AcasăPoliticaPiedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima...

Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”

sursa foto: facebook/Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, i-a transmis un mesaj, duminică, liderului PSD, Marcel Ciolacu.

O postare plină de ironii, în care candidatul la Primăria Generală îl întreabă, la un moment dat, pe Ciolacu dacă e „stresat”, edilul scriind, pe Facebook, faptul că a observat că șeful PSD a „mai albit” în ultima lună.

Actualul edil al Sectorului 5, care aspiră la fotoliul de primar general la alegerile din iunie, a adăugat că – în contextul în care duminică au fost Floriile, zi de mare sărbătoare – l-ar invita pe liderul PSD la masă, să mănânce peşte împreună, însă a menționat că îl serveşte cu usturoi şi „n-aş vrea să faci alergie”.

Piedone: „Momentan, salivați la ale mele, ca pisica la șuncă!”

Marcel, iar mi-ați numărat steagurile? Am multe, știu! VĂ stresez, nu-i așa? Stai liniștit! Am multe doar pentru că, vreme de 30 de ani, am muncit pentru oameni, am ascultat nevoile oamenilor, am rezolvat tot ce am putut din nevoile oamenilor și am respectat mereu oamenii! De aceea am steaguri multe, Marcel!

Dacă și VOI veți munci, cândva, pentru oameni, veți avea și voi steaguri pe casă! Momentan, salivați la ale mele, ca pisica la șuncă!

Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”, a scris Cristian Popescu Piedone, duminică, 28 aprilie, pe Facebook.

Candidatul PUSL n-a pierdut ocazia să ironizeze faptul că PSD și PNL – coaliția de guvernare – au renunțat la varianta de a merge în cursa electorală din vară cu medicul Cîrstoiu candidat, alegând, până la urmă, să propună candidați separați pentru scrutinul din iunie.

„Am văzut că îți luaseși doctor pe lângă tine, într-o vreme! Am crezut că ai niscaiva beteșug și ți-am urat, în gând, sănătate! Apoi, cred că ți-a pus diagnostic greșit și l-ai alungat!Că voiai regim cu trufe!

Tu știi! Să fii sănătos! Ți-am zis că viața nu e matematică! Ai râs, te-ai împăunat și te-ai apucat să faci combinări printre acoladele palatelor, disperat să-ți rezervi pălărie potrivită pentru toamnă! Te-ai grăbit, aud vorbindu-se pe stradă! Zic oamenii că dacă erai isteț, te alegeai cu pălărie bună chiar în vara asta!

Ai mustăcit și te-ai dat pe mâinile unor saltimbanci mitomani care trag mereu croială strâmbă! Ghinion!

Pentru măsura ta, AVEAM un pălărier iscusit și popular! Asta e…”, a mai scris Popescu Piedone.

Actualul primar al Sectorului 5 a adăugat că l-ar invita pe Ciolacu la masă, dat fiind faptul că se mănâncă peşte duminică, dar s-a grăbit să adauge că îl serveşte cu usturoi şi a menționat că „n-aş vrea să faci alergie”.

„Astăzi se mănâncă pește! Te-aș invita la masă, dar îl servesc cu usturoi, ca tot românul gurmand, și n-aș vrea să faci alergie! Să fii sănătos! Apropo: degeaba ți-ai pus la masă trufe degerate, că tot la parizer îți este gândul!”, a încheiat Cristian Popescu Piedone.

Mesajul transmis de către candidatul PUSL la Primăria Capitalei a venit în contextul în care duminică social-democrata Gabriela Firea și-a depus, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru PMB. Iar liderul PSD i-a fost alături la depunerea candidaturii, asemeni altor nume cunoscute din PSD.

author avatar
Andrei Coman
245 afisari

5 COMENTARII

  1. CIORDACULE…insfarsit s-a gasit unul sa ti-o traga pe le spate, si inca bine de tot, PUBLIC !!! Prietenul la nevoie se cunoaste, asa ca, trebuie sä-i MULTUMESTI!!! HAaaaa-HAaaaa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger