AcasăDezvaluiriAncheteUite cine l-a turnat pe Cîțu că a fost arestat în SUA!

Uite cine l-a turnat pe Cîțu că a fost arestat în SUA!

Cîțu a aflat cine l-a făcut : Ion Bogdan Pascu!

E măcel în servicii! Totul după ce, în sfârșit, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, premierul Florin Cîțu ar fi primit cel mai râvnit raport al momentului. Și a aflat astfel cine ar fi fost cel care l-a ”turnat” că a fost arestat în Statele Unite ale Americii. Adică presupusul autor al ”scurgerii informative controlate”, operațiune efectuată sub acoperire diplomatică și considerată la Palatul Victoria, dar și la nivelul Agențiilor de peste Ocean care îl susțin pe actualul premier drept un adevărat ”puci”! Eșuat, ce este drept… Dar care cu atât mai mult a necesitat documentarea a aceea ce se află în spatele dezvăluirii episodului beției lui Cîțu de acum 20 de ani…

Iar Florin Cîțu tocmai ce ar fi fost informat că omul care l-a ”turnat” ar fi Ion Bogdan Pascu! Un nume încă extrem de greu chiar și la acest moment în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, unde ocupă funcția cheie de chiar șef al Corpului de Control și Evaluare Diplomatică ! Diplomat de carieră, cu o carieră pe cât de longevivă, pe atât de controversată în cadrul MAE… Mai ales după ce celebrul Mircea Răceanu l-a plasat pe Pascu în fruntea ”Listei Fantomelor Securității” din Ministerul Afacerilor Externe. Ceea ce nu l-a împiedicat însă pe Pascu să își desfășoare activitatea la cel mai înalt nivel diplomatic și guvernamental, indiferent de ce forțe politice s-au perindat la Putere în ultimele decenii. Vreme în care a continuat să fie perceput, la un anumit nivel al sistemului, drept ”capul tuturor răutăților” din MAE, cu tot cu ”subsidiarele” Agenții guvernamnentale din domeniul politicii externe a statului român. Iar această teribilă ”legendare” a lui Pascu este din nou întărită prin informația de ultimă oră parvenită lui Florin Cîțu. Nu cea despre protecția pe care Pascu i-ar oferi-o fostului șef al SIE, Cătălin Harnagea, cu toate că vom reveni și la aceasta.

Documentele despre premier provin din Arhiva MAE

Și cea despre faptul că Ion Bogdan Pascu, lider marcant al ”găștii vechi” din SIE și fost director ”acoperit” al Centralei pe America de Nord pe când Cîțu o comitea ar fi autorul ”puciului” guvernamental pus apoi pe seama SIE. Pentru a împușca probabil astfel doi iepuri dintr-o lovitură…

Război total între vechile și noile ”Fantome”!

Florin Cîțu era arestat (luat în custodie) de către autoritățile americane din statul Yowa pe 3 decembrie 2000. Totul după ce, la ora 2.08 dimineața a fost prins pe Lincoln Way de pe Podul Squaw Creek, orașul Ames, conducând un Ford Probe roșu, cu un ” Blood Alcohol Content” de 0.161, limita legală fiind de 0.08. ”Pe măsură ce mașina Probe călătorea spre est, el se deplasa de pe-o parte pe alta a rutei de călătorie. Mașina Probe nu a menținut o viteză constantă( fluctua între 32 și 56 km/h). Inculpatul mirosea a băuturi alcoolice și a recunoscut că a băut. Inculpatul avea ochii injectați și umezi. Inculpatul nu a putut face testul de sobrietate”. Acestea au fost informațiile – bine dozate informativ și care au culminat, atunci când dinamica operativă a impus-o, cu fotografia din momentul arestării – care au aruncat în aer viața politică din România. Și care, pentru un inițiat al sistemului cel puțin, ”duhnea” a mâna unui serviciu secret.

