Cauta

Rareș Bogdan, avertisment tranșant înaintea votului la moțiunea împotriva ministrului Voiculescu: ”Voi cere excluderea din partid”

Rareș Bogdan, avertisment tranșant înaintea votului la moțiunea împotriva lui Voiculescu: ”Voi cere excluderea” (sursa foto: antena3.ro)

Decis să nu lase loc de dubii când vine vorba despre votul ce se va da – peste două zile – asupra demersului inițiat de PSD la adresa ministrului Sănătății, europarlamentarul aflat în cadrul echipei de conducere a PNL-ului a făcut un anunț categoric.

Concret, pornind de la ideea că nu crede că vreun deputat PNL ar ajunge să voteze moțiunea, Rareș Bogdan a anunțat că în cazul în care se va ajunge la o astfel de situație, va propune ca respectivul parlamentar să fie dat afară din partid. ”În calitate de prim-vicepreședinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru voi cere excluderea din partid a parlamentarului respectiv. Atunci când funcționezi într-o coaliție, atunci când împărtășești niște valori și atunci când vrei cu adevărat să schimbi România în bine și să o modernizezi nu e loc de războaie personale sau de supărări personale. Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar care are 143 de oameni – la Senat și la Cameră împreună – nu vii să te joci cu așa ceva”, a anunțat Rareș Bogdan, luni după-amiază, într-o intervenție la Digi24.

Bogdan: Vlad Voiculescu are susținerea coaliției

Nu este singurul anunț categoric venit din partea prim-vicepreședintelui PNL, cu doar câteva ore, practic, înainte ca moțiunea simplă depusă de PSD să fie dezbătută la Camera Deputaților. ”Vlad Voiculescu are susținerea coaliției, nu doar a USR PLUS. E absolut normal ca cei din PNL, cei din UDMR să-l susțină în demersurile sale (…) și n-am motive să mă îndoiesc de profesionalism, de concurs de idei, de CV-uri (…) Nu văd vreun parlamentar PNL care să voteze împotriva lui Vlad Voiculescu, a ministrului Sănătății, așa cum nu cred că vor vota împotriva niciunui ministru al Guvernului Cîțu, atâta timp cât noi ne aflăm în această construcție guvernamentală, în această coaliție”, a completat liberalul.

Vă amintim că moțiunea simplă pe Sănătate, inițiativă a unui număr de 109 deputați și denumită ”Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”, urmează să fie supusă votului Camerei în ședința de miercuri, 17 februarie.

Ultimele stiri

  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Exit mobile version