AcasăPoliticaVlad Voiculescu, încolţit de toată lumea! S-a stabilit când va fi dezbătută...

Vlad Voiculescu, încolţit de toată lumea! S-a stabilit când va fi dezbătută moţiunea, iar PSD i-a bătut soarta în cuie!

Vlad-VoiculescuVlad Voiculescu, încolţit de toată lumea! S-a stabilit când va fi dezbătută moţiunea, iar PSD i-a bătut soarta în cuie!

PSD a depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Vă înaintăm moţiunea simplă intitulată: ‘Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor’, moţiune iniţiată de 109 deputaţi ai Partidului Social Democrat.

Solicit Biroului permanent ca această solicitare să se regăsească astăzi pe ordinea de zi, să stabilim calendarul pentru dezbatere şi vot. De asemenea, sper ca, la finalul dezbaterilor, domnul Vlad Voiculescu să demisioneze şi, dacă nu are decenţa să o facă, să fie demis de urgenţă de premierul Florin Cîţu”, a afirmat liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Biroul permanent urmează să stabilească calendarul dezbaterii moţiunii simple.

Dezbaterea moţiunii, luni

Dezbaterea la Camera Deputaţilor a moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu va avea loc luni, de la ora 17.00, iar votul va fi dat în plenul de miercuri.

Preşedintele Camerei Ludovic Orban a anunţat că PSD a renunţat la procedura „Ora Guvernului” prin care îl chema pe Voiculescu să ofere explicaţii în Parlament şi o va utiliza pe viitor la adresa altor miniştri.

A fost depusă o moţiune simplă din partea grupului parlamentar al PSD. Am programat dezbatarea moţiunii pentru luni, ora 17.00, şi votul final pe moţiune să fie odată cu votul final de săptămâna viitoare de miercuri.

În urma discuţiei cu doamna preşedintă a Senatului Anca Dragu, i-am informat pe colegii din Biroul permanent al Camerei că cel mai probabil intenţionăm să avem birourile permanente reunite luni, pentru convocarea unui plen reunit în cursul săptămânii viitoare.

Urmează să stabilim în birourile permanente reunite data la care se va desfăşura plenul. Avem de constituit comisiile comune permanente, stabilirea delegaţilor şi alte decizii pe care le considerăm importante pentru a fi dezbătute în plenul reunit.

Urmează să stabilim ordinea de zi pentru plenul reunit luni la şedinţa birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului”, a afirmat Ludovic Orban miercuri la Parlament.

author avatar
Andrei Ștefan
216 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger