sa mai salvați multe vieți!
    Tot respectul!🙏

  81. Toata stima si respectul Doamna Doctor! Sa va dea Dumenzeu sanatate si putere de munca sa salvati in continuare oameni! Doamne ajuta!

  82. Stimă și respect deosebit doamna doctor să vă dea Dumnezeu multă sănătate și putere de muncă să vă lumineze mintea pentru a învinge toate hienele!

  83. Cine vrea sa ia Claritromicina, poate sa ia. In afara de diaree si dureri de burta, pe care nu toata lumea le are, nu face rau. Asta nu inseamna ca face bine. Ma bucur pentru Dna Doctor si in special pentru pacientii ei. Titlul articolului este 100% din pacienti, dar asta nu este ce scrie in continut. Asa ca as vrea sa stiu acesti 1000 sint din citi pacienti vazuti/tratati? Mortalitatea COVID-ului este de 3%! Daca a vazut 1030 si a salvat 1000 asta nu inseamna ca acest antibiotic e un miracol.

  84. Un excelent medic. Bravo! Inseamna ca oamenii vor merge sa se trateze la dansa, pentru ca in spitale cei care ajung la terapie intensiva sigur mor. In spital oamenii sunt lasati sa moara cu zile. Pacat ca s-a ajuns la asa situatie in spitale.De ce profesorul Benedek a fost omorat in spital? De ce nu sunt anchetati pe bune acei medici criminali?

  85. Felicitari d-nei Doctor.
    Exista medici care nu respecta protocoalele,plati bine.Exact asa a fost tratata mama mea in Spitalul de urgenta din Bistrita.In 3 zile a trimis-o acasa dr. Bleoca,in coma si dupa 7 ore a decedat.Am facut sesizari,dar inca nu am primit nici un raspuns.

  86. Stimată doamnă doctor,Dumnezeu să vă aibă pază,să trăiți mulți ani sănătoși și fericiți, sunteți foarte necesară țării. După mine meritați PREMIUL NOBIL pentru medicină.Doamne ajută

  87. Da, este de neiertat. Ii lipseste morga, docta, si goala, de cele mai multe ori, din pacate. Din pacate, de 31 de ani, acestia fac „regula” in medicina. Acestia sunt 90% obsedati sa devina sefi peste, fara merite, stiinta. Ceea ce se si vede. Cum sa accepte acestia, batuti-n cap, ca altcineva, poate avea rezultate foarte bune, si zero MORTALITATE. 31 de ani, acestia au fost nenorocirea vietii mele profesionale, dictata, cu dovezi, de indivizi incapabili profesional, dar, cumva stramb, ajunsi cel mai sus, fiind de fapt, cel mai jos profesional, uman, cu impostura agresiva acoperita prin suma de titluri talharite, atribuite prin fals, adica pur si simplu prin furt/insusire, fara a fi constribuit sau a fi de fata la ele, ca autori de lucrari, la cei mai multi, inexistente in fapt, la altii, cu goliciune stiintifica evidenta. Nu va mai mirati ca merge atat de prost medicina. Ultimii 31 de ani, si mai ales generatia studenta in 1990 si dupa, din ce in ce, mai grav deficitara, la absolut toate nivelele. Exceptiile sunt strict individualitati, extrem, extrem , extrem de rare, si nu cred ca au o viata normala, inconjurati de masa impostorilor, majoritara. Este exact cum este Romania de 31 de ani.

  88. Trec numele, pt ca m-a trecut Anonim Doina Dumitrescu Ionescu ddi707@gmail.com Da, este de neiertat. Ii lipseste morga, docta, si goala, de cele mai multe ori, din pacate. Din pacate, de 31 de ani, acestia fac „regula” in medicina. Acestia sunt 90% obsedati sa devina sefi peste, fara merite, stiinta. Ceea ce se si vede. Cum sa accepte acestia, batuti-n cap, ca altcineva, poate avea rezultate foarte bune, si zero MORTALITATE. 31 de ani, acestia au fost nenorocirea vietii mele profesionale, dictata, cu dovezi, de indivizi incapabili profesional, dar, cumva stramb, ajunsi cel mai sus, fiind de fapt, cel mai jos profesional, uman, cu impostura agresiva acoperita prin suma de titluri talharite, atribuite prin fals, adica pur si simplu prin furt/insusire, fara a fi constribuit sau a fi de fata la ele, ca autori de lucrari, la cei mai multi, inexistente in fapt, la altii, cu goliciune stiintifica evidenta. Nu va mai mirati ca merge atat de prost medicina. Ultimii 31 de ani, si mai ales generatia studenta in 1990 si dupa, din ce in ce, mai grav deficitara, la absolut toate nivelele. Exceptiile sunt strict individualitati, extrem, extrem , extrem de rare, si nu cred ca au o viata normala, inconjurati de masa impostorilor, majoritara. Este exact cum este Romania de 31 de ani.

  89. Daca e adevarat este c an filmul ATUNCI I AM CONDAMNAT PE TOTI LA MOARTE. DACA NU SA SPUNE COLEGIUL MEDICILOR CE NU ESTE BINE.

  90. ZAHARIA BUCURESTI
    UN ADEVARAT OM IN SENSUL BUN AL CUVANTULUI – UN ADEVARAT PROFESIONIST CARE ISI IUBESTE PACIENTII, VOM FI CU DSTRA PANA LA CAPAT – NU VA LASATI – ZDROBITII !
    VA IUBIM DIN TOT SUFLETUL ȘI MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA EXISTATI
    DE 30 DE ANI NU AU FOST IN STARE SA CONSTRUIASCA UN SPITAL DE ARSI – DUMNEAVOASTRA A-TI SALVAT 1000 DE VIETI !
    SA NU SE ATINGA NIMENI DE DSTRA PENTRU CA SUNTE-TI UN OM INTEGRU ! VOR SA TERMINE CU BATRANII ? OARE EI NU AU PARINTI , BUNICI, LE VA VENI RANDUL SI LA ACTUALII DOCTORI !
    MOR OAMENII CU SUTELE – DE JURAMANTUL LUI HIPOCRATE AU AUZIT MEDICII DE LA SIBIU LETCANI BUCURESTI ! L- NU LE ESTE FRICA DE DUMNEZEU ?
    VA IUBIM SI VA DORIM DIN TOT SUFLETUL MULTA SANATATE !

  91. Sunt de acord cu ce spuneti D-na Dr.!Si eu sunt medicsi cred ca totul in aceasta boala este ,ca pacientul sa nu ajunga la ATI !!!Daca se testeaza imediat si se aplica un tratament corect su tintit ,bolnavii nu mai ajung la ATI !!!Va multumim si va multumesc si oentru curajul dumneavoastra de a iesi si a spune acestea !!!Felicitari !!!Sa treaca un an de zile si sa avem doar un vaccin dat de diferiti producatori ,mi se pare imposibil pentru secolul in care traim ,in care se fac tit felul de tratamente genetice ????Cred ca un tratament simplu ca cel ce l-ati prezentat este cheia !!De multe ori lucrurile simple rezolva pribleme grave !!!

  92. Sunteti minunata!!!!!!doamna doctor si felul cum vorbiti se vede ca lucrați cu suflet aveti drag de meserie.Prin faptul că ati aparut la vedere oameni își vor.da seama cîta incompetenta este în medicină.Nu i intere pacienți decît.banii.Sa va ocrotească Dumnezeu de fiarele astea .Mult succes si iesirea cit mai grabnică din furtuna.

  93. Bravo doama Doctor tot respectul
    nu numai ca sinteti un exemplu pentru toata medicina din lume, ci ca om ati dat un exemplu pentru generatia actuala si pentru generatile urmatoare,de omenie de responsbilitate si de mult curaj.Toata lumea ar trebui sa stie la ce pericol va expuneti facind acest tratament care intradevar ajuta,va opuneti mafiei globale si ne inspirati curaj ca nu am pierdut totul si ca se merita sa ne luptam pentru libertate…Dumnezeu sa va aiba in grija ….

  94. Kaletra pe lângă faptul că este incompatibila cu majoritatea medicamentelor folosite în tratarea bolilor cronice (diabet, boli cardiovasculare, renale, pulmonare, etc), Kaletra afecteaza grav mitocondriile care ajuta celula să respire, alterând mecanismele de oxigenare astfel se produce in corp insuficienţă renală, insuficienţă hepatică, aritmie cardiaca, hiperglicemie, hipertensiune, inflamaţii ale aparatului respirator, osteonecroză (moartea ţesutului osos), erupţii cutanate, dereglări ale aparatului digestive, febră, diaree, vărsături, dureri musculare, etc.
    Se poate vedea ca o parte din simptome erau provocate de medicatie si nu de virus.

  95. Tare imi e frica ca intro buna zi mafia o sa o ucida pe doamna Doctor Flavia Grosan . Eu va urez sanatate si aveti grija la mafiotii care conduc Romania si serviciul medical din TARA>

    • Felicitări doamnei doctor,Omul sfințește locul(doamna doctor nu a uitat acest fapt)Domnul să vă ocrotească și să vă inspire în continuare.c

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger