Cauta

Nicuşor Dan refuză să dezvăluie cum a votat la referendumul pentru familie: „Nu vreau să mă poziţionez în această…”

sursa foto: Facebook/Nicușor Dan

Actualul primar general al Capitalei a ales să nu dezvăluie cum a votat, în urmă cu câțiva ani, la referendumul pentru familie. Edilul a spus că s-a prezentat la acel referendrum, dar n-a dorit să spună și în ce fel a votat. Motivând că nu doreşte să se poziţioneze „în această dispută ideologică”.

Primarul spune despre el că se definește ca „tehnocrat”. Întrebat, marţi seară, 20 ferbuarie, la un post TV, dacă este progresist sau conservator, Nicuşor Dan a răspuns că este tehnocrat.

Nicușor Dan: „Mă definesc ca un tehnocrat”

„Eu mă definesc ca un tehnocrat. Aţi văzut că au fost nenumărate luări de poziţie pe subiectul acesta, nu m-am definit nici într-o parte, nici în alta (progresist sau conservator- n.r.), cred că pot să aduc plus valoare în administraţia publică din România şi în special din

Bucureşti, tocmai de aceea vreau să fiu dezirabil şi pentru un public conservator şi pentru un public progresist şi las această dezbatere să fie purtată în societate cu toate argumentele şi cu toată deschiderea şi mi-aş dori ca fiecare dintre aceste două categorii de oameni să aibă înţelegere către punctul de vedere al celuilalt”, a declarat Nicuşor Dan, la Euronews, citat de news.ro.

Primarul Capitalei: „Nu vreau să mă poziţionez în această dispută ideologică”

Întrebat, totodată, cum a votat la referendumul pentru familie, edilul Capitalei a ales să precizeze că s-a prezentat la vot, dar a spus că nu va dezvălui cum a votat. Primarul a venit și cu o motivare pentru acest refuz, practic, de a spune cum a votat la acel referendum. Ce a avut loc, după cum mulți își amintesc, în 2018.

„Am răspuns în momentul acela, m-am prezentat la referendrumul pentru familie, dar nu am spus cum am votat şi n-o să vă spun cum. Pentru că nu vreau să mă poziţionez în această dispută ideologică şi eu cred că pentru poziţia în care sunt acum e important ca oamenii care vor o schimbare bine a Bucureştiului să se regăsească în ceea ce spun.
Da, fiecare liber să interpreteze cum… Eu v-am spus exact, v-am reprodus exact ce s-a întâmplat acum, dacă nu mă înşel, 6-7 ani”, a răspuns Nicuşor Dan.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version