AcasăSOCIALCum se descurcă bucureştenii prin case, în prag de iarnă, după ce...

Cum se descurcă bucureştenii prin case, în prag de iarnă, după ce Nicuşor Dan i-a lăsat fără apă caldă şi căldură

Avariile lovesc din nou! Sute de blocuri din Capitală, fără căldură și apă caldă. Unde sunt probleme

Iarna bate la uşă, iar bucureştenii parcă s-au acomodat cu ideea că vor „face frigul” şi în acest an. Termoenergetica a transmis că peste 1.300 de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură, chiar dacă temperaturile se află în scădere.

În anumite cazuri apa caldă și căldura sunt livrate, însă nu în parametrii optimi. Pe lângă asta, există și sute de imobile unde agentul termic este complet oprit.

Termoenergetica, reparaţii când e mai frig

De la alimentarea instalației cu agent termic, numărul avariilor a crescut de la o zi la alta. Țevile cedează în continuare, iar reparațiile întârzie să apară.

Problema este că nici nu se lucrează pe toate şantierele. Gropile au fost săpate, locatarii au rămas fără apă caldă şi căldură, dar muncitorii n-au venit la reparaţii.

Cum supravieţuiesc bucureştenii?

Dacă săptămâna trecută existau puțin peste 200 de blocuri fără apă caldă și căldură, în doar 7 zile a crescut de 5 ori mai mult.

Seara ori era călâie sau nu prea era deloc apă caldă. Am încercat mai des să-mi fac duş dimineaţa şi m-am mai spălat şi cu apă rece când era temperatura afară mai ok, dar dacă e cum e acum, mai fierbem şi apă”, spune o bucureşteancă, pentru Antena 3.

„Va fi puţin mai bine decât iarna trecută”, aceasta a fost declaraţia pe care am auzit-o în ultimii trei ani din partea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Deocamdată, nu e.

author avatar
Andrei Ștefan
527 afisari

5 COMENTARII

  1. O, Plicușor somn ușor, candideaza din nou din partea partidului lui Orban si al PNL ?
    E asa de bun ca primar?

  2. Ioana, retelele de termoficare vechi de 30-40 ani cu conductele sita au un traseu de aproximativ 4000 km. Daca fiecare primar incepand cu 1990 reabilita / schimba cca 120 km /an, acum nu ar mai fi fost vinovat Nicusor Dan. Sistemul de termoficare realizat dupa modelul sovietic trebuie inlocuit cu conducte preizolate, asa cum se realizeaza in alte capitale europene. Cand comentezi, informeaza-te inainte

    • Incapatanarea dusa la extrem se numeste prostie. De microcentrale ati auzit ??? Nuuu ??? Numai de n-avem, nu putem , vai de noi. Santeti ca fermierii care ne arata campurile neincoltite dar de irigatii se fac ca …ploua, M-am saturat. Sictir cu plangaceala voastra.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger