AcasăPoliticaScandal monstru la Palatul Victoria. Cum a încercat Cîțu să ”deturneze” ședința...

Scandal monstru la Palatul Victoria. Cum a încercat Cîțu să ”deturneze” ședința de Guvern în propria-i campanie electorală

Scandal monstru la Palatul Victoria. Cum a încercat Cîțu să ”deturneze” ședința de Guvern în propria-i campanie electorală

Tensiunile par să fi atins cote maxime în ședința de Guvern din prima zi a lunii septembrie.

S-a aflat că reuniunea de miercuri, începută la ora 11 a fost întreruptă. Și suspendată până la ora 19, când – pe surse – s-a aflat că ar urma să se reia întrunirea Cabinetului Cîțu.

Totul, ca urmare a faptului că, din câte s-a aflat tot pe surse, premierul Cîțu ar fi vrut să pună pe ordinea de zi suplimentară a ședinței programul de investiții ”Anghel Saligny”.

Doar că proiectul nu are toate avizele necesare, unul chiar de la Ministerul Justiției. S-a aflat, în acest context, că situația i-a nemulțumit nu doar pe vicepremierul Barna, ci și pe miniștrii USR PLUS din cadrul Executivului.

Ce declarase recent premierul

”Am spus din primul moment că sunt de acord cu toate recomandările celor de la USR PLUS (…) În afară de discuţii politice, nu există niciun fel de alte dezbateri. Din punctul meu de vedere, PNDL 3 este în avizare în acest moment şi când o să fie gata cu avizele o să treacă prin şedinţa de Guvern”, a declarat, recent, premierul.

E vorba despre programul care prevede o alocare de 50 de miliarde de lei pentru primării. Un program despre care s-a tot discutat în ultima perioadă, mai ales în contextul în care, după cum se știe, premierul Cîțu e în campanie electorală, dat fiind faptul că aspiră la șefia PNL-ului, la Congresul din 25 septembrie. La tot mai apropiatul congres urmează ca liberalii să decidă dacă Ludovic Orban va avea un nou mandat în fruntea PNL-ului sau dacă Florin Cîțu va prelua șefia formațiunii liberale.

author avatar
Andrei Coman
657 afisari

8 COMENTARII

  1. Am spus-o de ieri, cu o macetă bine ascuțită se rezolvă totul. Să înceaoă programul descăpățânarea României, n-o mai frecați!

  2. Ziariștii strigau, se rasteau, urlau la premier. O fi oare premier…. păpușea aiasta…?!

  3. Va anunt ca Citu, e o ea, membra LGBTQ, si transa conduce cu adanca justete destinele tarii

  4. Florin Citu este sustinut incà de Johannis Plecarea lui Citu inseamnà
    o loviturà periculoasà pentru Iohanis . Iohannis nu a tinut contnici de zigzagurile alcoolice pe soseleleale AMERICI , niici de datoruia contracyata la o bacoàsi nereturnata , el nu mai era în SUA , fusese càutat în pagubà !
    CyU Un Prim Ministru cu un asemenea palmares este putin probabil cà Roana are aceeasi brumà de prestigiu !El va incerca sà se salveze atacînd !
    USRPLUS iese de la guvernare ,Guvernul va càdea !

  5. La ora cand recita ode pentru guvernul meu, alianța nu mai există!!..gata a băgat țara în gard!!..felicitări Iohannis, ati nenorocit poporul meu cu niște incompetenți…dacă aveai sânge în instalații îl demiteai imediat pe Pârțu pentru dezastrul facturilor …să-ți fie rușine ca dupa 6 ani încă nu am ajuns sa traim omenește in ……… țară….demisia de onoare din funcția pe care
    o deții(prin frauda ) degeaba, asta daca ai onoare !!,.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger