AcasăNewsCrimă înfiorătoare în Capitală! Bărbat omorât în bătaie în Crângași. De la...

Crimă înfiorătoare în Capitală! Bărbat omorât în bătaie în Crângași. De la ce ar fi pornit conflictul

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Un caz înfiorător a zguduit liniștea unui cartier din Capitală și a pus în alertă oamenii legii.

Un bărbat de 46 de ani a sfârșit în condiții crunte, după ce a fost atacat, marți seară, și lovit fără milă.

Cei doi suspecți, unul dintre ei minor, au reușit să fugă, iar polițiștii i-au căutat aproape două ore, până ce i-au prins și dus la audieri.

Scenele cumplite au avut loc în apropiere de Parcul Crângași. Pe Bulevardul Constructorilor, din sectorul 6 al Capitalei.

Între bărbatul în vârstă de 46 de ani și cei doi tineri ar fi izbucnit o altercație, iar conflictul a degenerat rapid și, după o urmărire, s-a ajuns la violențe crunte, potirivit stirileprotv.ro.

Martorii au povestit că bărbatul a fost urmărit de cei doi agresori încă din parc și până pe mijlocul șoselei. Acolo s-ar fi împiedicat și a căzut. La un moment dat, victima ar fi fost lovită în zona capului până când și a pierdut conștiența.

„I-ar fi dat cu bâta în cap”

„Au început din parc, s-au luat prin parc, au alergat, au venit aici și aici i-ar fi dat cu bâta în cap. Era inconștient”, a declarat un taximetrist.

„Doi tineri ar fi fost, doi băieți. Omul a traversat pe aici, l-au urmarit și au venit dinspre parc”, a povestit un bărbat.

„L-au lovit și jos și după au fugit, au dispărut în parc pe acolo. Nu mai mișca deloc, începuse să se învinețească. Era înconjurat de oameni, câțiva de la Poliția Locală îi făceau respirație”, a relatat un alt bărbat.

Martorii care au asistat la scenele cumplite au pus mâna pe telefoane și au sunat după ajutor. Astfel că echipajele medicale au ajuns la fața locului. Medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar, din păcate, eforturile au fost zadarnice. Iar omul a pierit în urma rănilor grave suferite.

De la ce ar fi pornit totul

Între timp, polițiștii au pornit în căutarea suspecților, care, după atac, reușiseră să se facă nevăzuți. Tinerii, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, au fost prinși după aproape două ore.

Scandalul care a dus la crimă ar fi pornit de la nepoata bărbatului ucis, pe care suspecții o cunoșteau, potrivit sursei citate.

În tot acest timp, rudele suspecților susțin că aceștia doar s-ar fi apărat.

„Deci copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță și copilul a alergat tot Parcul Crângași. Din cauza la o fată, din cauza nepoatei.

A luat un par de la copac și i-a dat în cap. Ala i-a bagat mâna în gât lui nepotă-miu. Dacă i-a bagat mâna în gât ce era să facă copilul minor? Ei s-au aparat. Autoapărare, logic!”, susțin rudele suspecților.

În acest caz, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.

 

Ce a anunțat Poliția

Primele detalii comunicate de la nivelul poliției indică faptul că cei doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei au fost depistați, aflându-se la sediul secției. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi dus la Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alți doi bărbați.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, la fața locului, un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei.

Cei doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați și depistați, aflându-se la sediul secției.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsuflețit va fi condus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, se menționează în comunicatul Poliției.

author avatar
Andrei Coman
531 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa le dea drumul ca au fost în ligitima apărare ca în cazul de la Padina. Incredibil ce tupeu, tupeul judecătorului de a le da arest la domiciliu celor 3 frați. Am tot dreptul sa cred ca acolo este o fapta de corupție,ca s-au dar munți bani. Incredibil!

  2. Sa se autoapere cateva zeci de ani in inchisoare bestiile criminale. Probabil si astia fac parte din vreun clan cunoscut si dupa cateva luni ii vom vedea relaxandu-se la picnic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger