Cauta

Detalii în cazul tragediei de la Craiova, în urma căreia o fată a murit, iar un tânăr a fost rănit. Ce l-ar fi împins pe băiatul de 17 ani să comită oribila faptă

sursa foto: stirileprotv.ro

Drama de la Grădina Botanică din Craiova, în urma căreia o fată de 14 ani a murit, iar un tânăr de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital, fiind în continuare sub atenta monitorizare a medicilor, a șocat o țară întreagă.

Continuă să apară detalii despre acest caz anchetat de către oamenii legii. Alerta s-a dat marți după-amiază, când poliția a fost anunțată că în Grădina Botanică din Craiova două persoane au fost înjunghiate. Ulterior, s-a anunțat că suspectul în acest caz a fost prins.

De la ce ar fi pornit totul

Între timp, Alex, băiatul de 17 ani acuzat că i-a înjunghiat pe cei doi tineri în Grădina Botanică din Craiova ar fi dezvăluit motivul atacului. Potrivit surselor Antena 3, băiatul a declarat în fața anchetatorilor că era pentru prima dată când îi vedea pe cei doi. Așadar, nu i-ar fi cunoscut.

Însă, în momentul în care a trecut pe lângă ei, în Grădina Botanică, s-a uitat insistent la Meliss, fata în vârstă de 14 ani. Tânărul de 19 ani care o însoțea l-ar fi întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-ar fi înjurat.

În acel moment, prietenul fetei i-ar fi dat o palmă băiatului, care se pare că ar fi elev la Liceul Militar din Craiova.

Fata a început să țipe după ajutor, dar a sfârșit atacată

Apoi s-ar fi declanșat dezastrul. Băiatul acuzat de crimă s-a îndepărtat puțin, doar câțiva pași, și-a pus o mască, iar apoi ar fi scos o macetă din rucsac și s-ar fi repezit asupra tânărului, înjunghiindu-l de mai multe ori – în gât, abdomen și picior.

În acele momente, fata de 14 ani a început să țipe după ajutor. Atacatorul s-a năpustit și asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, potrivit aceleiași surse. Loviturile i-au cauzat fetei decesul, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, ea nemaiputând fi salvată din ghearele morții.

După comiterea sângerosului atac, băiatul a plecat de la fața locului. Mai mult, potrivit sursei menționate, ar fi trecut zâmbind pe lângă o patrulă a Poliției Locale. Acesta ar fi povestit că agenții chiar l-au oprit și l-au întrebat unde merge, băiatul răspunzând – calm – că s-a plimbat prin Grădina Botanică și că pleacă spre casă.

Tânărul de 19 ani care a fost înjunghiat a fost dus în stare gravă la spital. Băiatul a fost operat.

Ultimele stiri

  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • România, ţară exotică! Ce au început să cultive agricultorii noştri
  • Pompierii, în alertă! Incendiu la o magazie din Portul Constanţa. Focul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi
  • Breaking news: Ebrahim Raisi, președintele Iranului, a murit în accidentul de elicopter! (VIDEO)
  • Poza Zilei
  • Horoscop 20 mai 2024 – Veți obține ceea ce doriți dacă vă folosiți seducția
  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Exit mobile version