AcasăNewsPompierii, în alertă! Incendiu la o magazie din Portul Constanţa. Focul se...

Pompierii, în alertă! Incendiu la o magazie din Portul Constanţa. Focul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi

sursa foto: replicaonline.ro

Pompierii au intrat în alertă și au intervenit de urgență pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit la o magazie de uleiuri din Portul Constanța. Din primele informații, un tânăr a suferit arsuri, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Un incendiu s-a produs în noaptea de duminică spre luni la o magazie de uleiuri din Portul Constanţa, iar focul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi, potrivit News.ro. Un bărbat a suferit arsuri minore şi a refuzat transportul la spital, după ce a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o magazie de uleiuri, în dana 90 a Portului Constanţa.

Pompierii au extras un rastel cu butelii

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la locul incidentului.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi.

Din interior, pompierii au extras un rastel cu butelii.

Bărbat de 35 de ani, cu arsuri la braț

Mai e de precizat faptul că în interior se aflau depozitaţi 200 de litri de ulei de motor uzat. Pompierii au intervenit și au reuşit să stingă focul.

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului. Un bărbat de 35 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD după ce suferise arsuri minore la braţ. Conform sursei citate, el a refuzat transportul la spital.

author avatar
Andrei Coman
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger