Cauta

N-au „prins” o candidatură la Primăria Capitalei, dar s-au ales cu o propunere! Firea și Burduja, șefi de campanie pentru Cîrstoiu!

sursa foto: romaniatv.net

Informații de ultim moment apar pe fondul discuțiilor avute marți, la Palatul Victoria, de către liderii Coaliției, în legătură cu propunerea de candidat PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

La ședința de la sediul Guvernului a participat și medicul Cătălin Cîrstoiu, despre care s-a aflat că va fi propus candidat unic al Coaliției în cursa pentru Primăria București.

Șefi de campanie pentru Cîrstoiu?

Astfel, potrivit unor surse, Gabrielei Firea și lui Sebastian Burduja li s-ar fi propus în cadrul acestor discuții să fie şefii de campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al Coaliției pentru Primăria Generală.

Numele lui Firea și Burduja fuseseră, până de curând, „în cărți” pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, în cazul în care cele două partide – PSD și PNL – nu ar fi mers pe varianta unui candidat comun, care să fie susținut de ambele formațiuni politice care formează actuala coaliție de guvernare.

Cum s-a stabilit, însă, de la nivelul Coaliției ca să fie propus în cursa electorală din această vară, pentru Primăria Capitalei, medicul Cîrstoiu, cei doi nu „prind” șansa de a intra în lupta pentru fotoliul de primar general.

În schimb, lui Firea și lui Burduja li s-ar fi propus, potrivit unor surse, să fie șefii de campanie ai candidatului unic, Cătălin Cîrstoiu. Astfel că senatoarea PSD ar urma să fie unul dintre șefii de campanie pentru alegerile locale din iunie, împreună cu Sebastian Burduja, în calitatea lor de șefi ai organizațiilor de București ale PSD și, respectiv, PNL.

Ultimele stiri

  • BNR și ASF, parteneriat pentru sprijinirea antreprenorilor români: „Suntem obligați să conștientizăm provocările mediului de afaceri românesc”
  • S-a aflat suma! Ce despăgubiri cer familiile victimelor accidentului produs de Vlad Pascu la 2 Mai
  • Descinderi la casa „Regelui” Cioabă. „Probabil vecinii au făcut o sesizare că facem fum”
  • Jurnalist român, fost corespondent al unui cunoscut post TV, condamnat la închisoare pentru sex cu minori
  • Scăderea inflației la 5,9% în aprilie a adus ieftiniri majore la produsele alimentare de bază
  • Un autobuz cu zeci de pasageri la bord a căzut într-o prăpastie. Cel puțin 16 morți – VIDEO
  • Ciolacu se arată convins: Firea va câştiga Primăria Generală/„Eu nu am discutat cu Piedone de când…”
  • Imagini bombă! Ludovic Orban, surprins la o petrecere cu vrăjitoarea Sidonia și clanul Fabian!
  • Comunicat de presă Asociaţia Pentru Natură şi Oameni
  • Crimă înfiorătoare în Capitală! Bărbat omorât în bătaie în Crângași. De la ce ar fi pornit conflictul
  • Exit mobile version