AcasăPoliticaBomba zilei! Cîțu ar fi făcut două zile de închisoare în SUA!...

Bomba zilei! Cîțu ar fi făcut două zile de închisoare în SUA! Ce spune premierul despre dezvăluirea ajunsă la urechile opiniei publice! – VIDEO

O dezvăluire șoc îl vizează pe actualul premier Florin Cîțu, unul dintre candidații aflați în lupta pentru șefia PNL-ului, la congresul din toamnă!

Și anume s-a vehiculat vestea că actualul șef al Guvernului ar fi fost încarcerat timp de 2 zile în SUA pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor/legislația americană nu face diferență între ele, potrivit stiripesurse.ro. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1000 de dolari americani, susține legalizam.ro, preluat de sursa citată.

Întrebat, în timpul unei conferințe de presă susținute de la Palatul Victoria, în urmă cu scurt timp, premierul a recunoscut o contravenție și plata unei amenzi foarte mari. Și că a fost prins pe picior greșit, în urmă cu două decenii.

„Acum 20 de ani a fost vorba de (…) conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când în competiția internă în PNL”, a declarat Cîțu.

O mare necunoscută planează asupra finanțării studiilor premierului, dincolo de Ocean. Mai ales că era vorba despre 160.000 de dolari cu care și-a plătit studiile, timp de patru ani, la prestigiosul Grinnell College din statul american Iowa, iar acesta nu a beneficiat de nicio bursă oficială de studii.

”Greu, foarte greu de stabilit adevărata relație dintre Mugur Isărescu și ”fiul rătăcitor” Florin Cîțu. Cum ar fi faptul că, în timp ce avea grijă să se știe în tot sistemul că i-a dat interzis premierului la BNR, tot ”Manole” l-a amăgit pe acesta că s-ar putea retrage în septembrie, pentru a îi lăsa locul în fruntea celei mai râvnite sinecuri politice din România. Și cu toate că s-a plictisit să tot aștepte și, așa după cum dezvăluiam chiar zilele trecute, Cîțu a ales să negocieze un post în conducerea BERD, după retragerea sa controlată de la Guvern, cei doi au totuși ”micul lor secret”.

Unul care poate să se refere foarte bine la misterul trimiterii tânărului vâlcean Cîțu la Grinnell College, în perioada 1992 – 1996, atunci când cel mai ”basic” pachet de studii tot costa 40.000 de dolari pe an! Numai că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, secretul ar putea fi de fapt unul în trei!”, titra Cătălin Tache, într-un materia din iulie acest an, intitulat ”Cîțu, trimis la spălat vase în SUA de Talpeș de la SIE!”

Școala lui Cîțu la Grinnell College, SUA, plătită de Isărescu!

”Necunoscute mai sunt căile sistemului! Mai ales atunci când vine vorba de promovarea miraculoasă a unor ”no name” în cele mai importante funcții ale statului român. Însă nici măcar atunci nu se oprește ”protecția nevăzută”a serviciilor, mai ales că este imperios necesar ca ”fantomele” să fie controlate pentru a își face treaba până la cap. Și uite cum, după ce pe 17 martie întrebam cine i-a dat lui Florin Cîțu, la doar 20 de ani, 160.000 de dolari pentru a își plăti studiile de patru ani efectuate la prestigiosul Grinnell College din statul american Iowa, ”foaia matricolă” a premierului a devenit peste noapte vulnerabilitate la securitatea națională! Fiind tratată ca atare de către o anume structură”, scria Cătălin Tache, în martie acest an, în materialul Școala lui Cîțu la Grinnell College, SUA, plătită de Isărescu!

author avatar
Andrei Coman
836 afisari

34 COMENTARII

  1. Încă o dovadă cât de corupte și sclave sunt serviciile. Au dormit în papuci? Ioc! Să ajungi pe funcție de execuție din provincie la București ai nevoie de avizul pozitiv lui 2:15 (putred de oameni incompetenți și plătiți regește). Bun, dar să lăsăm sistemul M.A.I. care pe toate canalele și prin toate personajele a dovedit că nu face față provocărilor actuale. Ce face S.R.I.-ul? Ditamai Premierul, cea mai mare funție de conducere în stat, a încălcat legea? Cum a ajuns un asemenea om în această funcție? Ce credibilitate mai are? Pe lângă gafele cu ”pâinea” în care și-a dat arama pe față că el acolo la guvern e pe persoană privată-fizică, nu are treabă de interesul poporului. Cât mai permitem conducători impostori, contravenienți și infractori? Să răspundă și presa ”a 4a putere în stat”. De ce a ajuns așa o informație gravă la public acum și nu atunci când acest mason de joasă speță a fost propus Prim-Ministru!!!

    • Presa, în cea mai mare măsură, e COMPLICE la ruinarea economiei naționale, trădarea de țară, îndobitocirea și decimarea poporului românde 31 de ani. Face doar joc de glezne.

      • Bă idiotule, este vina presei ca acum s-a aflat ca acest analfabet a facut pârnaie in SUA ?

        • Presa o fi aflat acum, dar serviciile in mod sigur stiu ce hram poarta Citu. Trimis sa se implanteze ca fantoma prin SUA, atunci cand Talpes a predat dosarele spionilor acoperiti l-a „predat” si pe Citu, care a fost urgent recrutat de „partenerul strategic”. Plimbat un an prin Noua Zeelanda, apoi pe la BERD, s-a intors in tara. oare de ce si-a parasit carfiera internationala pentru un post in Romania? Bine legendat, intrat in PNL si brusc in parlament, ba chiar a ajuns sef de grup parlamentar in PNL, Cariera de spion bine asezonata pana la functia de ministru si de premier? Serviciile in mod sigur stiu ce hram poarta acest Citu, dar nu sunt destul de patrioti sa deranjeze „partenerul strategic”, iar Citu de mana cu alt recrutat, ajuns ministru apararii, au jefuit intr-un an si jumate Romania de dragul complexului economico-militar alk SUA. Acu nu ca cei din PSD ar fi mai curajosi. Atunci cand s-a votat in Parlament memorandumul ca achizitiile militare sa nu se mai faca prin LICITATIE ci direct prin negociere Givern la Guvern, pesedistii nu au avut curajul sa maraie in front. O tara nu poate fi distrusa decat prin tradare din interior. Dezvaluirea vine in mod sigur din interiorul serviciilor, care chiar si asa aservite americanilor, s-au cam saturat de jaful tandemului Citu-Ciuca pentru ca prea e ca la tara, fara pic de decenta si masura.

  2. Cutu omul nou din comunism a facut parnaie a fost repetent, ce mai omul perfect sa conduca pnl in plm

  3. E acum că ilegal în funcții publice și penal du te!!! Și ce ai semnat și toate împrumuturile fără număr sa le ei pe pers fizica și așa sunt răzbunați și pensionarii care le ai luat pâinea de la gură cu toate politicile tale de scumpiri !!!!

  4. @ SPP-ul este iar băgat după ce au apărut fotografii cu Boc la duș, până să fie înlocuit din funcție, ? S-ar putea zice că nu îi mai asigură protecția lui Cîțu, cum au făcut-o anterior, că au alegeri la PNL, ?

  5. Pai acolo toti fac arest nu e parnaie aia pana te trezesti din betie o groaza de actori au dormit bine la poljtie pana dimineata. Numa sa nu fie pudra ca Catu are asa trasariri ca si cum trage ca Mutu cand se dadea faultat o sa vedeti ca mereu cadea pe var cu capu intors…

    • catu a fost cndamnat de un judecator doar la 2 zile de inchisoare si amenda de 1000 dolari pentru ca recunoscut fapta. altfel statea mai mult

  6. & Vă amintiți și că mulți dintre actualii PNL-iști l-au votat pe Traian Băsescu și pentru două mandate, ?

  7. @ Iar cenzurară ăștia de la „presa liberă” comentariile cu observații pertinente, ?

  8. & Probabil că ăștia de la „presa liberă” le poartă de grijă la pnl-iști să nu aleagă și alții ca Traian Băsescu, ?

  9. Lucrurile sunt clare, propun un Interlop la conducerea acestui popor Blstemat de sute de aniii. Se răsucește în mormânt Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Țepeș, Tudor Vladimirescu, Cuza

  10. @ Bă , softul vostru modifică poziția ghilimelelor mutându-le jos atunci când sunt la începutul cuvîntului sau al propoziției, chiar dacă în scriere sunt poziționate precum cele de la încheierea cuvântului sau al propoziției, ?
    Ghilimele
    ,,De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    Tehnoredactare
    În tipărituri și în materiale digitale apar diferite variante de ghilimele:

    „…” — ghilimele 99 jos, 99 sus
    „…“ — ghilimele 99 jos, 66 sus
    “…” — ghilimele 66 sus, 99 sus
    „…” — ghilimele „unisex”
    Totuși, în ciuda uzului variat, din 1995 forma standard a ghilimelelor folosite în limba română este „…” (99 jos, 99 sus)[2] despre care Academia Română afirmă că este singura formă admisă.[1][3]” , ?

    Adică Academia Română scoate în afara normelor academice scrierile în care s-au folosit și celelalte forme de ghilimele până în 1995 , ?

    • Șeful entității! Pe ala cine îl pune/l-a pus șef acolo?! Politicul…. musti mâna care te hrănește?!

  11. Catu mai e inca premier? Johannis, dormi? Sau tu ai ,,principii” doar cand vorbesti de dragnea si de pe-se-de

  12. & Sunteți de părere și că pe „cotârlitorii” americani ar putea să nu îi mai ține brăcinarul să îl mai susțină pe Cîțu, pe care Iohannis l-a asigurat în mod public că îi va pune la dispoziție 80 de mld. de euro dacă îi va fi prim ministru, ?

  13. Citu, plavanu, Kelumen, Julien, Birna felicitari pt fetita de 10 de pe 10 august, Orban, Boc, Țurcan, Drula ?

  14. ACASĂ TOATĂ CLASA POLITICĂ, UITAȚI-VĂ LA MOLDOVA. MAIA SANDU A DIZOLVAT TOT. LUCRURILE SUNT SIMPLE 300 DE PARLAMENTARI ȘI ETC

  15. Catu trebuie demis. Nu poti fi premier cu o condamnare la activ. Si mai mult: nu poti fi lasat sa conduci economia unei tari cand esti un consumator inrait.

  16. Inchisoarea…ca inchisoarea….dar sa si cumpere si masina asa sarac cum era acu 20 de ani ?

    • Nu mai aveti loc de indignați voi, cei oficiali, cei care va „bateti” pentru o pâine albă…
      Apropo, declarați la impozite banii pe care ii primiti ca sa vă sustineti stăpânii???

  17. Esti PENAL uratanie!!!Pleaca naibii impreuna cu cel ce te-a pus acolo sa-ti bati joc de o tara intreaga!!!!!

  18. Aktual 24 , azi , 12 august 2021 : ” ESTE ABSURD CA FLORIN CITU SA DEMISIONEZE , SPRE DEOSEBIRE DE DRAGNEA , CITU INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE DE REABILITARE PENTRU CONDAMNAREA LA 2 ZILE AREST SI 1000$ AMENDA , NU A COMIS ALTA INFRACTIUNE SI S-AU SCURS DE ATUNCI 20 DE ANI „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger