AcasăNewsCine este patronul de restaurant înjunghiat şi împuşcat de 12 motociclişti Hells...

Cine este patronul de restaurant înjunghiat şi împuşcat de 12 motociclişti Hells Angels. Cum s-a petrecut atacul în stil mafiot

Hells AngelsCine este patronul de restaurant înjunghiat şi împuşcat de 12 motociclişti Hells Angels. Cum s-a petrecut atacul în stil mafiot

Încă un atac mafiot în Capitală. Un cunoscut patron de restaurante a fost lovit cu un ciocan, înjunghiat şi împuşcat, pe terasa unui local, sub privirile clienţilor, de 12 motociclişti.

Agresorii ar fi membri ai grupării Hells Angels, una dintre cele mai violente bande criminale din lume. Omul de afaceri a încercat să fugă, dar a fost prins de agresori, care l-au bătut crunt în mijlocul străzii.

Gruparea Hells Angels, acuzată

Dragoş Furtună, unul dintre patronii unui restaurant cubanez din Sectorul 2 al Capitalei, era la masă cu trei prieteni. În faţa lor a oprit o bandă de 12 motociclişti din temuta grupare Hells Angeles, care n-ar fi români.

Un motociclist a aruncat cu un ciocan înspre ei, în timp ce un altul a sărit, l-a înjunghiat pe omul de afaceri, iar apoi l-a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc. Rănit grav, bărbatul a încercat să scape şi a luat-o la fugă pe străzi, dar a fost prins din urmă de atacatori. L-au pus la pământ şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Totul s-a întâmplat sub ochii clienţilor şi trecătorilor.

Patronul restaurantului, atacat din răzbunare

Potrivit Observator, bărbatul ar fi fost atacat de motocicliști din cauza unui conflict mai vechi, angajații restaurantului fiind discreți în privința detaliilor. Victima spune că nu are dușmani și crede că a fost confundat cu altcineva. În schimb, polițiștii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a unei răzbunări și îi caută pe suspecți

Dragoș Furtună şi unul dintre amicii săi au ajuns la spital cu răni serioase, dar starea lor de sănătate este stabilă. Dragoș Furtună este cunoscut în lumea restaurantelor ca managerul discret al „Cubei bucureștene”. Conduce mai multe localuri din Capitală şi este furnizorul oficial al ambasadei Mexicului din ţara noastră.

Victima a trecut la amenințări

Suspiciunile polițiștilor că nu a fost vorba de un atac întâmplător sunt întărite și de un mesaj pe care victima l-a transmis către atacatori pe o rețea de socializare: „Voi 20, eu unu, ați avut șansa voastră, că d-aia ați venit 20, cu d-alea cu d-alea, nici măcar 20 cu pumnii. Dar ce vă faceți, că mâine ies. Dacă faceți ceva, faceți azi, că mâine e târziu pentru voi”.

author avatar
Andreea Vlad
1.422 afisari

6 COMENTARII

  1. Ba dar unde e militia ?? ca se pling de salariu ca sint putini etc? Ca sa-ti iei salariu oriunde-n lumea asta nu trebuie sa muncesti? Ce-a facut militia? Sta la semafoare sa ciugoale bani?? De ce n-a intervenit in cazul asta? Fac greva japaneza? sau o freaca ca de obicei?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger