Cauta

Razboi in toata regula! Mesajul lui Crin e fara echivoc: „S-au apropiat de Basescu mai mult decat lasau impresia”

Crin Antonescu nu accepta sfaturi politice de la PSD. Iritat de declaratiile lui Liviu Dragnea, liderul liberal s-a repezit sa le dea cu pactul de coabitare in cap social-democratilor.

Liviu Dragnea nu vede cu ochi buni transferul pedelistilor in PNL

Transferurile realizate de PNL in ultima perioada sunt percepute drept o amenintare de pesedisti. O recunoaste chiar secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca unitatea USL ar putea fi afectata daca liberalii vor continua sa-i primeasca in partid pe pedelisti. “Nu cred ca putem vorbi de o migratie a pedelistilor in PNL, dar eu va pot spune foarte sincer, eu nu sunt foarte fericit sau n-as fi foarte fericit daca aceste intrari in PNL din partea PDL s-ar inmulti, pentru ca poate sa reprezinte un risc pentru USL. Intr-un judet unde un lider important PDL a fost ani de zile intr-o lupta serioasa si cu PNL, si cu PSD, iar de a doua zi sa intre in USL e o problema. Si daca aceste cazuri se inmultesc incepem sa avem probleme in judete si atunci exista riscul foarte mare sa apara fisuri din judete”, a afirmat Dragnea.

Pesedistii sa-si vada de partidul lor!

Crin Antonescu ne suporta criticile formulate de pesedisti

“Ce e bine si ce nu e bine pentru PNL, hotaraste PNL”, a raspuns, “cu prietenie”, Crin Antonescu. In plus, presedintele Senatului a subliniat ca liberalii nu au fost la fel de vocali atunci cand in PSD s-au inscris importanti membri PDL.  “Au existat, de asemenea, treceri dinspre PD spre PSD in legatura cu care nu s-a facut atata caz si nu s-a speriat nimeni”, a mai spus liderul PN, care a profitat de acest schimb de replici ca sa repuna pe tapet o tema care-l roade de multa vreme: coabitarea cu presedintele Traian Basescu. „Asa cum eu, impreuna cu colegii din conducerea PNL, am putut sa prevenim fisuri atunci cand a existat impresia ca PSD, ca domnul Ponta, ca domnul Dragnea s-au apropiat de Traian Basescu mai mult decat lasau impresia in campania electorala, asa sunt convins ca si conducatorii PSD vor gasi capacitatea si mijloacele pentru a preveni interpretari gresite”, a conchis Antonescu.

[poll id=”467”]

Ultimele stiri

  • Nicușor Dan, Paulică Lambrino și frizeria
  • Europa nu-și poate permite să se decupleze de China!
  • Cea mai puternică armată din lume nu are încredere în inteligența artificială?
  • Habemus… campioana!
  • Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros, vizibil de la mare distanță/S-a emis RO-ALERT
  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Exit mobile version