Mircea Răceanu l a identificat pe Pascu drept Fantoma Securității

Iată însă că ”vinovatul de serviciu” SIE pare a fi absolvit de această dată de orice bănuială. Totul după ce până și tabăra premierului Cîțu s-ar fi convins că în spatele întregii operațiuni s-ar putea afla o veche grupare a vechilor ”Fantome” DIE scăpate de sub control. Misiunea structurii contrainformative care a reușit să ofere această primă variantă de lucru în cazul incidentului de o gravitate fără precedent la adresa stabilității guvernamentale și implicit a securității naționale fiind ușurată de faptul că ”noile fantome” au știut unde să caute… Și anume cine era ”boss”- ul ”Centralei” pe America de Nord în acea perioadă… Și drept urmare ar fi fost informat automat de către autoritățile americane cu privire la un astfel de incident…

Pascu era pe America de Nord în 2000!

CV-ul diplomatului Ion Bogdan Pascu este într-adevăr unul absolut spectaculos, demn de un scenariu de film. Atât cel oficial, cât mai ales cel ”acoperit”. Ceea ce, la acest nivel, chiar că nu are cum să fie o surpriză. Oricum, de remarcat că după ce a urmat cursurile Facultății de Comerț Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice București în perioada 1966 – 1971, a urmat apoi și studiile postuniversitare la University of Washington – Seattle, Statele Unite ale Americii! Și asta în anii ”de mare deschidere” 1973 – 1974, ceea ce spune deja multe…

Dosarul a ajuns la Consulatul din Chicago

Din 1971 a devenit asistent universitar la ASE București, în 1974 primind funcția de referent relații, atașat, secretar III în Ministerul Afacerilor Externe. Din 1979 a fost avansat drept însărcinatul cu afaceri la Ambasada României la Aden, apoi la Ambasada de la Londra. Iar între 1983 și 1993 a îndeplinit, pe rând, funcțiile de secretar III și I atât în Centrala MAE, cât și la Ambasadele României din Turcia, Grecia și Suedia. Apoi, tot oficial, din 1998 devine director general pentru Europa și America de Nord la MAE. După care coordonează aceleași zone de activitate ca și secretar de stat, în anul 2000 . Este trimis ambasador extraordinar și plenipotențiar la Ambasada României din Japonia, dar se întoarce în Centrală, ca și secretar general al MAE, până în 2005. În 2008 ajunge din nou ambasador în Turcia, după care, din 2011 este trimis ambasador în Cipru. Însă cariera lui Pascu explodează odată cu avansarea acestuia drept consilier de stat, șeful Protocolului Prezidențial din cadrul Administrației Prezidențiale! Acolo unde a activat sub mandatele a doi președinți! În prezent fiind șeful Corpului de Control din cadrul MAE! Și implicit omul care a anchetat cine ar fi putut fi diplomatul care a furnizat informațiile compromițătoare despre actualul premier al României. Într-o perioadă în care tot el, Pascu, coordona activitatea”Centralei” pentru America de Nord, imediat după ce fusese chiar directorul acesteia!

Informările arhivate în DSAN…

Director pe America de Nord până la sfârșitul anului 1999 și secretar de stat pe domeniu în chiar anul 2000, Ion Bogdan Pascu nu avea cum să nu știe că, așa după cum reiese din raportul contrainformativ intrat în posesia noastră, ” orice cetățean român care face obiectul unei anchete/rețineri într-un stat străin, statul respectiv comunică de îndată Ambasadei/ Consulatului din apropiere. Misiunea diplomatică cea mai apropiată de statul Yowa este la Chicago, statul Illinois. Informările rămân și sunt arhivate în Direcția de Spațiu America de Nord.” Și uite cum, cine a știut să caute în arhiva respectivă a găsit! Mai ales că MAE nu distruge nimic referitor la cetățenii români care au avut probleme judiciare în străinătate, după cum reiese din același raport: ” Procedura în referire la arestarea unui cetățean străin obligă autoritățile judiciare din statul respectiv (SUA) să trimită de îndată copia dosarului de arestare pentru a i se asigura asistența juridică și stabilirea identității persoanei în cauză. Dosarul trimis la consulat trebuie să conțină cel puțin fotografia persoanei în cauză, documentele de identitate privind statutul celui în cauză (elev, student, om de afaceri, etc.), documentele ce cuprind acuzațiile penale (pocesul verbal de prindere în flagrant), măsurile preventive (reținere, custodie, arestare, cercetare cu plata ueni cauțiuni), dovada anunțării rudelor celui în cauză  precum și probele de testare alcooltest, testare droguri. Toate aceste documente se transmit Consulatului de îndată pentru a se asigura cetățeanului străin protecție consulară, după caz. În legislația noastră nu este prevăzut un termen maxim de păstrare a acestor dosare de către MAE, ca atare Ministerul Afacerilor Externe având privilegiul de a decide păstrarea acestor documente PERMANENT! În condițiile în care autoritatea străină care a cercetat cetățeanul străin are în propria legislație un termen expres de zece ani de păstrare a dosarului, după care îl distruge”!

Deci, dacă autoritățile SUA ar fi întrebate oficial despre aceste documente ar susține pe bună dreptate că ele au fost topite! Astfel că dosarul copie al lui Cîțu se mai afla doar în Arhiva Spațiu America de Nord din cadrul MAE!!!

author avatar
Catalin Tache
13.030 afisari

96 COMENTARII

    • BA,IO NU CRED CA CATZU ASTA S-A DROGAT,ASA E EL CU FATZA AIA DE PROST,LA FEL CA ORICE LINGAU A LUI -FACALETZU ALA VORBITOR-STITI VOI CARE E ALA.

    • Povestitor, Narator…..Scrie foarte bine…te face sa crezi ca MAMA ce articol….dar spre final iti dai seama ca elucubratiile fantasmagorice sunt neverifcate, ireale, bune de sf…care l-ar face invidios si pe Asimov, nu mai vorbesc de Jules Verne.

      • Prea multe date exacte au ieșit pe piata ca să nu fie adevărat. Oricum Căcâtu are proptele puternice de nu l-au borât la infanterie. A fost scos din pălărie ca și Codlea , Codruța ,etc…, Și nu se știe din ce pălărie internă, externă. E o slugă care servește stăpânul.

        • Expertule , de ce strecori postarea asta mot in fruntea bucatelor ? E 22:46 , ziua 27 , luna august , anul 2021 , articolul e aparut la ora 13:24 , ziua 26 , luna august , anul 2021 . Iti pute sa comentezi in ordinea normala a postarilor sau vrei sa treci neobservat , pe neveu ? Ba , ” expertule ” in smecherii fumate , nu cumva esti talambul de Kostea Sugiuk Tiraspol ? Ha ?

          • Sunt dama bine , m-au poreclit Kostyuska Sugiuk PREFECTURA , SULLA ma pandeste sa-mi umfle falcile si sa-mi sparga rozeta ….hihihihi

  1. Baliverne de adormit copii!
    Reciclează-te nene.
    Asistența consulară se acordă EXCLUSIV la cererea persoanei vizate.
    Autoritățile întreabă mai întâi infractorul dacă vrea ca misiunea diplomatica a statului său de proveniență să fie notificată. Acordul trebuie semnat de solicitant. Mai mult ca sigur că n-a făcut-o.

  2. Esti infractor???de unde stii??sau ofiterul de serviciu panicat ca v a tras o Tache inca de la pranz?

  3. Acum sa vedem daca are sau nu piticul sange in instalatie….?l o fi sunat deja pe Aurescu?

  4. Acesta nu e articol,e raport SIE…prea complet ca sa fie altfel…bine ca si fac totusi singuri curatenia…

    • Ioane , te-ai tampit ? Ai uitat ca esti Kostea Sugiuk Tiraspol ? Tu intrebi , tu iti raspunzi ? Pregateste sarsanaua , la 17:00 , te ridica infirmierii de la ambulanta , nu-ti strica o reinternare la ospiciu , e chiar benefica …

      • :))) Sunteti formidabili! Ne joaca acest Kostea de…..nu mai pot de ras :)))) Oricum, felicitari pentru Sheriff Tiraspol. Succes in grupe!

          • Se vede ca tita lui tatuka a fost „inteligenta „, uitati-va in Cotidianul la articolele lui Nistorescu cum fac de ras propaganda stalinista . Sunt ultima zdreanta , sunt obligat sa postez ca sa supravietuiesc , postez si yo ce-mi dicteaza Raionul , zice ca poate pacalim niste prosti cu bashinile noastre . Slava , Transnistria !

  5. A făcut o faptă bună , i a scos gaura neagra din cv care îl va și înghiți că e buba din cap pt care ii acuza pe toți PSD ostii că sunt penali ,poate unii deveniți dar el sa instalat pe funcție penal sau mai bine zis l a instalat chiriașul vremelnic!!!

  6. Pascu e cel mai vechi securist din sistem…a nenorocit multi tineri diplomati…felicitari Tache barrm ca l ai demascat…daca ai si sustinerea necesara,jos palaria!!!!

    • Dacă tinerii „diplomați” si-au dat in petic ca individul asta cu 4 la treaptă si doua eșecuri la ASE, tras de urechi sa fie instruit in US si care crede ca orice i se cuvine atunci individul merită felicitări.

  7. Incredibil! Adica MAE e inca si acum condus de Pascu?ofiter de Securitate jnca din anii 70????si identificat drept ofiter acoperit de americani inca de atunci?nu se poate oameni buni!!!!PNL,cu Pascu la MAE sunteti mai jalnici ca PSD

  8. Ciudat…Tache,cunoscut in sistem ca fiind SIE,ofera pe tava SRI capul unui alt acoperit SIE…sa nu fie un cadou otravit…sau se imlusca astfel doi iepuri dintr o livitura chiar de Tache de la SIE…

    • Nu e nimic ciudat…e doar o demonstratie de forta a noului SIE pt toti:rezervisti,predoiu,citu,chiar si Iohannis…lovitura vine la o zi dupa cea cu vila din Miami…prietenii stiu de ce

  9. Si Tache tu de unde stiai in ce arhiva trebuie sa cauti…?ti a soptit sti tu cine,la Corbeanca???🤣asa,sa se stie ca se stie,vorba ta

  10. Sunteti curiosi ce pseudonime foloseste troll-ul diliu CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK ? ABSOLUT TOATE DE LA ACEST ARTICOL II APARTIN , la 3 copeici postarea a dat lovitura azi . Vai si-amar de propaganda de pe malul stang al Nistrului cu asemenea cretin !

  11. Asa, si? Isi dau astia la gioale intre ei. Romania e tot la pamant. Ca maine, sub pamant. Mai dati-va-n sloboz cu dezvaluirile voastre.

  12. Date pe care le primește MAE sunt apoi trimise la serviciul de pașapoarte de domiciliu, care anunță familia. Fiecare posesor de pașaport are o mapa personala, în prezent scanata digital, din 1990 în prezent. Deci simplu se putea și de acolo.

  13. Bha mai mergeți dracului munciti pt patrie tara si neam. Dati-va duhu in lupta cu sionu gaozaru marx si plaga Sorosi.

  14. Mergeti colosa la partener la Kabul degajati air portu de femei ca pe 1 septembrie espira acordu si incep tragerile. E imposibil sa citesti o știre libera fara servici in ea. Mai mergeti dracului la Cescuta mai aprindeti o luminare si pentru sinistra lui sotie.

  15. Pascu asta a facut un bine pina la urma,a dezvăluit o CÂRPĂ PENALA, DROGATĂ SI ALCOOLICĂ numită Cîțu
    Acest nenoricit a facut imprumuturi de miliarde de € pentru a si castiga el si camarila lor PNL ista imunitatea in fata legii.
    Dacă ar avea si el bun simț sau coloana vertebrală ș‐ar da demisia din f ctie, dar el (Cîțu) este un preș pe care te ștergi la ușă si nu stie ce este sa fii demn si sa ti asumi trecutul .

    • Excelent !!!
      Jos cu jagardeaua de citu care nenoroceste Romania la ordinul celor de peste Ocean !!!
      Nu voi accepta o silaba din partea celor ce vor nega faptul ca americanii au folosit prilejul pentru a-l pune pe citu sa semneze un angajament de colaborare informativa secreta si organizata !!!
      Cit despre Pascu, poate cineva sa explice de unde a avut acesta DOSARUL taraseniei lui citu cu bautura ?
      Acest dosar putea sa fie detinut NUMAI de un serviciu de contrainformatii !!!
      Chiar si militare !

  16. Bravo TOVARAȘE GENERAL PASCU, ai facut un lucru bun, da bun , i ai dat masca jos unui libidinos si mincinos numit Vasile Cîțu.
    Mamă mamă mamă ce scandal MONSTRU AR fi FOST DACA ERA DE LA PSD această javra de premier, dar ca i de la PNL totul e bine si la locul lui.Se vrea rahatul ingropat.

  17. aseară, la a3, predoiu se dădea fată mare cu sie cu tot și azi vine Tache cu bomba. Problema e că Tache și câțu sunt colegi de secție, altfel n-ai cum să explici chestia….

  18. Si daca nu era santajabil, mai aveau cu ce santaja?ASTA E PROBLEMA!Individul s-a cocotat intr-o functie importanta,primeste informatii clasificate ,dar a mintit ca nu a avut dosare penale si probleme cu justitia!!!DACA NU AVEA DOSAR DE DROGAT,CU PUSCARIE SI NU AR FI FOST DAT IN JUDECATA DE BANCA CA NU A PLATIT DATORIA FATA DE EA,DE 7000 DE DOLARI,FUGIND IN TARA CA UN HOT ORDINAR,MAI AVEA SECURISTUL CE SA DEA PRESEI???Bine ca am fost si noi informati ,ca doar excrocul ne tot aburea cu sloganul sau ,ca „#romaniitrebuiesastie”..nu?

  19. Problema aici nu este daca Tache e SIE…lucrurile sunt deja clare cred…si de ce la noi sunt pastrate pe viata astfel de arhive,daca in SUA sunt topite dupa 10 ani!!!si cum de este posibil sa se umble in ele si sa ia ce general ce vrea,fie ca e vorba de Pascu sau Tache… arhivele ar trebui distruse ca in SUA

    • Fals, in Iowa astfel de date sunt păstrate pe viață daca nu trimiți un avocat sar spele. Ca sa le vezi, nu ai nevoie sa fii in SIE sau mai stiu eu ce organizație apreciată, româneasca sau straina. E suficient să plătești o sumă modică pentru serviciu. O puteti face online.

  20. Cine a mai reusit sa dea o teapa la o banca americana sa ridice mana. Nu sunt decat catva romani ii numeri pe degetele de la câteva mâini.Omul merita toata admiratiunea, stimatiunea si consideratiunea.

  21. Habar nu aveti cine este Pascu!!!si daca a fost informat Citu,ce???nu va indrazni sa se dea la Pascu!a spalat atatea rufe murdare pt SUA incat nu poate fi clintit…poate cel mult tot de ai lui…insa,ce i drept,miscarea lui Tache e surprinzatoare,mai ales ca e una operativa…nu mai poate SIE de Citu!e doar un avertisment pt Pascu

  22. La cate stele are…..astia de la SIE, MIE, TIE, DIE….tre sa il protejeze…..Aaa, mai e si la GRU si DGSE…..la fiecare articol il mutati🤣🤣🤣……oare maine unde o lucra?

  23. De fapt avertismentul e pentru Citu!!!nu fiti fraieri,la Tache mereu e cu urmare…acum doar l a anuntat ca au acces la arhiva…in care poate fi ceva mai grav decat alcoolul…ei,e ca se leaga altfel?plus ca asa scapa si de bosorogul de Pascu, camaradul lui Predoiu…sa si poata pune SIE alt om nou…deci cel fare tremura acum e Citu…

  24. Nu esti prost deloc…da, se cam leaga altfel…nu avea rost sa si dea SIE singur cu Tache in Pascu…

  25. Sociologul Bruno Stefan sustine ca in spatele dezvaluirilor despre Citu se afla un ” rechin ” de stanga roman cu cetatenie americana .

    • VEZI DACA NU ESTI ROMAN ? De unde sa stie un boschetar futevant curios din Rabnita de Bruno Stefan ? ” Bruno Stefan , sociolog si scriitor . Profesor Universitar Doctor la Universitatea ” Politehnica ” Bucuresti , fondator al Biroului de Cercetari Sociale ( BCS ), membru al Asociatiei Sociologilor din Romania si al Behavioural Dynamics Institute din Londra . A publicat 12 carti de sociologie ( dintre care trei in SUA ). Are si doua volume publicate : ” Coincidente bizare ” si ” Cocalarul si vinul sfintit „. De unde sa stie toate astea un mankurt bese-n ciubote jegos si cu creierii alterati de mitilic ? Cu cat esti mai prost , iti apare poza mai des la Panoul de Onoare al Raionului ? P.S- Nu te-ai saturat sa halesti k.kat de unul singur la acest articol ascuns sub jalnice pseudonime ? Chiar nu realizezi ca esti cel mai prost troll din spatiul ex-sovietic si sefii te cauta sa te reinterneze la dilibau ?

        • N-avem pretentii de la Curiosul Si mai curios , stim ca esti CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , du-te te spanzura , esti bufonul comentariilor la articolele lui Tache , cere sefilor sa te schimbe ca i-ai facut de ras , vai steaua ta de dobitoc senil !

  26. Ba conteaza doar ca Tache -GRU a mai deconspirat un ofiter acoperit al serviciilor noastre,de data asta chiar de talie internationala si structurile CI se pisa pe ele de frica in loc sa il apere pe generalul Pascu sau barem sa i asigure o extragere onorabila…razboiul hibrid nu doar ca a inceput,dar deja l am si pierdut!!!

  27. România s-a făcut de râs la Summitul de la Kiev, unde au participat 46 de țări. Președintele Ungariei a comparat pierderea Transilvaniei cu ocuparea Crimeii de către ruși. Cîțu n-a avut nicio reacție | ActiveNews
    https://m.activenews.ro/stiri/Romania-s-a-facut-de-ras-la-Summitul-de-la-Kiev-unde-au-participat-46-de-tari.-Presedintele-Ungariei-a-comparat-pierderea-Transilvaniei-cu-ocuparea-Crimeii-de-catre-rusi.-Citu-n-a-avut-nicio-reactie-168819

    IMBECILUL DE CÎTU NU A AVUT NICIO REACTIE…

    • Ardealul nu a apartinut de facto Ungariei niciodata ci Imperiului Austriac. Inca de pe vremea Craisorului, Imperiul a recunoscut majoritatea romanilor in Ardeal. Din cauza asta Craisorul e ignorat de unguri. Situatia in 1918 era cumplita pt unguri nu se gandeau la unire sau pierdere ci la un ciur cu malai asa de flamanzi erau. Romania a castigat razboiul si Ardealul de partea ei prin tratate internationale unirea fiind facuta in 1922, nu a ocupat ca i se scoala lui Putin in 2 zile Crimeea. Presedintele Huniei sa mai puna mana pe istorie si sa multãmeasca Frantei ca mai exista si a scapt de extinctie si ocupatia ceha de la 1919…

  28. S-ar putea sa ma fac de ras , nu exista Tara Oasului pe malul stang al Nistrului , aranjez cu Raionul sa botezam un satuc ” Tara Oasului ” si sa ne infratim , risc sa ma cotonogeasca osenii si sunt iuti la manie ……

  29. PLAYTECH .RO , 23 August 2021 , ora 12:33 , articol de Anca Lupescu : ” Ce a facut Florin Citu inainte sa fie prins la volan . Americanii au fost uimiti de talentul acesta al sau „.

  30. Sugiuk, broască raioasa , tastează pe GOOGLE „Țara Oașului”.
    Este o regiune istorică in Satu Mare…
    Al dreacu vierme , esti si profesor de istorie.

    • Tara Oasului si judetul Satu Mare se invecineaza cu Rabnita ta ? Nu puteai sa folosesti pseudonimul „Rabnita „? Iti pute , ti-e teama ca te deconspiri ? Pai , nu stie toata lumea cine esti si ca NU ESTI ROMAN ?

      • Asa e , sunt prost rau , implicit am recunoscut ca cel ce a postat cu pseudonimul ” Tara Oasului ” YO SUNT . Cer sefilor sa ma lase la vatra , vai batranetilii mieli di hororog sinil …!!!

  31. Tache, n-oi fi eu baba Vanga dar am postat de la început faptul ca e jihad între securiștii vechi și noi iar caCitu este omul amerlocilor, fapte pe care tu le confirmi cu probe. Nu mai ajunge cașcavalul la toate hienele care au prăduit Tara timp de 30 de ani. Anul trecut când caCitu a împrumutat 40 mld EUR și le-a umplut buzunarele, era bun, acum când a facut rectificare bugetara și a mai și pus pe făraș odrasle de securiști din Guvern, caCitu nu mai este bun. Cert este ca amerlocii nu se mai lasă pe mana securistilor și au luat haturile in mâini. Totuși nu este o bucurie, ca ne baga în gheara ursului rusesc, după cum s-a văzut cu Platforma Crimeea. Oricum a-i da-o treaba sta prost iar jaful securist din ultimii 30 de ani coroborat cu criza grava a Occidentului va baga Tara în colaps total nu numai economic. Am zis.

  32. Sunt tot Baba Vanga Kostea Sugiuk , postez nud , nu-mi gasesc bikinii cu manecuta , sunt tare catranita in dimineata asta , precis boul de ReAlist mi i-a sutit sa-i arate lui Gelu si sa-l faca gelos .

  33. Ghici cu cine a lucrat Pascu pe America de Nord?cu generalul Silviu Predoiu!va spune ceva???

  34. Buna dimineata,postacii mei!hai,la treaba,ca deja e tarziu,luati solda statului degeaba

  35. Marmota a invelit in staniol „ciocolata” , nu-i convin postarile de la 8:18 si 8:27 , acum o da in brusturi .

  36. @ Ce bă, presa nu avea voie să afle că a fost Cîțu în SUA când era tânăr și s-a dat jmecher, impresionându-l chiar și pe Iohannis care declarase că nu e de acord ca aceeia ce au încălcat legile să fie numiți în funcții publice, deși a candidat pentru funcția de la Cotroceni având dosar la istanță, ?

    • A furat nick-ul ” ?????? „, forteaza iar staniolul , cocotrofa nu se lasa , se pregateste sa intre 5 luni si jumatate in hibernare , prin aprilie o vezi iar ca ii arde de imperechere topaind pe tocuri de-a lungul si de-a latul peronului garii Tiraspol .

      • COCOTROFA nu exista in DEX , e un joc de cuvinte intre COCOTA si CECOTROFA . Vedeti ce face CECOTROFA ….

  37. La munca cu voi, papagalilor, nu va mai „deversati zoaiele”reveriei matinale in ziar. Ma mir ca cei in drept „aproba”asemenea ineptii.

    • NO , NU SUNT ARDELEAN PINTE VITEZ , sunt nazdravanul Kostyuska Sugimory Tiraspol , am mai bagat , in Vitez , inca doua polonice cu omletuta maro la 11:15 si 11:19 , chioraia matu si am suplimentat suplimentul …….hihihihihihi

    • NU SUNT ROMAN ! Nu puteam sa scap POSTAREA CU NUMARUL 69 , e pozitia mea preferata cand fac amor ……hihihihihihihihihihihi

  38. Polkovnik ( Comisarul ). ro , astazi , 27 august 2021 , ora 12:37 : ” MEMBRU AUR , GASIT CU DROGURI IN PARLAMENT . POLICIANUL A RECUNOSCUT CA ERA PENTRU CONSUM PROPRIU „.

  39. Gheor gheBosu asta ma face sa nu mai tin cu AUR , au dat-o si-astia pe canabis .

    • Gica , iubitul meu , de ce crezi ca AUR au obtinut doar 0,4 % in Republica Moldova ? I-au mirosit maldavanii cu ce se ocupa ….

  40. Take, chestia cu puciul este o tampenie cat casa. Te bucuri ca a ramas, ca un nesimtit, licheaua de Citu pe post? Probabil ca sursele tale de trai sunt substantiale daca nu vezi ce a facut Citu si ai lui cu tara asta. ii strang mana si il felicit pe passcu daca el a facut treaba asta. Inseamna ca mai sunt oameni patrioti in sistem. Sa ne traiesti multi ani domn Pascu…BRAVO!!!!

  41. Ati vazut cum il cert pe Tache ? Daca ma supar rau ii altoiesc si o partitura din Prokofiev la flautil zburlit cu gusa . Nici pe domnul Pascu nu-l uit , ii lustruiesc cu limba , ca un adevarat patriot , semaforul rosu de la interectia bulevardului fesier . MUAHHHHHHH !

    • Da zdrasvuet ma Kostea!! De ce iti place sa faci pe nebunul stepei, cand prin Moldova sunt mai multe livezi si podgorii? Te pomeni ca tu ai ramas la samagonca de sfecla? Vezi ca face rau si la cap si la ficat!!! Imi plac bufonii, dar tu esti prea grosier.

      • N-am lins nimic aseara , in dimineata asta , la 8:34 , am rare clipe de luciditate si ma dojenesc , recunosc , sunt badaran si grosier , de vina e samagoanca de sfecla , am ficatul pulbere , despre cap nu mai vorbesc , e terci . Raionul e de vina ca si-a bagat in card cu mine , acum culege roadele ….

  42. M-am pomenit cu o dedicatie muzicala : Youtube – Delia & Deepcentral ( Oficial Video ) .

  43. 2 greseli.
    1) _____Și asta în anii ”de mare deschidere” 1973 – 1974, ceea ce spune deja multe…____
    Ar fi interesant pentru mine să stiu care este motivul pentru care ati pus ghilimele. Din punctul meu de vedere deschidere este putin spus. Întrebați pe un cetățean de rând care a trait adolescent sau matur in perioada aceea. Un student putea face vara o vacanta de 3 săptămâni cu 1000 de lei… Puteai sa te așezi in fata la ateneu să cite stirile si sa te amuză…

  44. 2) altă greseala. In Iowa o infracțiune de tipul DWI ramane vizibilă toată viața.10 ani este perioada minima dacă nu trimiți un avocat. Nu stiu daca sunt state in care dupa o perioada minima înregistrare se sterge automat. Mă indoiesc dar totul este posibil.
    Oricine poate avea acces la aceste înregistrări contra unei sume modice.

  45. nimeni nu l-a turnat pe citu. el a fost turnat de propriul sau trecut. sau putem spune ca citu s-a turnat singur facind ceea ce a facut. a atribui o putere cuiva care de fapt nu o are, este doar o fractura de sens. citu este propriul sau produs: a condus baut, ar consuma subsante interzise de lege, a facut speculatii cu moneda nationala, etc. citu se razbuna pe citu si nimeni altcineva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger