AcasăNewsCrimă pasională de Ziua îndrăgostiților! I-a aplicat 20 de lovituri de cuțit,...

Crimă pasională de Ziua îndrăgostiților! I-a aplicat 20 de lovituri de cuțit, apoi s-a predat poliției

crimaCrimă pasională de Ziua îndrăgostiților! I-a aplicat 20 de lovituri de cuțit, apoi s-a predat poliției

Detaliile teribile ale unei crime pasionale la Sibiu. Un bărbat și-a omorât fosta iubită în ajun de Valentine’s Day, apoi s-a predat la Poliţie.

Crima a îngrozit întreaga comunitate sibiană. Un bărbat a intrat în locuința fostei iubite și a ucis-o cu sânge rece. Victima, o tânără de 30 de ani, mamă a unui băieţel de patru ani, a murit sub ploaia de lovituri de cuţit. Individul de 42 de ani era vecin cu ea, scrie Ora de Sibiu.

Imediat după ce a înjunghiat-o, criminalul a fugit în Deva, acolo unde s-a predat. Deși avea un ordin de protecție, asta nu l-a oprit pe criminal să se apropie de femeie.

Criminalul s a predat poliției foto Ora de Sibiu

Crima s-a petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică, când victima s-ar fi întâlnit pe holul blocului cu agresorul ei. Acolo a început o ceartă, unde, spune individul, femeia l-ar fi atacat cu un cuţit. El i-ar fi smuls din mână cuţitul, cu care apoi a înjunghiat-o de mai multe ori. Fratele său şi cumnata l-au convins să se predea.

Cadavrul femeii avea 20 de lovituri de cuțit

Cadavrul prezenta în jur de 20 de plăgi înjunghiate cervicale și toracice, unele secționând venele jugulare interne, artera carotidă comună stângă și plămânul stâng, având caracter tanatogenerator și cauzând hemoragie internă și externă și consecutiv insuficiență cardio-respiratorie și circulatorie acută, conform concluziilor preliminare ale autopsiei.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 zile, fiind cercetat pentru omor.

author avatar
Andreea Vlad
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger