AcasăNewsFlorin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor

Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor

Emoții pentru apropiații și fanii lui Florin Piersic. S-a aflat că marele actor, în vârstă de 88 de ani, a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Veștile despre starea de sănătate a lui Florin Piersic s-au aflat luni, 29 aprilie. Îndrăgitul artist a avut nevoie de operație, după ce nu s-ar fi simțit bine, după un spectacol. Potrivit surselor foaiatransilvana.ro, actorul a fost operat de urgență la un spital de elită din Cluj Napoca.

După ce a fost dus de urgență la spital, medicii au ajuns la concluzia că este vorba despre o infecție, care s-ar fi localizat la nivelul unui genunchi.

Internat la ortopedie

Florin Piersic a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca.

Conform sursei citate, operația la genunchi a fost făcută de către cunoscutul medic ortoped Claudiu Chitea.

Reputatul actor a fost internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie.

Potrivit tvrinfo.ro, în 2019, actorul a mai fost operat la genunchi, însă la o clinică din Capitală. Iar weekendul trecut, ar fi trebuit să participe la un eveniment la cinematograful din Cluj care îi poartă numele, însă nu a mai ajuns, cel mai probabil din cauza problemelor de sănătate.

author avatar
Andrei Coman
488 afisari

2 COMENTARII

  1. Unele VIP uri nu inteleg ca la o varsta trebuie sa se retraga, sa se ocupe de sanatate, sa se relaxeze, dupa zeci de ani de munca, pentru ca merita.Pica din picioare de epuizare si nu au inteles nimic din viata si din batranete.
    Sa lase si pe cei tineri pe scena.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger