Cauta

Simion i-a scos peri albi premierului. Liderul AUR l-a urmărit pe Cîțu, întrebându-l de demisie: ”Cum e să avem un premier pușcăriaș?” – VIDEO

Simion i-a scos peri albi premierului. Liderul AUR l-a urmărit pe Cîțu, întrebându-l de demisie: ”Cum e să avem un premier pușcăriaș?” - VIDEO (foto: captură video Facebook/George Simion)

Imaginile zilei vin de la Parlament, acolo unde George Simion a așteptat ca Florin Cîțu să încheie conferința de presă – flancat de mai mulți liberali cunoscuți, pentru a-l lua la rândul său la întrebări pe actualul șef al Guvernului.

”Și demisia când vi-o dați?, l-a întrebat din start George Simion, până să înceapă să se țină după premier, pe holurile Parlamentului.

”Ați mai trecut pe la casierie, pe la Ambasada Rusiei, sau nu?”, i-a replicat Cîțu.

Simion nu s-a lăsat și a mers după premier, până la lift, răstimp în care l-a întrebat în câteva rânduri când are de gând să plece de la conducerea Guvernului.

”Deci când vă dați demisia? Ați fost totuși în închisoare! Cum e în închisoare? Cum e să avem un premier pușcăriaș?”, l-a mai întrebat Simion pe Cîțu, cu trimitere la ”episodul” din SUA, de acum 20 de ani.

Simion: ”Cîțu, fă-ți bagajele! Românii nu te mai vor!”

Episodul de pe holurile Parlamentului a survenit mesajului pe care Simion i-l transmisese lui Cîțu încă de dinainte de prânz, de această dată pe Facebook, cu trimiteri la moțiunea de cenzură anunțată de Alianța pentru Unirea românilor.

”Așa cum le-am promis românilor, premierul Cîțu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunțat moțiunea de cenzură.

Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere și vom acționa cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria.

Cîțu, fă-ți bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris Simion.

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Guvernul PSD continuă investițiile publice record și reușește să țină pe loc deficitul în mai
  • Efectele măsurilor Guvernului Ciolacu: prețurile, în continuă scădere
  • Accident grav pe DN 1, în județul Prahova: doi răniți/Mobilizare în rândul salvatorilor
  • Vremea rea a lovit din nou/ Culturi agricole acoperite de grindină, în apropiere de Huşi. Imagini cu stratul de gheață – VIDEO
  • Anunț de presă VEOLIA
  • Burduja îl amenință pe Nicușor Dan că dacă va câștiga alegerile, nu va beneficia de sprijinul PNL în Consiliul Local
  • Poza Zilei
  • Predoiu: „Migrația ilegală la frontierele României a coborât cu 73%”
  • SUA înarmează Israelul cu încă 25 de avioane
  • Horoscop 5 iunie 2024 – Bucură-te de prezența celor care iți sunt aproape
  • Exit mobile version